Helal olsun gözüm.......[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mini Test
Daraltma
X
-
Sorular güzel ama yasadigimiz ülke için kolay sorular (ÜLKEMIZE ASIGIZ YÖNETENLERE DEGIL!!) ne yazikki hepsinin cevap bi E sikki..
Soru 5: H.Avni Aker'deki tel örgülerin kaldirilmasiyla ilgili olarak "tel örgüler kaldirilacagina elektrik verilsin" diyen kisinin taraftari oldugu takim,bu sezon sahasinda oynadigi 10 maçin kaçinda ceza almistir?
Böyle bir söz söyleyen insani hala yorumcu diye Televizyonlarda nasil konusturuyorlar anlamadim Hangi dedigi dogru çikiyor,bence bu adamla dalga geçiyorlar farkinda degil..[img]smileys/smiley2.gif[/img]Bizi beğenenlerin hepsini severiz; ama beğendiklerimizin hepsini sevmeyiz. La Rochefoucauld
Yorum
-
İlk olarak iso61trabzon tarafından gönderildi<>
faik isine nasil gelirse o siraya göre maç yayinliyor.ancak son
yorumu hangi maçta olay varsa o maça öncelik veriyoruz olmustu.testi
çözen arkadaslarimiza küçük bir kopya vereyim dedim.[img]smileys/smiley2.gif[/img]
faik'e fazla laf yok
ibrahim sahin'i iyi savundu bu hafta.
hatta mahmut uslu'ya "niye üzerine alindi gibisine" iyi laflar etti
faik'in 2-3 sene önce aziz yildirim tarafindan mamasi kesilince
artik her programda fb'ye cok bindiriyor[img]smileys/smiley2.gif[/img] adamlar 6-0 yada 7-0 yeniyorlar faik bunlari genede öldüresiye elestiriyor. ama tabii onunda 1. derdi öncelikle rating almak
ve medya kanunlarina göre en yüksek ratingi fb'yi elestirince aliyorlar[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Edited by: Ziya Dogan
Yorum
-
Guests
harikaydi..!okurken acayip zevk aldim.
butesti, herkes bildigi, tanidigi her yere ulastirsin lütfen... (dosta düsmana...) çünkü ben öyle yapacam.
Yorum
-
Begendiginiz için tesekkürler arkadaslar.Savas'in (Analyzer) yaptigi gibi sizin de akliniza buna benzer kafa kullanmayi gerektiren (!) ve üzerinde düsünülmesi gereken(!) sorular geliyorsa,hiç beklemeyin testimize ekleyin...Ben aklima geldikçe birer ikiser eklemeyi düsünüyorum,ya da "Ayin Testi" basligi ile her ay böyle bir test yayinlayabiliriz.Çözemediginiz soru olursa,yardim alacaginiz kisiler Kurtulus'un açtigi "Protesto Database" basliginda mevcut.Ülkemizin bu muhterem spor sevdalilarinin,bize cevaplari bulmada seve seve yardim edeceklerine eminim...Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
Yorum
-
İlk olarak oguz tarafından gönderildi
ElEktriklEr kEsikti ögrEtmEnim. EgEr ElEktriklEr kEsilmEsEydi, kEsinliklE hEpsinE gErEkEn cEvabi vErEcEktim...
Oguz ince zekana hayran kaldigimi belirtmek isterim,ilk bakista bu müthis kelime oyununufarkedememistim,tek kelimeyle mükemmel bir cevap...[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
Yorum
-
İlk olarak calypso tarafından gönderildiçok güzel bir test tebrikler.. bu gidisle bir bir "SORU BANKASI" çikaririz gibime geliyor [img]smileys/smiley36.gif[/img]
dogru vallahi... sonra da satip kazandigimiz parayi Trabzonspor'a göndeririz... [img]smileys/smiley17.gif[/img]
test için tesekkürler...[b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>
Yorum
-
Mahmut_61 o lafi diyeni herkes taniyor serefsiz Kazim Kanat Besiktasin bu sene daha ligin bitmesine haftalar varken 4 kez sahasi kapatilmis1 hafta sonra biziim maçta bakalim ne tür çirkeflik yapilacak...
Bu arada TRABZONSPOR-besiktas maçinin günü ve tarihi belli oldumu arkadaslar Senol hocamiz bu konuda bayagi elestirmisti federasyonu normalde maçlarin tarihi 1 ay önceden belli olurdu ama daha maçin tarihi ve saati belli degil ne biçim adalet
Bu kadar serefsizlik olurmu arkadaslar söyleyin...
BMN KOCAELİ
Yorum
Yorum