Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• a) Serdar Bali'ye acilen teknik direktörlük diploması verilsin ve o olsun.
    b) Serdar Bali'nin 3.dereceye kadar akrabalarından Bali'nin seçeceği herhangi biri olsun.
    c) Serdar Bali'nin yakın arkadaş gurubundan tavsiye edeceği biri olsun.
    d) Ne olursa olsun Serdar'ımın Bali'min dediği olsun.

Böylece her şartta hocaya bel altı vuran ve onun gibi düşünenler susturulmuş olur.! Yoksa kim gelirse gelsin ömrü uzun olmayacak...
    Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• ya lucescı olamaz adam sozlesmeyı 2 yıl uzattı senol gunes yerli yabancı luıs van gaal olsun

Yorum

• İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        istikrar nedir bilmiyen kisi olarak mi bunu diosun ciddi olamasin güldürme beni ççççççççç
        Bir eğitimci olarak sana bunun dersini bile verebilirim. Her istikrar doğru değildir.

Ersun Yanal kadroda istikrarı sağladı da ne oldu ?
        @tsmustafakemal
        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Kulagi iyi duymayan, Türkce Küfürü bilmeyen ve sabirli olan birisi olsun.
          Isim önemli degil!
          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• bu konuya cevap bile vermek istemiyorum kim gelirse gelsin umrumda değil.
            bu takımın işi bitmiştir. gelen hoca yeni takım kurcak. onu istemem bu benim topçum değil dicek.
            ne olcak al baştan olcak. yeni transferler yeni ekonomik maliyetler.
            yazık oldu gercekten.
            1967' den beri olduğu gibi
            SENİN GÜCÜN KARANLIĞI YIRTACAK!

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bülent Uygun modelini hayata geçirebiliriz. Hami Mandıralı, Tolunay Kafkas, Ünal Kahraman , Şota

3-4 yıl sonra zirvede oluruz. Basitten başlayarak.
              Evet, bencede. Bizim taraftarlar cok sabirli ve istikrardan yana ya ondan zaten.
              "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Lucescu en ideali olurdu.

Yorum

• Benim Koeman deme sebebim kendisi bosta olmasi. Ben ruyamda bunu gordum bana gorede fena ruya gormemisim, buyuk olasilik onu getircez. Demedi demeyin

Bi teknik direktor duzenini birakip duzensiz bi takima gelirmiki, heleki o adamlar $l ye gidiosa veya lig sampionlugunu yakaliosa.

Gerets
                  Van Gaal
                  Lucescu

bunlar gelmez

Ha belki kulubunu birakip bize gelecek bi adam varsa oda Daum dur. Ama Koeman gelecek

HEP
                  DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Yeni Hocamiz Kulagi iyi duymayan, Türkce Küfürü bilmeyen ve sabirli olan birisi olsun.
                    Ayrica herseyi kabullenen, Taraftarin isteklerine kulak veren, öz evlatlarimizi her sartta kayiran birisi olsun.
                    Ha birde Medyatik olsun, sensasyonel aciklamalar yapsin ve yerel Medyayi sevsin.
                    Isim önemli degil!
                    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• fred rutten olmazmi??? bir ay önce schalkede kovuldu ama yinede iyi bir hoca. 2008 yilin hocasi secildi hollandada, su an bosda zaten, al onu koy yanina sotayi ve seneye ligin en güzel top oynayan takimi izleyebiliriz insallah izleriz
                      https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Bakıyorum kimse bir şey bulamıyor Hamiyi alalım evet yıllların teknik adamı bi o gelir bu listede
                        Ersun istifacılar, bulun bi teknik adam hadi Ersundan kaliteli olmak şartı ile.

Yorum

• Leekens & Breams diye bişey duydum biyerlerden. bilgisi olan var mı?

Yorum

Bir eğitimci olarak sana bunun dersini bile verebilirim. Her istikrar doğru değildir.

sizin görüs acinisi simdiye kadar hic anlamadim ve bundan sonra da anliyamam zaten ben mersine siz tersine misali
                            25# Alan Carlos Gomez da Costa
                            Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                            / Rize Ardesenli

Yorum

En azından bir kadro iskeleti oluştu.Oysa geçen sezondan elde kalan ne vardı ? Hatırlıyor musun hocam ?
                              Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Ertuğrul Sağlam alınabiilirse en iyisi olur. Ama çok zor. Sadri Şener en iyi seçimi yapacaktır inşallah. İçim rahat..
                                Oluklar çift birinden nur akar, birinden kir...

Yorum

Yükleniyor...
                                X