Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke'nin Geri Dönmesini İstiyoruz!..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sabır konusunda td dersinde kurs aldığımız için tekke de fazla sorun yaşanmayacak galiba

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Fatih geldikten sonra (insallah gelir) her antremandan sonra forvetlerimizlen ozel calissin. Ozellikle Ahmet sari ve goksu ile.

göksu forvet degilki ....
      eren calissin cok sey bekliyom ondan ...bi kac sene sonra insallah iyi biri olcak
      TrabzonsporLu Gurbetci 61

Yorum

• ahmet sari nerde harbiden ????? kampta yok #????
        TrabzonsporLu Gurbetci 61

Yorum

• Allah ın izniyle Tekke gelecek , inanıyorum

Yorum

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            saygısızlık etmek istemem ama yazımı iyi okuyup daha iyi düşünmen lazımm..burda fatıh tekkenın gelmesını en çok ısteyenlerden biride benim ama yönetimin fatıh tekke konusunda ki tavrı çok açık...başka futbolcuları transfer ederken hocaya hiç sorulmadan yapıldı.ama iş öz evladımız fatıh tekkeye gelince hoca onay verirse transfer ederiz noktasına getirdiler işi..sence burda kı amaç ne oalbilir? Bence taraftarın baskısından kaçmak için topu hocaya attılar.muhtemeldir ki hocada 30 yaşına gelmiş bi forvet yerine kendi tanıdığı bildiği yabancı bi forvet isteyecektir..ben yazımda bunu anlatmaya çalıştım ama siz yazıyı ıyı okuyup düşünmeden aşağılayıcı bi cevap vermekle yetinmişsin..yinede saygı duyuyorum size..
            transfer edilen futbolcularin maliyeti ne sence? tam net aciklanmasada 1 m dolar civaridir. ve bu futbolcularin senelik ucretleride 3m dolar civarindadir, fatih tekke nin senelik ucreti 2.5 euro = 5 m dolar .... transfer ucreti: 2 m euro= 4 m dolar, 31 yasindaki fatih tekkenin ts de basarili olmama ihtimali yokmudur ... bana gore basarili olma ihtimali yuksektir ama olamama ihtimalide vardir, en son sadri baskanin aciklamasindan da anlasildigi gibi 1.5 m euro bonservisine 1.4 euro de tavan ucret olarak fatihe verebilirim dedi, demekki almak istiyorlar fatih tekkeyi ama parayi da oraya buraya sacmak istemiyorlar, ayrica yeni gelen hocaya sormadan bu kadar maliyetli bir topcu transfer etmek hocaya saygisizlik olmazmi, siz beni getiriyorsunuz ama benim oynatmak istedigim takima benim istemedigim tarzda futbolcu aliyorsunuz deme ihtimali yokmudur ,,, bilmeden konusmak dedikodudur, ayni benim yukarida yazdigim gibi, ama ben iftira atmiyorum sen iftira atmistin onceki mesajinda.

Yorum

• İlk olarak Ömer Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ben 3gün önce dedimki yöneticiler tekkeyle görüşüp anlaştılar 2gün sonra medyaya yansıdı.Ben transferin bittiğini cuma günüde imza şhow olacağını düşünüyorum
              benm bildiğim imzalar çarşamba günü davraz kampında attırılacaktı cumaya mı sarkmış? ayrıca kaç gündür bu kadar ısrarla fatıhın geleceğini söylüyorsan transferin gerçekleşmesi konusunda haklı çıkabilirsin..sonuçta kimse böyle bi riskin altına gırmek istemezz.
              En son seyduna_efil tarafından düzenlendi; 30.06.2009, 18:44.

Yorum

• Insallah Gelir kombine vaadi verenler de ozaman bmn kombine organizasyonunda görürüz.

Yorum

• valla kombine deil ama ne zamanki sistemde fatih tekke diye futbolcu yoktur demezse siparişi verecem not edin isterseniz...
                  61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
                  RUHUNUZ YETER

Yorum

• Fatih Tekke'nin alınacağına açıkcası pek ihtimal vermiyorum. Özellikle Hacısalihoğlu'nun konuşmasından bunu anlıyorum. Hoca istemedi deyip veya tamamen farklı bir sebeple bu işten bir şekilde sıyrılacaklar gibime geliyor. Umarım yanılırım.
                    . .
                    . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
                    . .

Yorum

• İlk olarak lazfather61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      transfer edilen futbolcularin maliyeti ne sence? tam net aciklanmasada 1 m dolar civaridir. ve bu futbolcularin senelik ucretleride 3m dolar civarindadir, fatih tekke nin senelik ucreti 2.5 euro = 5 m dolar .... transfer ucreti: 2 m euro= 4 m dolar, 31 yasindaki fatih tekkenin ts de basarili olmama ihtimali yokmudur ... bana gore basarili olma ihtimali yuksektir ama olamama ihtimalide vardir, en son sadri baskanin aciklamasindan da anlasildigi gibi 1.5 m euro bonservisine 1.4 euro de tavan ucret olarak fatihe verebilirim dedi, demekki almak istiyorlar fatih tekkeyi ama parayi da oraya buraya sacmak istemiyorlar, ayrica yeni gelen hocaya sormadan bu kadar maliyetli bir topcu transfer etmek hocaya saygisizlik olmazmi, siz beni getiriyorsunuz ama benim oynatmak istedigim takima benim istemedigim tarzda futbolcu aliyorsunuz deme ihtimali yokmudur ,,, bilmeden konusmak dedikodudur, ayni benim yukarida yazdigim gibi, ama ben iftira atmiyorum sen iftira atmistin onceki mesajinda.
                      hüseyin çimşir gibi bi futbolcuya yılda 2 milyon avro ödeyen bir takım fatih tekkeye neden 2 mılyon avro veremıyor..yoksa hüseyin'in trabzona katkısı fatih tekke 'den fazlamı?

Yorum

• tekke inş. olur , birde marco aurelio girişimi olursa çok süper olur
                        poetricus

Yorum

hüseyin çimşir gibi bi futbolcuya yılda 2 milyon avro ödeyen bir takım fatih tekkeye neden 2 mılyon avro veremıyor..yoksa hüseyin'in trabzona katkısı fatih tekke 'den fazlamı?
                          katkı meselesi değil bazıları onur meselesine dönüştürmüşler

Yorum

hocam huseyine 2m euro vermiolar 2 trilyon veriyorlar, ama 2 trilyon bile emeginin 4 kati para bence,,,, neyse benim anlatmak istedigim kime ne kadar verdikleri degil zaten, ben burda kimseyi de savunmuom hocam, sadece bilmeden kendi kafanda komplo teorisi kurmussun yazinda ama komplo teorisinide iftira ver kesinlik ihtiva ederek yazmissin gibi geldi bana ben onu soylemeye calistim, neyse cok onemli bir konu degil. ama bence senelik 2.5 m euro cok fazla bir rakam senelik.

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              tekke inş. olur , birde marco aurelio girişimi olursa çok süper olur
                              Tjikuzu'yu aldık . O bölgeye oyuncu beklemeyelim artık .

Fatih ve bir sağ bek olay biter .

Yorum

• İlk olarak Ömer Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                katkı meselesi değil bazıları onur meselesine dönüştürmüşler
                                bende bunu anlatmaya çalşıyorum burda ama birileri ıftıra atıyorsun dıye yaftalıyor bizi..sorun maddiyat olsa şimdiye kadar çoktan aşılmıştı..sorun yönetimin içindeki bazı ınsanların fatıh tekke ısmını tekrar trabzonspor'da görmeyı hazmedememesidir..başkanımız sadri şenerde fatıh konusunda tarftar ile bu yönetimde olan kişiler arasında sıkıştı kaldı..bu durumdan kurtulmak için topu teknık drektöre atıyor.teknık drektör alın dese veya almayın desede sadrı başkan bu işten yırtacağını düşünüyor..yanı ne yönetimde ki o kımseleri üzecek ne de taraftarı..herhangi bi tepkıyle karşılaştımı "ben teknık drektörün dediğini yaptım" diyecek işin içinden çıkacak..ama inşallah taraftar baskısı hakım gelirde fatih alınır..yoksa taraftarın baskısı şadri şener'i yer bitirir..

Yorum

Yükleniyor...
                                X