Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    aman onu yazma karışmam...
    Hehe cani sagolsun...6 takim calitirmis 1 tanesinde basariziz olma hakki var
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Broos la istikrar..Başarılı olacakmış havası seziyorum bu adamda..Hadi hayırlısı..
      Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzonspor'u aşağıladığı mı nerden çıkardığınızı sorabilir miyim ?

Trabzonspor'a gelmeyen teknik direktörlerin bahanelerini yazınca Trabzonspor'u mu aşağılamış mı oluyorum ?

Önceki mesajımda " kusura bakmayın " demiştim ama sanırım bir daha özür dilemem gerekecek :

ÖZÜR DİLERİM !
        o hugo resmi ve splinter resimlerini koymak trabzonsporu aşağılamaktır neyse hatanı anlamanı umuyor esenlikler diliyorum.

Yorum

• İlk olarak Selçuk Çetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Takımı daha çok hücüm futbolu özelikleri sergiliyor çok pas yapmadan hücum bölgesine geçip 4-5 kişi gol atmaya çalışıyorlar duran top organizasyonlarına tam yorum getiremedim golde bulabiliyorlar karambol oluşturmayada çalışabiliyorlar ama kontra atak yemeyen bir takım oluşturmaya çalışıyor,
          En önemli tespitin bu...
          Trabzonspor böyle futbol oynamalı, bizim taraftarımızda böyle futbolu seviyor, pas yapan defans ve orta sahada oyalanan futbol bizim hoşumuza gitmiyor...
          Eğer tespitin doğru ise tam bize göre bi hoca bulmuş sadri şener...
          Tebrik ediyorum başkanı...
          Ama transferleri bekliyoruz başkan...
          >>(KaBuSuN_OLuRuM)<<

Yorum

• İlk olarak Samet6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu Hoca Gençlere Önem Veriyor Mu ?

Oyun Stili Nasıldır ? Biglisi Olan ? .
            EN SEVDİĞİ ŞEY GENÇ OYUNCULAR 1983 DOĞUMLU OYUNCULARLA başlamış 2006-2007 sezonuna yani oyuncuları 23-24 yaşlarındayken orta saha oyuncularını daha çok hızlı top kulanan oyunculardan kurmaya çalışıyor yani çalım atan hızlı koşanlardan değil. benim bildiklerim değil yaptığı araştırmalar böyle söylememin nedeni / nerden biliyorsun sorusu gelmesin
            Babandamı Alemciydi, eski pirana yeni jaws

Yorum

• Belçikalı Broos, akşam saatlerinde Başkan Sadri Şener ile detayları görüşmek için bir araya gelecek. anlaşma sağlandığı taktirde Belçikalı teknik adamın saat 23.35 uçağı ile Trabzon'a gelmesi bekleniyor.

Teknik direktör Bross, avukatı ve Trabzonspor menajeri Adnan Demir ile birlikte başkan Sadri Şener'in kardeşi Sani Şener'in ofisine gittiler, görüşme burada başladı.

haber61

Yorum

• Selçuk çetin araştırman için teşekkürler sabırla destek olacaz başka çare yok ..
                SÜRMENELİİİ...
                https://twitter.com/karabekir61

Yorum

• ve medyatrabzon çoşar.

Yorum

• Selçuk Çetin'in yaptığı incelemeler ve sunduğu bilgiler için Tşk etmeliyiz. Yapılan incelemeden anlaşılan Groos hep şampiyon olamadığı zaman bile en az gol yiyen takım özelliğini korumuş. Atmaktan çok yememeyi vede mücadeleci bir futbol anlayışını benimsediği sonucuna varılabilir belki. Buda gelecek her TD için yıpratıcı tercihle oda karşı karşıya kalacak demektir. Yani Yattara ve Alanzinho ikilisinin aynı anda oynayabilmesini sağlayabilecek mi. Az gol yememeyi benimsiyorsa oynatmayacak demektir.
                    Ya bir yol bul, ya bir yol aç, yada yoldan çekil.....

Yorum

• İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sanırım yaptığın şakanın ciddiyetinin farkında değilsin. Senin yaptığını git bak bjkliler falan kendi forumlarında bizimle dalga geçmek için yapıyor. Ben sadece seni uyardım. Ama sen tamam gideriz falan diye cevap yazdın. Kimseyi buradan göndermek gibi bir isteğim de yok, yetkim de. Ama senden de daha olgun davranmanı, hepimizin sinirlerinin gergin olduğu bu dönemde daha olgun mesajlar yazmanı bekliyorum.
                      Ben o uyarmayı anlamadım o zaman ?

BJK forumlarına da asla girmem.
                      teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İSTANBULA GELDİ

Hugo Broos İstanbul'da
                        22 Haziran 2009 / 16:40
                        Belçikalı Hugo Broos İstanbul'a geldi.

Belçikalı Broos, akşam saatlerinde Başkan Sadri Şener ile detayları görüşmek için bir araya gelecek. anlaşma sağlandığı taktirde Belçikalı teknik adamın saat 23.35 uçağı ile Trabzon'a gelmesi bekleniyor.Teknik direktör Bross, avukatı ve Trabzonspor menajeri Adnan Demir ile birlikte başkan Sadri Şener'in kardeşi Sani Şener'in ofisine gittiler, görüşme burada başladı.
                        Més Que Un Club

Yorum

• Anasayfaya Dön Karakter boyutu :

Medyatrabzon soruyor..
                          22 Haziran 2009 / 16:55
                          Aralarında ne fark var..?

Medyatrabzon soruyor.Trabzonspor’un yeni teknik adamı ile yerlinin yerlisi teknik adamlarla arasında ne fark var.O’un yabancı olması mı tek farkı. Trabzonspor’un anlaştığı teknik adam Broos’da çalıştırdığı takımı küme düşürmüş.Adı Trabzonspor için geçen Giray Bulak’da. Adı Trabzonspor için geçen Ali Kemal Denizci’de takım şampiyon yapmış.Broos’da. Adı Trabzonspor için geçen Kadir Özcan’da zorluk derecesi en yüksek ligden süper lige takım çıkarmış, Broos’da aynı başarıyı göstermiş. Broos’un tek farkı yabancı olması mı..? Medyatrabzon soruyor. Broos ile Giray Bulak arasında ne fark var. Ali Kemal Denizci’nin, Kadir Özcan’ın, Hüsnü Özkara’nın, Metin Diyadin ve ötekilerinin Hami’nin, Tolunay’ın, Lemi Çelik’in Ünal Karaman’ın ne farkı var. Broos’un teknik direktörlük kariyerinde ne varsa bizim çocuklarımızdakinde de var.Ama Edirne ötesi hastalığı yine baş gösterdi..

Hahahaha.... İlahi medyatrabzon
                          -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben yabanci hocalari degerlendirirken her zaman son 4-5 yilda elde ettigi basari veya basarisizliklarini baz aldim.

Bu baglamda bana göre souness,zaccheroni,eriksson ve broos yanlis isimlerdi.

Bunun icinde gross,strachan bölöni her zaman ilk tercihlerim olmustu.

Yillar önceki basarilari baz almak gerekseydi ,ahmet suat hoca bu takima gelmeliydi.

Kariyeri cikista olan degil iniste olan bir hocayi tercih ederek bana göre hata yaptik.

Umarim ben yanilirim,yanilmayi herkesden daha fazla isterim...
                            Samet Aybaba ve Mesut Bakkal'ında kariyerleri acayip yükselişteydi zaten.
                            Broos dikkat ederseniz genk i 2. yapmış mesela genk onun dışında kaçıncı şu anda ben hep buna dikkat ederim bir takımın o hocayla elde ettiği derece ve onsuz elde ettiği derece. Aynı şekilde mouscron takımını 4. yapmış o gittikten sonra 13. ü olmus takım. Bence amacınız sadece forumda dikkat çekmek. İnsanları sinir etmek ve sizinle uğraşmalırını görmekten mutlu oluyorsunuz sanırım

Yorum

• Türk olarak Trabzonun başında görmek istediğim isim Rıdvan Dilmen.
                              İlla ki yabancı ise Halilhodziç.
                              Hasretimizsin, şanımız şerefimizsin
                              Sen sadece bir şehrin değil
                              Koskoca anadolunun en içten gelen sesisin

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                @Cafer1978

Yabancı hocada son 5 yıla bakıp yerli hocada bakmamamnızın bir sebebi var mı acaba.
                                Elbette var.

Ligimizi ve futbolcularimizi tanimasi yerli hoca icin her zaman bir avantajdir.

Ayrica maliyetler yönüne baktigimizda da yabancinin citasi cok daha yüksek olmali.

Biz ayni sezonda samet aybaba ve ziya dogan ile sampiyonluga oynamis bir takimiz,1 yabanci gittiginde ise ortada pek bir sey kalmiyor.

Broos bu ligi ve takimimizi taniyana kadar sampiyonluk treni gitmis olacak.
                                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

Yükleniyor...
                                X