Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye'nin En Büyük TS Club'ı Beylikdüzü'nde Açıldı

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cubuklu Forma İstanbul TsClub mağazalarında satışa sunulmuştur... Tüm Taraftarımız Davetlidir.
    En son Tsclub istanbul tarafından düzenlendi; 27.06.2009, 15:36.
    http://www.tsclubistanbul.net

Yorum

• Bugün gittim Beylicium Ts Club a.Gerçekten güzel olmuş.Yeni sezon formaları da gelmiş.Uzun zamandır biriktirdiğim paramla kendime ve kardeşime birer tane capri aldım.Tekrar biriktirmeye başlayım çubuklu veya beyaz formadan da alacam.
      Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• Bugün gittim bende aldım formamı Beylikdüzü'nden ancak numara yazılması için bırakmam gerekti..Gayet hoş bir ortam ve ürün çeşitliliği açısından çok sevindim.Bu arada" Lazinho-13 "yazdırdım...

Yorum

• Yolumun üstünde bir Ts-club açılması masraflarımı şüphesiz arttıracak Yarın gidip birşeyler alayım.
          . .
          . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
          . .

Yorum

• arkadaslar ts clupta eski posterler satiliyor mu topcularin yada takimin

Yorum

• Bildiğim kadarıyla poster satılmıyor.
              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• bende bugün gittim ama gittiğimde biraz hayal kırıklığına uğradım. yalnız bu mağaza ile ilgili değildi. yaklaşık 20 dakika hiç kimse alışveriş yapmaya gelmedi. daha kalabalık olmasını bekliyordum. gerçi sonradan biraz canlandı ama... daha yeni forma aldığım için 3 tişört almakla yetindim.

Yorum

• Beylikdüzüne acıldı yani , süper oldu . Yarın gidip bakıcam artık canım sıkıldıkca ugrarım 15 dk lık mesafe

Bakalım neler varmıs , yarın orda olacak BMN üyeleriyle görüşürüz

Yorum

• İlk olarak Burak Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bende bugün gittim ama gittiğimde biraz hayal kırıklığına uğradım. yalnız bu mağaza ile ilgili değildi. yaklaşık 20 dakika hiç kimse alışveriş yapmaya gelmedi. daha kalabalık olmasını bekliyordum. gerçi sonradan biraz canlandı ama... daha yeni forma aldığım için 3 tişört almakla yetindim.
                    Ben akşam 4 gibi gittim.Benden hariç 1 kişi vardı.Sorduğumda herkes sabah geldi dedi bizimle ilgilenen bayan.Hak vermiştim forma haricindeki ürünler bir hayli azalmıştı.Son 2 farklı capriyi ben aldım işte

Bu arada kardeşim bir de git migros fenerium a bak.Bütün sene dershane nedeniyle ordan geçtim.İçinde kimse olmuyordu
                    Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• Uzun kollu formalar ne zaman gelecek acaba?
                      kısa kollu giyemediğim için şimdi boşu boşuna mağaza mağaza dolaşmym.
                      - OF - HALT -

twitter: @burakkapii

Yorum

• açılsın açılsın heryere açılsın geçen hafta ıstanbul'daydim pendikten üsküdara giderken yolun sağ tarafında (ıstanbul'u pek bilmem neresi olduğunu kestiremiyorum) dükkanın duvarında kocaman bordo mavi bayrak asılıyordu arkadaşım bayrağı gördünmu dedi burada ne iş var demeye kalmadan baktım ts club var yanındada kuş(bjk) yuvası hemde bayrak onların taraftaki duvarda asılıyor
                        Güneş ile dünya arasına ay girince, dünya karanlıkta kalır. ALLAH ile kul arasına dünya girince, kul karanlıkta kalır.

Yorum

• Ts Club'lara gittiğiniz zaman BMN'den olduğunuzu söyleyin bence.
                          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Bugun bende beylicium ts clubtan forma aldım. hatta dırek gıydım yurda gıder gıtmez
                            bu alemin tek büyügü trabzon trabzon dogumlu degilim alakam hiç yok ama trabzonla trabzonsporluyum gururluyum senin için ölürüm herseyim

Yorum

• sonunda beklediğim gerçekleşti. Ne kadar sevindim anlatamam...Mağzayı açan hemşerimi tebrik ediyorum... Büyükçekmece - Beylikdüzünde ne kadar karadenizli olduğunu söylememe gerek yok herhalde. Ama bu çoğunluğa duyurulması gerekiyor.

Fazla gelen giden olmuyor diye bağzı arakdaşlar yazıyor. Beylikdüzü Migros içinde Fenerin resmi mağzası var yıllardır içinin dolu olduğunu görmedim yıllardırda orada. BJK store da öyle oda beylicium daydı. az yukarıdaki markacity e taşındı oda boş. biz alacağımız ürünlerle ayakta tutacağız mağazamızı inşallah.

İstanbul tarafından gelmek isteyenler için herhangi bir Beylikdüzü - B.Çekmece - Gürpınar İ.E.T.T. otobüsüne binip Beylikdüzü Migros alışveriş merkezi durağını hemen geçtikten sonraki Büyükşehir durağında inip ulaşabilirler. Ayrıca Silivri, Çatalca, Mimarsinan, Gürpınar vs.vs. E-5 üzerindeki özel halk otobüsleride geçmektedir. Beylicium alışveriş merkezi derseniz herkes o durağı söyler.
                              En son jackal tarafından düzenlendi; 30.06.2009, 22:03.

Yorum

• bu habere çok sevindim evin tam karşısı
                                İstanbul basını ne bizi sevdi ne de TRABZONUMUZU.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X