Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak orhan_05 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    2010 a gitmesi muhtemel bir FİLDİŞİ SAHİLLERİ milli takımından gelmesi pek de kolay olmasa gerek
    resimdeki çocuk demiştim
    Kazım Abi (kalbimizdesin) "Trabzonspor'u tutmak statükoya başkaldırmaktır..."
    Şenol Güneş: "Parayla yapılamayanı, emeğimizle, dürüstlüğümüzle, calışarak yaptık. Tarih bunu da yazar."

Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Rıdvan Dilmen nasıl olur?
      Ondan iyi yorumcu olurdu onu da oldu zaten.
      Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kemeraltı no:6 da kendisi.
        Dükkanı var.Bana da çok yakın

Keşke yeniden gelse,sanki o olursa tekrar şampiyon oluruz gibime geliyor, bakıyorum foruma kayseriyi tensek 3. lük garanti diye sevinir hale gelmişiz,yara sadece benimmiş gibi,

Türk inandığım en güçlü adayım,olurmu yaparmı? istermi ? hiçbir fikrim olmasada...

nokta
        38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
        Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
        " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

• Özüm Evlatoviç ile görüşmelere başlandığını klüp resmen duyurdu.

Kaynak

Yorum

• Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım. Ersun Hocanın gitmesine üzüldüm.çünkü yerlilerin en iyilerinden biriydi. Ersun Hoca ile ilgili 3 tane veda mektubu yazan arkadaşı gerçekten tebrik ederim. Aynen altına imzamı atarım. Yeni teknik direktörün de iyi bir yabancı olasını isterim yerliler takımları çalıştıramıyo. 6 ay çalışan leekens döneminde oyuncular 90 dakika mücadele ediyodu bide bu sene. Tabi bu 26 yıllık özlem döneminde. Herkes trabzonlu diyor. Buna Karşıyım. Çünkü şimdiye kadar kendi evlatlarımızı hep harcadık. Gerçi onlarda her ne kadar başarılı olmak için pek sağlam durmadılar ya. Yabancı hoca tercih ediyorum.
            YALNIZ BİR ÇİÇEK OLSAM DAĞIN BAŞINDA
            BİR KAYANIN YAMACINDA
            BİR BUZ TANESİ YAPRAĞIMDA

Yorum

• ''Bizi şampiyon yapacak hoca.''

İşte bunu aradığımız sürece şampiyon olamayacağız dostlar.

Beyaz atlı prens yok.

Yok.

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hocandan özür dilersen büyürsün..

Giray Kaçar'a yazdım bunu.

Madem hoca konusunda tıkandık.
                Bari 21 yaşındaki bir çocuğu yeni gelecek hocanın önyargısından koruyalım,kurtaralım..

Özür seni büyütür Giray.
                (Kulüpte bu aklı ona verecek biri varmı bilemiyorum)

Giray başlığından da devam edebiliriz bu konuya.
                Bunu önemsiyorum.

Sezon basinda bu forumda Giray'in karakteri hakkinda cok güzel (olumlu) seyler yazilmisdi.

Simdi kendi kendime soruyorum; "Giray'i böyle bir davranisa iten sebepler nelerdi?"

Giray hirsinin kurbani mi oldu? Yoksa,...

Basda yerel medyanin, Serdar Bali'nin, Hamza Misir'in,...ve cevresinin "doldurusuna" mi geldi?

Ben Giray'i haksiz buluyorum,...buna benzer seyler her takimda olur ama bunun disariya sizdirilmasi asil önemli olan konu bu, bence.

Yorum

• Bence en doğru isim Serdar Bali..

Yorum

• özüm evlatoviç kim arkadaşlar tanımıyorumda. bi de kim gelirse gelsin önemli olan istikrar şiarıyla gelene destek olmak lazım gelir gelmez ayağını kaydırmaya uğraşmayalım
                    YALNIZ BİR ÇİÇEK OLSAM DAĞIN BAŞINDA
                    BİR KAYANIN YAMACINDA
                    BİR BUZ TANESİ YAPRAĞIMDA

Yorum

• Trabzonlu ama Yugoslavya'ya yerleşmiş bir ailenin çocuğu.
                      Aklı hala vatanında

Özüm hoca sen çok yaşa.
                      Güzeldi ceserdar.
                      İlk olarak ibusu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      özüm evlatoviç kim arkadaşlar tanımıyorumda. bi de kim gelirse gelsin önemli olan istikrar şiarıyla gelene destek olmak lazım gelir gelmez ayağını kaydırmaya uğraşmayalım

Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Resimdeki çocuk mu Fildişinin başında?
                        başında değil kadrosunda

Yorum

• İlk olarak ceserdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Özüm Evlatoviç ile görüşmelere başlandığını klüp resmen duyurdu.

Kaynak
                          bu haberin resmiyeti nerden

Yorum

• Bir Bülent Uygun çıkarır mıyız?
                            Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak innocence tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              resimdeki çocuk demiştim
                              çocuk için yazmamıştım zaten

Yorum

• Arkadaslar Lucescu gelmeli.
                                Trabzonsporlu dogduk,böylede ölecegiz...Biz seninle üzülüp, seninle gülecegiz...Sana sirt dönemeyiz, hep destek verecegiz...iyi ve kötü günde pesinden gelecegiz...

Yorum

Yükleniyor...
                                X