hayirli olsun...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye'nin En Büyük TS Club'ı Beylikdüzü'nde Açıldı
Daraltma
X
-
-
-
İlk olarak Mehmet_Mercanlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesonunda burdada biir mağza olması hem benim hem TRABZON SPOR için büyük gelişmedir
büyükçekmece ve beylikdüzü ilçeleri belkide istanbulda TRABZON lu sayısının encok olduğu yerlerdir
beylikdüzünde mağza hakında bilgi veya ayrıntılı adres isteyenler bana özelden ulaşa bilir
işyerim ile evimin tam arasındabugun işten cıkınca uğradım bol bol fot cekicektim fakat (aslında biraz cektim)
şuan telefondan girdiğim için ekleyemiyorum gece eve geçtiğimde resimleri eklicem
fakat perşenbe gunu yeni urunler ve mağazanın birkaç eksiği daha giderilecekmiş
perşenbe gunu ayrıntılı bir çalışma yapıcam
kongreden sonra yanı önumuzdeki ayın 10 - 15 gibi cok görkemli bir acılış yapmayı planlıyorlar futbolcuların yanı sıra başkan yönetim ve bircok unlu sima orda olacakmış
tam tarıhı genel kuruldan sonra yönetim acıklayacak mış (genel kuruldan hemen sonra olması bekleniyo)
yeni urunlerin bazılarını cook beyendiğm 2-3 bişeyler aldım perşenbe gunu yeni gelen urunlerdenden alıcam onları bekliyorum
cukuklu forma gelecekmiş
gerçekten yeni urunler hem çeşit boluğu hemde tarz olarak bu işte nederece gelişme gösterdiğimizi kanıtlıyor
bozuk TÜRKÇE için ÖZÜR
cektiğim resimeri eklicektim ancak arkadaş cokdaha güzel bir calışma yapmış benım eklememe gerek yok__________________SÜRMENE'Lİ______________________
Yorum
-
"Benim bulunduğum yerde neden mağaza yok?" diye, açanlara değil de açmayanlara sormak lazım.
Bu başlık, Trabzonspor'a hizmet etmek için risk almış, emek vermiş, mağaza açmış insanların başlığı.
Lütfen daha dikkatli olalım.Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
Yorum
-
İlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar ben yarın Beylikdüzü TSclub a gitmeyi düşünüyorum.Kendime bir capri ve 1-2 yane t-shirt almayı düşünüyorum.Acaba alan arkadaşlar varsa capri ve t-shirtlerin kalitesinin nasıl olduğunu söyleyebilir mi?Formadaki gibi armanın sökülme ihtimali var mı ?
soldakinden birtanede ben aldım BENCE güzel
__________________SÜRMENE'Lİ______________________
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum