Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hattıni Bil, TrabzonCell'li Ol!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Avea 75 Ytl'lik sınırsız faturalı hat kullanımında,Trabzoncelle geçsem TrabzonCellde sınırsız kullanım diye bi tarife var mı??
    Bilgisi olan yardımcı olabilir mi??

Yorum

• İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      500 ve 5000 sms kampanyaları da var. Yarın veya öbür gün geçmeyi düşünüyorum bir aksilik olmazsa

tarifelere buradan ulaşabilirsiniz.

Faturasız tarifeler şu anki Avea tarifesine göre çok daha uygun bence.
      Remzi peki mobil öğrenci kapanıyormu..Yani 10 dk.sı 2 kontur olayı..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• mobil ögrenci yok arkadaslar.. ben su anda kullanıyorum..
        "Turist" Okur Yazar..
        Sezon öncesi ve sezon arası transfer ve formaları takip eder..

Not: Akyazı'yı sürekli takip eder..

Yorum

• Türk Telekom ve AVEA işbirliğiyle hayata gececek olan TRABZONCELL'in tanıtımı Novotel'de gerçekleştirildi.

Tanıtıma Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Türk Telekom Genel Müdürü Dr. Paul Doany ve Avea Genel Müdürü Erkan Akdemir'in yanı sıra Trabzonspor teknik direktörü Hugo Broos ve futbolcular katıldı.

Trabzonspor taraftarına özel bir dünyanın kapılarını açan TrabzonCell, taraftara birçok avantaj sunmasının yanı sıra kulübe yeni bir kaynak yaratacak.

Trabzonspor taraftarı TrabzonCell'in ekonomik tarife seçeneklerinden dilediğinizi seçip tüm TrabzonCell'lilerle özgürce ve avantajlı konuşmanın keyfini yaşarken, Trabzonspor'a da gelir kazandıracak.

Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Faturalılara forma hedıye edılecek
            Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• Az önce gittim Avea bayii ne sordum Trabzoncell hattı geldimi diye 2 3 saate gelir kargoda dediler..
              Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• hayirli olsun trabzona geldigimde bitane bende alirim :-)
                FATIH TEKKE

Yorum

• Almak farz oldu...
                  Yeni numaraları merak ediyorum...
                  Belki yeni hat bile alabilirim...
                  Hamiş

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Remzi peki mobil öğrenci kapanıyormu..Yani 10 dk.sı 2 kontur olayı..
                    Mobil öğrenci görünen o ki yok. fakat TrabzonCell içi görüşmelerde yine iyi bir kampanyası var.

TrabzonCell içi ücretsiz görüşme süresi* 1967 dk*
                    TrabzonCell içi (1967 dk aşımında) 1 kontör / dk
                    Diğer yönler 1 kontör / dk**
                    SMS 1 kontör / SMS**

Üstelik 150 kontor olayı bitti. 100 kontör yüklemek yetecek bu kampanyadan yararlanmak için
                    Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Bende almayı düşünüyorum.
                      Yeni bir hat yeni bir telefon.
                      İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
                      Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• Abone sayısı 10bin ilk aşamada başarı sayılır.Çünkü faturalı hat çok pahalı.Şahsen hemen geçmeyi düşünüyordum şu an beklemeye geçtim....

Yorum

• 500 bin rakamı ütopik olmuş...
                          Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• Silinsin lütfen..
                            "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

• Arkadaşlar TRABZONCELL kullanacak olan herkes Trabzonspor'umuza katkı sağlamak istiyorsa kesinlikle GEÇİŞ işlemlerini tercih etmelilerdir..Bu GEÇİŞ işlemi Trabzonspor'umuza daha fazla fayda sağlamaktadır..Her Trabzonspor taraftarının alması dileğiyle..Hayırlı olsun..!!!

Yorum

• Resmi sitede neden bu saate kadar bu önemli konunun haberi yapılamaz anlamak mümkün değil!
                                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Yükleniyor...
                                X