Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke'nin Geri Dönmesini İstiyoruz!..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Muhammed KOÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yarından itibaren her an fatih trabzonsporla anlaştı haberi gelebilir. artık hiçbir engel kalmadı.
    Kaynak ?
    Bu soruyu bu başlıkta kaçıncı defa soruyorum kimbilir (:
    Hamiş

Yorum

• Arakadaşlar burada bir kaç kendini bizmezin kışkırtmalarına kimse gelmesin onların Trabzonspor ile en ufak alakası yok onların amacı her şeyin yolunda gittiği ve Trabzonun uzun bir aradan sonra şampiyonluğa oynadığı bu zamanda Fatih olayını fırsat bilerek yönetim ile taraftarı karşı karşıya getirmek bu kendini bilmez şerefsizlerin oyununa gelmeyin arkadaşlar...
      "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• HACISALİHOĞLU iş adamı yazıyor bu adam ne iş yapar ne yapabilir ki şayet ben konuşmalarından tavırlarından bir işadamı kapasitesi taşımadığı kanaatindeyim daha da ileri gidersem bu yönetimdekiler kadar inanın ben de işadamıyım

Yorum

• İlk olarak BOZTEPE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          HACISALİHOĞLU iş adamı yazıyor bu adam ne iş yapar ne yapabilir ki şayet ben konuşmalarından tavırlarından bir işadamı kapasitesi taşımadığı kanaatindeyim daha da ileri gidersem bu yönetimdekiler kadar inanın ben de işadamıyım
          Hacısalihoğlu önce Fatih kadar Trabzona para kazandıracak, sonra istediğine veto koyacak.

Yorum

• hacısalihoğlunu almayacaktı başkan .yanlış yaptı...

Yorum

• İlk olarak mustafa özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              hacısalihoğlunu almayacaktı başkan .yanlış yaptı...
              Dogru yapti bence.
              1

Yorum

• hacısalihoğlu olmasaydı fatih tekke 100 kez gelmişti...

Yorum

hacısalihoğlu olmasaydı fatih tekke 100 kez gelmişti...
                  Alakası yok .

Yorum

• Hacisalihoglunu hayatinda gormemis biri, onunla oturup 5-10 dk konusmamis biri nasil olurda bukadar acimazsizca bu adami elestirebilir anlamiyorum..

Birileri sanki dugmeye basti bu adam hakkinda ve aleyhinde inanilmaz bir kampanya guduluyor..

Ilginc dogrusu..
                    "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• bu hacısalihoğlunu eleştirenler acaba ne kadar tanıyorlar...veyahut fatihin alınmamasını neden hacısalihoğluna bağlıyorlar bilmek istiyorum...

Yorum

• benim onunla bir alıp veremediğim yok .ama adam futboldan anlamıyor .bence yönetime girmemeliydi...

Yorum

• Hayrettin bey işadamıdır arkadaşlar. Zahido'nun birileri düğmeye bastı açıklaması biraz doğru....Biraz da ikinci adamların değişmeyen maküs talihi işte...Başkan sevilir dolayısıyla yönetimin yapamadığı ve ya yanlış yaptığı her şey ikinci adama kalır....Hayrettin bey in yanlışları olabilir. Ama öyle boş adam falan da değildir
                          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• ya kongre de bitti hoca da onay verdi başkan da istiyo taraftar zaten baskı yapıyor kaç haftadır. zaman ayarlaması yapıyordu yönetim artık zaman da kalmadı bu hafta fatih konusu netleşir diyorum.
                            devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• Bu Fatih Tekke meselesi kimin ithamı ile Hayrettin Bey'in üzerine kaldı merak ediyorum.

Doğrulama yahut yalanlama da gelmedi çünkü.
                              "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
                              Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

benim onunla bir alıp veremediğim yok .ama adam futboldan anlamıyor .bence yönetime girmemeliydi...
                                Kusura bakmayın ama dedeniz yaşındaki insanları futboldan anlamıyor şekline itham etmek için , öncelikle sizin kulüp yapısı ve işleyişi hakkında , asbaşkanın kimin denetimi altında neler söyleyebileceği hakkında bilgi sahibi olmanız gerekiyor .

Klavye başından sallıyorsunuz , olmuyor .

Yorum

Yükleniyor...
                                X