Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke'nin Geri Dönmesini İstiyoruz!..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 25# Alan Carlos Gomez da Costa
    Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
    / Rize Ardesenli

Yorum

• bu adam gol kralı da oldu zamanın da.

Yorum

• İlk olarak KDRDYN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu adam gol kralı da oldu zamanın da.
        Ohoo sen daha orda mısın usta Geçelim onları burda hepsi konuşuldu , Tek Eksik resmi imza kaldı...

Yorum

• bu adam artık gelmez
          ''Trabzonspor''

Yorum

• yalan oldu bu iş be...
            ''Trabzonspor''

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bir de su var,deniliyor ki hazirlik maclarinda eksiklerimizi görüp ona göre transfere karar verecegiz.

Hazirlik maclarinda bir takimin eksikleri ne kadar ortaya cikar,veya ortaya cikan sonuc ne kadar inandirici olur?

Diyelim ki hazirlik maclarinda umut ve gökhan harikalar yarattilar,o zaman forvet transferine gerek duyulmayacak mi?

Ben lazaronili takimimizi hatirliyorum,hazirlik maclarinda iyi bir grafik cizmistik.

Sonrasini yazmama gerek var mi?
              sağ bek eksiğini görmek için hazırlık maçına gerek yok.emrah eren den beri sağ bekimiz yok. bari biraz erken alında takıma uyum sağlasın.
              Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• İlk olarak matalar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sağ bek eksiğini görmek için hazırlık maçına gerek yok.emrah eren den beri sağ bekimiz yok. bari biraz erken alında takıma uyum sağlasın.
                Sadece sagbek mi?

Bu takima skorer bir orta saha ve forvetin gerekli oldugunu anlamak icin hazirlik maclarina gerek var mi?

Ihsan abiye göre var,sanirim futbol isi onun uzmanlik alani olmadigindan...

Hem ünal karamani i getirdik,benim bildigim sportif direktör karar verir kimin lazim olduguna...
                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Mertcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yalan oldu bu iş be...
                  Dur renkdaş daha her sey bitmiş değil , hatta yeni başlıyoruz

Yorum

• eger dogruysa faruk özak işin içine girmisse fatih tekke bu saatten sonra trabzonspordadır....Erdal abi sen tatmin oldunmu para yok cevabına.....parası olmayan adam nasıl rothenin atibanın peşinden koşar
                    !

Yorum

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      eger dogruysa faruk özak işin içine girmisse fatih tekke bu saatten sonra trabzonspordadır....Erdal abi sen tatmin oldunmu para yok cevabına.....parası olmayan adam nasıl rothenin atibanın peşinden koşar
                      bence yönetim tarafından yapılan tüm olumsuz açıklamalar bonservisini düşürmek için yapılıyor..ilgilenmiyormuş gibi gösterip bonservisini aşağı çekecekler..fatıh işi öyle yada böyle olumlu sonuçlanacak..faruk özak'ın devreye giripte olumlu bitmeyen hiçbir olay yoktur..en son gökhan ünal transferınde de araya kendileri girip halletmişti meseleyi..fatıh artık trabzonsporda demektedir,oturup resmı ımzayı bekleyelim bu saatten sonra..

Yorum

• yönetim burayı izliyor , 1000. sayfayı bekliyor heralde
                        Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                        -ismail-

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Başlığa girmeye niyetim yoktu. Şöye bir bakayım dedim msajınız gözüme çarptı. Önce sorayım ve samimi bir cavap alayım Bırakın yönetimi başkanı samimiyetle cevap verin bir taratar olarak Fatih i bu takımda görmek istiyormusunuz ?
                          Kesinlikle evet.
                          En son erolizmts tarafından düzenlendi; 14.07.2009, 01:05.
                          "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hem ünal karamani i getirdik,benim bildigim sportif direktör karar verir kimin lazim olduguna...
                            Bu takima Sportif Direktör olarak Ünal Karaman`in lüzumlu olduguna da belki Ihsan abi karar vermistir ne malum.

Yorum

• Fatih başka takıma imzalamadıkça az da olsa umut hep olacak...
                              #Dik oyna

Yorum

• cok merak ediyorum senol gunes takimin basina getirilip fatihi isteseydi ne olurdu hayrettin beyle bayagi icli dislilar acaba fatih tekke icin aralari acilir miydi
                                HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

Yükleniyor...
                                X