Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hattıni Bil, TrabzonCell'li Ol!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Burada girilen verilere göre 200 bin abone var.Doğrumu acaba?En son 80 bin di
    Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      http://en.wikipedia.org/wiki/List_of..._Europe#Turkey

Burada girilen verilere göre 200 bin abone var.Doğrumu acaba?En son 80 bin di
      yalan olma ihtimali çok yüksek söylediğin gibi en son 80.000 de idik ve fenercell 200.000 lere yeni gelmişti.

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        http://en.wikipedia.org/wiki/List_of..._Europe#Turkey

Burada girilen verilere göre 200 bin abone var.Doğrumu acaba?En son 80 bin di
        Külliyen yalan

Bi kere fenerin 650.000 kişisi yalan ,

Bizimkiside en fazla 100.000 dir

Yorum

• arkadaşlar wikipediada ki bilgileri istediğin gibi değiştirebilirsin. o yüzden oraya fazla güvenmeyin demicem hiç güvenmeyin..

Yorum

• Bizde 75 bin civarında.

Fener ise 250 yi geçmiştir.

Şuanda en son sıradayız bilgime göre 4 büyükler arasında.
            Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Ben hattımı Trabzoncell kontörlüde Trabzoncell faturalıya taşıdım. Bana 1 senelik ücretsiz Trabzonspor dergisi taahhüdü verdiler ama ortada gelen bişi yok
              DRAGO GABRIC

Yorum

• Biri Vodafone diğer Turkcell olmak üzere 2 hat kullanıyorum.Vodafone'yi mesaj için turkcelli konuşmak için kullanıyorum.

Turkcelle her yöne 8 saat görüşme için 29 TL ödüyorum.Vodafone ise cep dolusu her yöne 3000 sms için ayda 9 TL yükleme yapıyorum.

İki telefon taşımak zor oluyor çift hatlı bir telefon almakla hem konuşmayı hem msjı aynı anda tek hattan yapabileceğim bir trabzoncell tarifesine geçmekte kararsızım.

Her yöne 240 tarifesi işimi görecek türden.Ancak 3000 smse 9 TL öderken 500 smse 18 TL ödemek cazip gelmiyor bana.
                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Aylık 49 TL diyor.
                  Ne anladım bu işten ..
                  50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

• Şimdi şöyle bir mesaj geldi:
                    Takımımızın Bursasporla oynayacağı Süper Kupa müsabakasını hakem Kuddusi Müftüoğlu yönetecek. Yardımcıları B. Tuncay Akkın ve Nihat Mızrak.

Bu tür mesajlar 1967'den gelirdi hep. Bu sefer 1903'ten geldi nedense. İyi ki 1907'den gelmedi, vurur kırardım valla telefonu...
                    50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

• Yahu yokmu bizim winn i miz?
                      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• En son 90 bin kişi kullanıyordu son duru nedir acaba
                        .

Yorum

• İlk olarak GurGuLa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şimdi şöyle bir mesaj geldi:
                          Takımımızın Bursasporla oynayacağı Süper Kupa müsabakasını hakem Kuddusi Müftüoğlu yönetecek. Yardımcıları B. Tuncay Akkın ve Nihat Mızrak.

Bu tür mesajlar 1967'den gelirdi hep. Bu sefer 1903'ten geldi nedense. İyi ki 1907'den gelmedi, vurur kırardım valla telefonu...
                          Beni de sinirlendirdi bu olay !
                          Hamiş

Yorum

• İlk olarak GurGuLa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şimdi şöyle bir mesaj geldi:

aynen banada geldi bu mesaj.gerçekten sinir bozucu
                            ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
                            #Ziya Doğan

Yorum

• Farkında olmamışım.

Bana da 1903'den gelmiş.

Ne alaka ya
                              Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak Ömer Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben hattımı Trabzoncell kontörlüde Trabzoncell faturalıya taşıdım. Bana 1 senelik ücretsiz Trabzonspor dergisi taahhüdü verdiler ama ortada gelen bişi yok
                                Trabzoncell'i ara durumu ilet.Bununlar ilgili bende 2-3 kez telefon ettim hatta teslimat adresini değiştirmek istedim "kayda alındı" dediler 2 hafta sonra da "Trabzoncell'den şikayetiniz varmış konu neydi" dediler Ters giden bişiler varya hadi hayırlısı.Bu arada dergim geliyor....
                                Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"

Yorum

Yükleniyor...
                                X