Cubuklu Forma İstanbul TsClub mağazalarında satışa sunulmuştur... Tüm Taraftarımız Davetlidir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye'nin En Büyük TS Club'ı Beylikdüzü'nde Açıldı
Daraltma
X
-
Cubuklu Forma İstanbul TsClub mağazalarında satışa sunulmuştur... Tüm Taraftarımız Davetlidir.En son Tsclub istanbul tarafından düzenlendi; 27.06.2009, 15:36.
-
Bugün gittim Beylicium Ts Club a.Gerçekten güzel olmuş.Yeni sezon formaları da gelmiş.Uzun zamandır biriktirdiğim paramla kendime ve kardeşime birer tane capri aldım.Tekrar biriktirmeye başlayım çubuklu veya beyaz formadan da alacam.Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.
Yorum
-
İlk olarak Burak Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebende bugün gittim ama gittiğimde biraz hayal kırıklığına uğradım. yalnız bu mağaza ile ilgili değildi. yaklaşık 20 dakika hiç kimse alışveriş yapmaya gelmedi. daha kalabalık olmasını bekliyordum. gerçi sonradan biraz canlandı ama... daha yeni forma aldığım için 3 tişört almakla yetindim.
Bu arada kardeşim bir de git migros fenerium a bak.Bütün sene dershane nedeniyle ordan geçtim.İçinde kimse olmuyorduBilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.
Yorum
-
açılsın açılsın heryere açılsın geçen hafta ıstanbul'daydim pendikten üsküdara giderken yolun sağ tarafında (ıstanbul'u pek bilmem neresi olduğunu kestiremiyorum) dükkanın duvarında kocaman bordo mavi bayrak asılıyordu arkadaşım bayrağı gördünmu dedi burada ne iş var demeye kalmadan baktım ts club var yanındada kuş(bjk) yuvası hemde bayrak onların taraftaki duvarda asılıyorGüneş ile dünya arasına ay girince, dünya karanlıkta kalır. ALLAH ile kul arasına dünya girince, kul karanlıkta kalır.
Yorum
-
sonunda beklediğim gerçekleşti. Ne kadar sevindim anlatamam...Mağzayı açan hemşerimi tebrik ediyorum... Büyükçekmece - Beylikdüzünde ne kadar karadenizli olduğunu söylememe gerek yok herhalde. Ama bu çoğunluğa duyurulması gerekiyor.
Fazla gelen giden olmuyor diye bağzı arakdaşlar yazıyor. Beylikdüzü Migros içinde Fenerin resmi mağzası var yıllardır içinin dolu olduğunu görmedim yıllardırda orada. BJK store da öyle oda beylicium daydı. az yukarıdaki markacity e taşındı oda boş. biz alacağımız ürünlerle ayakta tutacağız mağazamızı inşallah.
İstanbul tarafından gelmek isteyenler için herhangi bir Beylikdüzü - B.Çekmece - Gürpınar İ.E.T.T. otobüsüne binip Beylikdüzü Migros alışveriş merkezi durağını hemen geçtikten sonraki Büyükşehir durağında inip ulaşabilirler. Ayrıca Silivri, Çatalca, Mimarsinan, Gürpınar vs.vs. E-5 üzerindeki özel halk otobüsleride geçmektedir. Beylicium alışveriş merkezi derseniz herkes o durağı söyler.En son jackal tarafından düzenlendi; 30.06.2009, 22:03.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum