Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hiç Kimse eric geretsin geseyi ilk yılında hemde şampiyon yapacağına inanıyor muydu?
    Bu kadar karamsar olmak doğru değil bence...

Yorum

• Vural abi iş başında

Yorum

• Erik Geretz gsye geldiğinde müthiş kariyerli bir hocaydı . komşu ülkesi (durarak futbol oyanan ülkelerden biri , bu tanımı yeni okudum , çok hoşuma gitti) PSV'de çok büyük hayal kırıklığı yarattmıştı fakat Almanya'da birden fazla kulüpte bütün kupalara ambargo koydu . Her maç 5 gol attı .

Sonra nasıl olduysa gsnin başına geçmişti . Bizede böyle bir hoca lazım .

Yorum

• Hocaya tam destek veriyorum ürün falan almam diyenleride kınıyorum Başkan çalışsın didinsin istediğin hca gelmeyince ürün almıyorum ne güzel iş be
          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
          As Roma
          Francesco Totti "10"
          Twitter:cemtotti61

Yorum

• Kombine alınmalı, forma alınmalı, taraftar kart alınmalı, 6761'e mesaj atılmalı,
            Klüp bizim kulübümüz, Başkanlar gelip geçici, futbolcular gelip geçici, td'ler gelip geçici ama biz taraftarlar ölene kadar kalıcıyız... Bizim olana biz sahip çıkmaz isek kimse sahip çıkmaz...
            Şimdi Destek zamanı Renkdaşlar.... Transfer sezonunun ilk günlerinde kulübe olan desteğimizi göstermeliyiz...
            >>(KaBuSuN_OLuRuM)<<

Yorum

• Hayırlı olsun Yeni teknik direktörümüz
              Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Yeni Teknik Direktörümüz Hugo Broos

Hayırlı uğurlu olsun.
                @tsmustafakemal
                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• adam en azından karizmatik....hiç belli olmaz bakarsın tutar

Yorum

• Eh resmi olarak iş bitmiş ...Hayırlı olsun ..

Bu arada bjk şampiyon oldu ama transferde rezil oluyor ...

Bedavaya Gökhan Zanı kaçırmışlar ))) çok güldüm .. gs ye gitmiş gökhan zan

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kombine almam, lisanslı ürün almam, şunu yapmam, bunu almam vs. demek tepki felan değildir. Tamamen sırt çevirmektir. Elini taşın altına koymamaktır.
                      Hee, elini taşın altına koy. Bu senenin gündemi

Bazı yönetimlerin hareketlerini anlayabiliyorsunuz. Zira düşünceleri ve attıkları adımlar uyuşuyor. Sonuçta uyuşma tam gerçekleşirse yönetim ve teknik olarak başarılı sayılıyorlar. Değilse bir sonraki sene daha fazla çalışıp, daha çok harcayıp, daha çok riske girerek ona göre adımlar atıyorlar.
                      Sonuçta başarı ya da başarısızlık aldığın riskler ve sonuçla orantılı...

Bazı yönetimlerde ise görüyoruz ki ne söylem ne icraat ne de düşünceleri tutuyor. Sağ gösterip, sol ile konuşup ortadan biriyle icraata geçebiliyorlar. Dolayısıyla 22.06.2009 tarihine kadar gelişen şu süreçte ne yazık ki iyi bitirdiğimiz bir senenin tam tersi yönünde hareketlerde bulunuyoruz.

Hayırlısı...
                      Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                      İşte BMN!*

Yorum

• Resmi site açıkladı
                        Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Takımımızın yeni Teknik Direktörü Belçikalı Hugo Broos oldu. İstanbul’da Başkanımız Sadri Şener ile bir araya gelen Broos’la yapılan görüşmenin ardından taraftarlar anlaşmaya vardılar. Buna göre Belçikalı teknik adam Trabzon’a gelerek yarın düzenlenecek bir basın toplantısıyla resmi sözleşmeye imza atacak.
                          Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

resmi sitedede açıklandı...
                          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Siz sağ, biz selamet sonunda süreç tamamlandı. Artık başlığından devam edelim.

Trabzonsporlu olmak...
                            Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

Yükleniyor...
                            X