Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye'nin En Büyük TS Club'ı Beylikdüzü'nde Açıldı

Daraltma
X

hayirli olsun...
    *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

Beylikdüzü Tsclub'ı Yakından Görelim Part 1

http://www.tsclubistanbul.net

Yorum

Hayırlı olsun taraftarımıza
        En son Tsclub istanbul tarafından düzenlendi; 27.06.2009, 14:07.

Yorum

Formalarla birlikte yeni çıkan T-shirtlerden de alacağım çok güzeller.

Yorum

Abi hayirli ugurlu olsun.

Acaba T-Shirtlerin en büyük boyutu ne kadar malum bira fazlasi olanlar var
            Ben formadan ziyade dah cok obir esyalari düsüniyorum.

Yorum

la dedim beşikdüzündemi açıldı ya gece gece uykulu okuyamadım.
              FOREVER TRABZONSPOR
              1461
              TS rh (-)

Yorum

Şu bir sürü 61 yazan t-shirt süper.

Yorum

Yeni tshirtler çok güzel görünüyor.
                  Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

Yeni resimler eklenecek
                    En son Tsclub istanbul tarafından düzenlendi; 27.06.2009, 14:09.

Yorum

cok güzel gercekten süper hellal olsun dizayn olsun hersey olsun yavas yavas istediklerimiz oliyor
                      25# Alan Carlos Gomez da Costa
                      Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                      / Rize Ardesenli

Yorum

t-schirtlarin fiyati kac para abi
                        25# Alan Carlos Gomez da Costa
                        Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                        / Rize Ardesenli

Yorum

İlk olarak Mehmet_Mercanlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          sonunda burdada biir mağza olması hem benim hem TRABZON SPOR için büyük gelişmedir
                          büyükçekmece ve beylikdüzü ilçeleri belkide istanbulda TRABZON lu sayısının encok olduğu yerlerdir

beylikdüzünde mağza hakında bilgi veya ayrıntılı adres isteyenler bana özelden ulaşa bilir
                          işyerim ile evimin tam arasında bugun işten cıkınca uğradım bol bol fot cekicektim fakat (aslında biraz cektim) şuan telefondan girdiğim için ekleyemiyorum gece eve geçtiğimde resimleri eklicem
                          fakat perşenbe gunu yeni urunler ve mağazanın birkaç eksiği daha giderilecekmiş
                          perşenbe gunu ayrıntılı bir çalışma yapıcam

kongreden sonra yanı önumuzdeki ayın 10 - 15 gibi cok görkemli bir acılış yapmayı planlıyorlar futbolcuların yanı sıra başkan yönetim ve bircok unlu sima orda olacakmış
                          tam tarıhı genel kuruldan sonra yönetim acıklayacak mış (genel kuruldan hemen sonra olması bekleniyo)

yeni urunlerin bazılarını cook beyendiğm 2-3 bişeyler aldım perşenbe gunu yeni gelen urunlerdenden alıcam onları bekliyorum
                          cukuklu forma gelecekmiş
                          gerçekten yeni urunler hem çeşit boluğu hemde tarz olarak bu işte nederece gelişme gösterdiğimizi kanıtlıyor

bozuk TÜRKÇE için ÖZÜR

cektiğim resimeri eklicektim ancak arkadaş cokdaha güzel bir calışma yapmış benım eklememe gerek yok
                          __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

"Benim bulunduğum yerde neden mağaza yok?" diye, açanlara değil de açmayanlara sormak lazım.

Bu başlık, Trabzonspor'a hizmet etmek için risk almış, emek vermiş, mağaza açmış insanların başlığı.

Lütfen daha dikkatli olalım.
                            Trabzonsporlu olmak...
                            Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

İlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arkadaşlar ben yarın Beylikdüzü TSclub a gitmeyi düşünüyorum.Kendime bir capri ve 1-2 yane t-shirt almayı düşünüyorum.Acaba alan arkadaşlar varsa capri ve t-shirtlerin kalitesinin nasıl olduğunu söyleyebilir mi?Formadaki gibi armanın sökülme ihtimali var mı ?

soldakinden birtanede ben aldım BENCE güzel

__________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

mağazanın konspeti çok güzel olmuş bencee..hem göze şık gelen bir yapısı var hemde geniş ferah,müşteriyi alışveriş yaparken sıkmayacak bi tarz oluşturulmuş..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X