Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hattıni Bil, TrabzonCell'li Ol!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kim düşündüyse harika olmuş
    Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Otobüs harika..

Bir Trabzoncell'li olarak çok hoşuma gitti..

Ayrıca ilk abonelerden biriyim ve bayiye girdiğim gibi sonu 61'li numaramı görüverdim..

Sanki benim için orada camın üzerindeydi..

Tam istediğim gibi bir de: ... ...07 61 sonu Bu sene 7. şampiyonluk gelsin çok daha anlam kazanacak inşallah..

Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• güzel olmus insallah binmek de nasip olur

Yorum

• otobüsler müthiş yaa ama avcılar tarafında görmedim hiç..
          '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• Dayımın bir telefonu var. Sonu 28 61. Benim için çok önemli. Adama anlat anlat ikna edemedim Alsam hemen geçirecem Trabzoncell'e.
            Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• bencede harika emeği geçenlere teşekkürler sayıyı dahada arttırmalı

Yorum

• Ben de oldum ts cell sahibi.

Bir önceki tarifeden ayrıldığım için ceza kesti avea bana, 144 tl.

Öyle midem bulandı ki anlatamam, sırf ts için avea'ya devam ediyorum.

Keşke başka bir operatör olsaymış.
                SADECE DİK DURAN, CESUR BİR TRABZON..

Yorum

• Hattini bil hattini reklamları çok güzeldi yok bu aralar ortalarda
                  Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bir resimde benden, bu sabah gördüm,

Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Fener maçına bu otobüsle gitsek bi de yensek ne olur acaba Biz metrobüse de bu reklamdan istiyoruz
                      DRAGO GABRIC

Yorum

• trabzoncel aynı ts clup gıbı yonetılıyor profesyonerllık aveanıon destegı olmasa sıfır hani kampanyalar nerde ? bir black berry yapmıslar oda hıc tesfık edıcı degıl daha saglam kampanyalar yapılmalı ozellıklede her yone tarıfelerınde ...

kampanyalar cogunlukla faturasız hatlarda var ne yanı faturalılar godoman oldugu uıcun kampanyaya ıhtıyacları yokmu ?? bence ıslwerıne tam kendılerını vermelıler hatta turkıye genelınde ses getırecek kampanyalar duzenlemelıler ama nerdeeeee
                        Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bir resimde benden, bu sabah gördüm,

Çok güzel hareketler bunlar.
                          Trabzon'da hiç kimseye hangi takımı tutuyorsun diye sorulmaz.Biz de ayıp bir sorudur bu.

Yorum

• İlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Dayımın bir telefonu var. Sonu 28 61. Benim için çok önemli. Adama anlat anlat ikna edemedim Alsam hemen geçirecem Trabzoncell'e.

harbiden de zor bi durum ben olsam çalardm

Yorum

• fanatik trabzonsporluyum , ve trabzoncell'e de geçiş yapmak istiyom ama geçiş ucreti 32 lira....indirimli olması içinde 20 tl yükleyeceğimizi düşünürsek 52 lira ediyor,ve maddi durumu iyi olmayan öğrenciler için oldukça zor bu durum..yetkili biri varsa bunu kulube bildirebilir mi...
                              Çaykaralı , Kazım Koyuncu , Konya'da yaşayan Trabzonlu Spor Muhabiri. www.twitter.com/fatihhseker

Yorum

• İlk olarak lazfatih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                fanatik trabzonsporluyum , ve trabzoncell'e de geçiş yapmak istiyom ama geçiş ucreti 32 lira....indirimli olması içinde 20 tl yükleyeceğimizi düşünürsek 52 lira ediyor,ve maddi durumu iyi olmayan öğrenciler için oldukça zor bu durum..yetkili biri varsa bunu kulube bildirebilir mi...
                                Yapacağınızı söyleyim.

İlk önce hattınızı vodofone ve turkcell 'de taşıyorsunuz.

Belli bir tl yükleme zorunluluğu var onu yükleyip bitirene kadar bu hatta kalıyorsunuz.

Tl'niz bitince Trabzoncell'e geçiş için başvuru yapıyorsunuz

Oluyor bitiyor

Aynısını ben yaşadım. Böylece 32 tl haraç parası vermedim
                                Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

Yükleniyor...
                                X