Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mini Test

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Helal olsun gözüm.......[img]smileys/smiley2.gif[/img]
    Akşam çocuğumun boğazından geçen lokmayı sindirebilmesidir TRABZONLU oluşum!

Yorum

ABI HARIKA YAAW

Yorum

istedigimizden basliyabiliyorsak ben faik'ten baslayayim faik senin ........

ne güzel bir programin var!
        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi

istedigimizden basliyabiliyorsak ben faik'ten baslayayim faik senin ........

ne güzel bir programin var!

katiliyorum
          SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
          CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

evet sorular güzel ve protesto da var sorularin içinde [img]smileys/smiley2.gif[/img].en beyendigim 1. soru [img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

Sorular güzel ama yasadigimiz ülke için kolay sorular (ÜLKEMIZE ASIGIZ YÖNETENLERE DEGIL!!) ne yazikki hepsinin cevap bi E sikki..

Soru 5: H.Avni Aker'deki tel örgülerin kaldirilmasiyla ilgili olarak "tel örgüler kaldirilacagina elektrik verilsin" diyen kisinin taraftari oldugu takim,bu sezon sahasinda oynadigi 10 maçin kaçinda ceza almistir?
              Böyle bir söz söyleyen insani hala yorumcu diye Televizyonlarda nasil konusturuyorlar anlamadim Hangi dedigi dogru çikiyor,bence bu adamla dalga geçiyorlar farkinda degil..[img]smileys/smiley2.gif[/img]
              Bizi beğenenlerin hepsini severiz; ama beğendiklerimizin hepsini sevmeyiz. La Rochefoucauld

Yorum

ElEktriklEr kEsikti ögrEtmEnim. EgEr ElEktriklEr kEsilmEsEydi, kEsinliklE hEpsinE gErEkEn cEvabi vErEcEktim...
                Fırtına olarak başladı, sahici bir ihtilâle dönüştü, uzun zamandır “sadece” bir efsane..

www.fikirbahcesi.net

Yorum

The Crow mükemmeldi valla bence buna özel bir yer ayiralim devamli dursun, herkes soru eklesin.Zamani gelince en çok begenilen sorulardan TÜRKIYEDE FUTBOLUN SORU BANKASI DIYE KITAP BILEM OLUSTURURUZ
                  Zaten biz 2 seyden çekiyoruz:
                  1-Mahmut Hoca
                  2-TRABZONSPOR

Yorum

İlk olarak iso61trabzon tarafından gönderildi
                    <>

faik isine nasil gelirse o siraya göre maç yayinliyor.ancak son
                    yorumu hangi maçta olay varsa o maça öncelik veriyoruz olmustu.testi
                    çözen arkadaslarimiza küçük bir kopya vereyim dedim.[img]smileys/smiley2.gif[/img]

faik'e fazla laf yok

ibrahim sahin'i iyi savundu bu hafta.

hatta mahmut uslu'ya "niye üzerine alindi gibisine" iyi laflar etti

faik'in 2-3 sene önce aziz yildirim tarafindan mamasi kesilince

artik her programda fb'ye cok bindiriyor[img]smileys/smiley2.gif[/img] adamlar 6-0 yada 7-0 yeniyorlar faik bunlari genede öldüresiye elestiriyor. ama tabii onunda 1. derdi öncelikle rating almak

ve medya kanunlarina göre en yüksek ratingi fb'yi elestirince aliyorlar[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Edited by: Ziya Dogan

Yorum

harikaydi..!okurken acayip zevk aldim.

butesti, herkes bildigi, tanidigi her yere ulastirsin lütfen... (dosta düsmana...) çünkü ben öyle yapacam.

Yorum

Begendiginiz için tesekkürler arkadaslar.Savas'in (Analyzer) yaptigi gibi sizin de akliniza buna benzer kafa kullanmayi gerektiren (!) ve üzerinde düsünülmesi gereken(!) sorular geliyorsa,hiç beklemeyin testimize ekleyin...Ben aklima geldikçe birer ikiser eklemeyi düsünüyorum,ya da "Ayin Testi" basligi ile her ay böyle bir test yayinlayabiliriz.Çözemediginiz soru olursa,yardim alacaginiz kisiler Kurtulus'un açtigi "Protesto Database" basliginda mevcut.Ülkemizin bu muhterem spor sevdalilarinin,bize cevaplari bulmada seve seve yardim edeceklerine eminim...
                        Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

İlk olarak oguz tarafından gönderildi

ElEktriklEr kEsikti ögrEtmEnim. EgEr ElEktriklEr kEsilmEsEydi, kEsinliklE hEpsinE gErEkEn cEvabi vErEcEktim...

Oguz ince zekana hayran kaldigimi belirtmek isterim,ilk bakista bu müthis kelime oyununufarkedememistim,tek kelimeyle mükemmel bir cevap...[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
                          Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

Hocam sular kesikti çalisamadim pilmiyrum..
                            Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                            (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

İlk olarak calypso tarafından gönderildi
                              çok güzel bir test tebrikler.. bu gidisle bir bir "SORU BANKASI" çikaririz gibime geliyor [img]smileys/smiley36.gif[/img]

dogru vallahi... sonra da satip kazandigimiz parayi Trabzonspor'a göndeririz... [img]smileys/smiley17.gif[/img]

test için tesekkürler...
                              [b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>

Yorum

Mahmut_61 o lafi diyeni herkes taniyor serefsiz Kazim Kanat Besiktasin bu sene daha ligin bitmesine haftalar varken 4 kez sahasi kapatilmis1 hafta sonra biziim maçta bakalim ne tür çirkeflik yapilacak...

Bu arada TRABZONSPOR-besiktas maçinin günü ve tarihi belli oldumu arkadaslar Senol hocamiz bu konuda bayagi elestirmisti federasyonu normalde maçlarin tarihi 1 ay önceden belli olurdu ama daha maçin tarihi ve saati belli degil ne biçim adalet

Bu kadar serefsizlik olurmu arkadaslar söyleyin...

BMN KOCAELİ

Yorum

Çalışıyor...
                                X