Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN İstanbul | Lille Osc - Trabzonspor Maç Organizasyonu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaşlar metrobüs diye birşey var. Ne trafik sıkıntısı ne de zaman kaybınız olur. Mecidiyeköy biçilmiş kaftan.
    Her taraftan araba gelen kaç tane semt var ?
    çok doğru söylüyorsun abim hemen metrobüsden inince buluşma yerimiz'e 5 dk uzaklıkta
    EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• haydi bmn istanbul yarın sat 18:00'de cevahir alışveriş merkezinde toplanmaya başlıyoruzzzzzzz!!!!!!!!

Yorum

• bak işte bu güzel olmuş hep beraber ızleyelım şu maçı kalabalık olalım eglenelım tanısalım kaynasalım bırlık beraberlıgımız klavyede kalmasın .... fatıh neredesın
        8888888888888888888888888888888888888

Yorum

• gözünü sevdiğimin metrobüsü 1-google 2- metrobüs Hayatımı en kolay hala getırıyor bunlar

Yorum

• arkadaşlar ben anadolu yakasındayım istanbulu pek bilmiyorum nasıl gelebilirim mecidiyeköye yada anadolu yakasında bi organizasyon var mı ?
            GÜMÜŞ GENÇLİK!!!

Trabzonspor,bir duruştur,bir hayat biçimidir,bir kültürdür,isyandır,tavırdır...

Yorum

• İlk olarak Ali_Aydın_29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              arkadaşlar ben anadolu yakasındayım istanbulu pek bilmiyorum nasıl gelebilirim mecidiyeköye yada anadolu yakasında bi organizasyon var mı ?
              çok kolay renkdaş kadıkoye metrobus duragına git metrobuse bın mecidiyekoy de ın bizi ara alalım senı... yeter kı sen gel ben gelır senı alırım bulundugun yerden...

Yorum

• İlk olarak Ali_Aydın_29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                arkadaşlar ben anadolu yakasındayım istanbulu pek bilmiyorum nasıl gelebilirim mecidiyeköye yada anadolu yakasında bi organizasyon var mı ?
                kardeşim metrobüse bin mecidiyeköyde inicem de indirirler seni sonra saat 18:00 'da cevahiri alışveriş merkezini sor oraya gel ordan hep birlikte geçicez

tel : 05395112018 bi alo de ben sana daha iyi tarif edim

Yorum

• Bir sonraki maç için tophanedeki amerikan pazarında yapalım şu organizasyonu. istanbul takımları avrupa maçlarında dolduruyor orayı bide biz dolduralım alem taraftar görsün

Yorum

• ya arkadaslar mekan ayarlanmıs akadasımız buyuk bır ugras vermıs konusmus ...hem sıgara...kufur...vs serbest... ee kolbastımızda olacak...

Yorum

• abilerim çok teşekkürler mekanlar için bundan sonraki organizasyonlarda inşallah ama şimdi ki maç bu yerde olacak hem maçdan önce marşlarmız ve kolbastı çalacak gelecek abilerim ve kardşlerim söylesinde çoğalalım abilerim

Yorum

• madem arkadas o kadar ugras vermiş tamamdır o zaman bu maç arkadaşın dedigi adreste oluyor.

EMEGE SAYGI

YAU ALLAHTAN Bİ MEKAN ADI VERDIM BENDEN SONRA HERKES YOK BURA OLSUN YOK ŞURA OLSUN TAMAM KONU KAPANMIŞTIR.
                        Atun uşaklar atun tozi dumana katun
                        Aciman hiç kimseyi yerden yere firlatun
                        HAYDİ HAYDİ TRABZON

Yorum

• yardımcı olan arkadaşlar sağolun..yarın bi aksilik olmazsa gelmeye çalışacağım t-bag kardeşim numaranı aldım ararım seni..
                          GÜMÜŞ GENÇLİK!!!

Trabzonspor,bir duruştur,bir hayat biçimidir,bir kültürdür,isyandır,tavırdır...

Yorum

• İlk olarak t-bag tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            abilerim çok teşekkürler mekanlar için bundan sonraki organizasyonlarda inşallah ama şimdi ki maç bu yerde olacak hem maçdan önce marşlarmız ve kolbastı çalacak gelecek abilerim ve kardşlerim söylesinde çoğalalım abilerim

Maç saatinde iş yerinde cevahirde olacagım için malesef aranıza olamayacagım.

serander cafe ye talim edecegiz gene ne edeyim

size bol kolbastılı dakikalar
                            Atun uşaklar atun tozi dumana katun
                            Aciman hiç kimseyi yerden yere firlatun
                            HAYDİ HAYDİ TRABZON

Yorum

• sayımız kac oldu mehmet

Yorum

• İlk olarak fatihaltun08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                mekanimizin fotograflari

bu armut mİnderler :d Özel İstek Üzerİne verİlİyor :d
                                mekanimizin fotoĞraflari

Yorum

Yükleniyor...
                                X