İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN İstanbul | Lille Osc - Trabzonspor Maç Organizasyonu
Daraltma
X
-
İlk olarak Ali_Aydın_29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar ben anadolu yakasındayım istanbulu pek bilmiyorum nasıl gelebilirim mecidiyeköye yada anadolu yakasında bi organizasyon var mı ?8888888888888888888888888888888888888
Yorum
-
İlk olarak Ali_Aydın_29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar ben anadolu yakasındayım istanbulu pek bilmiyorum nasıl gelebilirim mecidiyeköye yada anadolu yakasında bi organizasyon var mı ?
tel : 05395112018 bi alo de ben sana daha iyi tarif edim
Yorum
-
madem arkadas o kadar ugras vermiş tamamdır o zaman bu maç arkadaşın dedigi adreste oluyor.
EMEGE SAYGI
YAU ALLAHTAN Bİ MEKAN ADI VERDIM BENDEN SONRA HERKES YOK BURA OLSUN YOK ŞURA OLSUN TAMAM KONU KAPANMIŞTIR.Atun uşaklar atun tozi dumana katun
Aciman hiç kimseyi yerden yere firlatun
HAYDİ HAYDİ TRABZON
Yorum
-
İlk olarak t-bag tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabilerim çok teşekkürler mekanlar için bundan sonraki organizasyonlarda inşallah ama şimdi ki maç bu yerde olacak hem maçdan önce marşlarmız ve kolbastı çalacak gelecek abilerim ve kardşlerim söylesinde çoğalalım abilerim
Maç saatinde iş yerinde cevahirde olacagım için malesef aranıza olamayacagım.
serander cafe ye talim edecegiz gene ne edeyim
size bol kolbastılı dakikalarAtun uşaklar atun tozi dumana katun
Aciman hiç kimseyi yerden yere firlatun
HAYDİ HAYDİ TRABZON
Yorum
-
İlk olarak fatihaltun08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemekanimizin fotograflari
bu armut mİnderler :d Özel İstek Üzerİne verİlİyor :d
Yorum
Yorum