Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sezon sonunda Ersun Yanalla yolları ayırmaya karar veren Bordo Mavililer sürpriz bir ismi takımın başına getirmeye hazırlanıyorlar. İşte Medyaspor farkıyla o teknik adam:
    Trabzonspor´da gelecek sezon Türk futbolunu yakından tanıyan bir isim Alman Christoph Daum çalıştıracak. Daum daha önce Türkiye´de çalıştığı dönemlerde Beşiktaş ve Fenerbahçe´yi şampiyon yapmıştı.

İşte Medyaspor farkıyla ayrıntılar:

GÜNEŞ BORÇTAN ÜRKTÜ‚ İBRE DAUM´A DÖNDÜ!

Ersun Yanal´la yollarını ayırmayı uzun süredir kafasına koyan Trabzonspor yönetimi‚ Yanal´la 6 aydır sözleşme yenilemeyi erteliyordu. Yanal´ın yerine hazırlanan isim ise Şenol Güneş´ti.

Ancak Güneş´in 100 trilyonu aşan kulüp borcunu ileri sürmesi ve başarı için istediği transferi yapamayacağını farkederek isteksiz davranması ibreyi Daum´a çevirdi...

Daum´un Türk futbolunu yakından tanıyor olması avantaj olarak kabul edilirken‚ tecrübeli hoca haber göndererek prensipte "Evet" cevabı verdi...

DAUM´DA PÜRÜZ ÇIKARSA‚ B PLANI LOUİS VAN GAAL

Van Gaal ismini bazı yöneticilere öneren kişi Trabzonspor´un eski yıldızı Şota... Ancak teknik direktörlük kariyerine 1986 yılında Ajax takımında Leo Beenhakker´ın yardımcısı olarak başlayan Van Gaal´ın bu sezon AZ ALKMAAR takımıyla şampiyonluk yaşaması ve gelecek sezon şampiyonlar liginde mücadele edecek olması bu olasılığı zorlaştırdı.
    Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Guus Hiddink'i isterdim.. Chelsea'den bu sene ayrilirsa, ki oyle dusunuyor..
      Türkiyede yari kalan hesabi, TS yi sampiyon yaparak kapatsin

Olmadi, Louis van Gaal'da cok güzel olurdu..

Bunlar iki tane zor ihtimal.. Ama en azindan bence TS ye yakisan iki teknik direktör adayi..
      Belki cok istiyor olabilirim..

Ama TS taraftari olmak ayri birsey.. Napalim, bazen gözlerimiz sevgimizden dolayi, neyin gercek neyin
      hayal oldugunu görmüyor..

Ama baskaniniz Sadri Sener olunca, hayaller, hayal olmaktan cikar bence.

Yorum

• ertuğrul sağlam bjk yönetiminden önce davranmıştı.
        beni işten atamassınız ben istifa ediyorum demeye getirdi ama ertesi gün veya bi kaç gün sonra kovulacaktı zaten.
        T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sezon sonunda Ersun Yanalla yolları ayırmaya karar veren Bordo Mavililer sürpriz bir ismi takımın başına getirmeye hazırlanıyorlar. İşte Medyaspor farkıyla o teknik adam:
          Trabzonspor´da gelecek sezon Türk futbolunu yakından tanıyan bir isim Alman Christoph Daum çalıştıracak. Daum daha önce Türkiye´de çalıştığı dönemlerde Beşiktaş ve Fenerbahçe´yi şampiyon yapmıştı.

Ersun Yanal´la yollarını ayırmayı uzun süredir kafasına koyan Trabzonspor yönetimi‚ Yanal´la 6 aydır sözleşme yenilemeyi erteliyordu. Yanal´ın yerine hazırlanan isim ise Şenol Güneş´ti.

Ancak Güneş´in 100 trilyonu aşan kulüp borcunu ileri sürmesi ve başarı için istediği transferi yapamayacağını farkederek isteksiz davranması ibreyi Daum´a çevirdi...

Daum´un Türk futbolunu yakından tanıyor olması avantaj olarak kabul edilirken‚ tecrübeli hoca haber göndererek prensipte "Evet" cevabı verdi...

Van Gaal ismini bazı yöneticilere öneren kişi Trabzonspor´un eski yıldızı Şota... Ancak teknik direktörlük kariyerine 1986 yılında Ajax takımında Leo Beenhakker´ın yardımcısı olarak başlayan Van Gaal´ın bu sezon AZ ALKMAAR takımıyla şampiyonluk yaşaması ve gelecek sezon şampiyonlar liginde mücadele edecek olması bu olasılığı zorlaştırdı.
          Daum ne cabuk haber gönderdii, hay allahim ya
          "Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

.........................
            .......................
            e) Vahid Halilhodzic

Anlamak zor gercekten. Bizdeki gecirdigi donemde kendisini begenmeyen cok buyuk bir taraftar kitlemiz vardi. Zaten sezon sonu kendi dilegiylen gorevden ayrildi, yonetim kontratini uzatma teklifi etmesine ragmen! Neden simdi bir daha takima donmek istesin. Ayrica biri bana bu adamin takima kazandirdigi tek birsey soylesin? Kabus diye nitelendirdigimiz 2007-08 sezonunda da Ziya Doganlan 5. olduk. Halilhodzic de bizi 4. yapti. Cok mu buyuk fark yaratti yani?!
            Diğerlerine saygı duyarım ama Vahid hoca için dediklerini kabul edemem. 42 yıllık TS tarihinde futbolcuların gece hayatı için tesislerden bekçiye rüşvet vererek kaçtığını daha gelirgelmez tespit eden ve gereğini yapan tek hocadır kendisi. Zaten böyle faydalı bir iş yapıp taşlarla oynadığı için gitmek zorunda kaldı.

Kendi isteğiyle de gitmedi. Yönetim kendisiyle çalışmak istemediğini söylediğinde oturup hüngür hüngür ağlamıştı.

Şu anda Chelsee'li Drogba'nın da oynadığı Fildişi sahilleri takımını çalıştırmaktadır ve Dünya Kupasına katılma hakkını kazandırmıştır.

Keşke onun gibi bir hoca bulabilsek. Geleceğin emanet edilebileceği ve tereddütsüz 5 yıllık sözleşme yapılabilecek nadir hocalardan biri olarak görüyorum onu. Ne yazık ki istesek te gelmez.

Ersun Hoca için disiplin ne kadar önemsiz bir konu ise Vahid Hoca için de en önemli konuydu disiplin. Disiplinsizliği tercih ettik biz. Sonuç ortada.
            Sen en sevdiğim ve saygı duyduğum Hocalardan birisin karakterli Boşnak!
            En son selimatal tarafından düzenlendi; 28.04.2009, 01:32.
            !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            Seneye A.Aker her sene olduğundan daha fazla " Fa-tih Tek-ke " diye inleyecek. Fatih alınsa da, alınmasa da... Çünkü A.Aker daima en büyük ihtiyacı dile getirmiştir...

Yorum

• İlk olarak Suayb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Guus Hiddink'i isterdim.. Chelsea'den bu sene ayrilirsa, ki oyle dusunuyor..
              Türkiyede yari kalan hesabi, TS yi sampiyon yaparak kapatsin

Olmadi, Louis van Gaal'da cok güzel olurdu..

Bunlar iki tane zor ihtimal.. Ama en azindan bence TS ye yakisan iki teknik direktör adayi..
              Belki cok istiyor olabilirim..

Ama TS taraftari olmak ayri birsey.. Napalim, bazen gözlerimiz sevgimizden dolayi, neyin gercek neyin
              hayal oldugunu görmüyor..

Ama baskaniniz Sadri Sener olunca, hayaller, hayal olmaktan cikar bence.
              Sorunda orda zaten. Trabzonspor taraftarlari hayal görmekten, gercekleri göremiyorlar.
              "Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sezon sonunda Ersun Yanalla yolları ayırmaya karar veren Bordo Mavililer sürpriz bir ismi takımın başına getirmeye hazırlanıyorlar. İşte Medyaspor farkıyla o teknik adam:

ersun yanal ne zaman istifa etti de ne ara şenol güneşle ve daumla görüştürdünüz ya.daum saatler içinde karar verip ok dedi hralde.
                T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Trabzonspor Yönetim Kurulu'nun yapılan ilk değerlendirmeler sonucunda yerli hocayla çalışmama konusunda fikir birliğine vardığı da belirtildi.

Kaynak : fanatik.com.tr
                  Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• yerli olacaksa senol hoca olsun
                    o olmayacaksa yabancı olsun
                    bu kadar basit.
                    senol hoca bize bi sey kazandırmadı diyenler o yaslarda cocuktu heralde. senol hocanın bizi ve de turkiyeyi nasıl futbol oynattıgını seyretmediler.
                    2 trabzon td liginde de super oynuyoruduk
                    Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                    İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak Keleşoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bize ziyan doğan ve onun "mantalitesi" lazım!!!!!!
                      tabi mantaliteye bak marcelinyoyu utanmasa sol bek oynatcaktı.kim ne derse desin kardeşim trabzon hücum futbolu oynayacak. iç sahada rakibini boğacak. eğer sen içerdeki maçları kazanamıyosan zaten şampiyon olamazsın.

bu arada ersun hocaya çok büyük ayıp oldu. bu trabzona yakışmadı. istikrarın olmadığı bi yerde başarıda olmaz. yeni gelecek hocayla; yeni transferler, takıma alışma süreci bilmem ne hikayeleri dinlemeye devam edicez anlaşıldı. bende bir başarı gelene kadar trabzonsporluluğumu askıya aldım. sağlığımı kaybetmekten iyidir. uyumaya devam
                      iSTaNBuL SaLTaNaTıNı 6 KeZ YıKTıK YiNe YıKaCaĞıZ

Yorum

• Bugün ağzı kulaklarına varan içten pazarlıklı topçu eskisi olsun...
                        "Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
                        Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"

Yorum

• İlk olarak -EFO- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ne çok gülüyorum ya
                          Galiba futbol oynayıp futbolu bırakan her futbolcunun Trabzonspor'un efsanevi teknik direktörü olacağı inancı var bizim millette.
                          sizin inancınızıda öğrenmek isteriz.gülmekten başka bir işe yarıyorsanız.
                          N e K ö T ü !

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Trabzonspor Yönetim Kurulu'nun yapılan ilk değerlendirmeler sonucunda yerli hocayla çalışmama konusunda fikir birliğine vardığı da belirtildi.

Kaynak : fanatik.com.tr
                            Denenmedik yerli kaldımı memlekette...
                            Bence Sadr, başkan kendi olsun...
                            "Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
                            Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"

Yorum

• Ben sahsen Ziya Dogan ya da Giray Bulak diye dusunuyorum.

Yorum

• İlk olarak selimatal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Diğerlerine saygı duyarım ama Vahid hoca için dediklerini kabul edemem. 42 yıllık TS tarihinde futbolcuların gece hayatı için tesislerden bekçiye rüşvet vererek kaçtığını daha gelirgelmez tespit eden ve gereğini yapan tek hocadır kendisi. Zaten böyle faydalı bir iş yapıp taşlarla oynadığı için gitmek zorunda kaldı.

Kendi isteğiyle de gitmedi. Yönetim kendisiyle çalışmak istemediğini söylediğinde oturup hüngür hüngür ağlamıştı.

Şu anda Chelsee'li Drogba'nın da oynadığı Fildişi sahilleri takımını çalıştırmaktadır ve Dünya Kupasına katılma hakkını kazandırmıştır.

Keşke onun gibi bir hoca bulabilsek. Geleceğin emanet edilebileceği ve tereddütsüz 5 yıllık sözleşme yapılabilecek nadir hocalardan biri olarak görüyorum onu. Ne yazık ki istesek te gelmez.

Ersun Hoca için disiplin ne kadar önemsiz bir konu ise Vahid Hoca için de en önemli konuydu disiplin. Disiplinsizliği tercih ettik biz. Sonuç ortada.
                                Sen en sevdiğim ve saygı duyduğum Hocalardan birisin karakterli Boşnak!
                                dogrudur karakterlidir katiliyorum ancak bizi sampiyon yapamayacaginida söylemedimi, yani sizin sampiyon olacaginizi söyleyene inanmayin gibi bir seyler söylemisdi.

Bu inanmamislik yüzünden sivasdan 3 yemedikmi ?
                                "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

Yükleniyor...
                                X