Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hattıni Bil, TrabzonCell'li Ol!
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://en.wikipedia.org/wiki/List_of..._Europe#Turkey
Burada girilen verilere göre 200 bin abone var.Doğrumu acaba?En son 80 bin di
Yorum
-
.....
İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://en.wikipedia.org/wiki/List_of..._Europe#Turkey
Burada girilen verilere göre 200 bin abone var.Doğrumu acaba?En son 80 bin di
Bi kere fenerin 650.000 kişisi yalan ,
Bizimkiside en fazla 100.000 dir
Yorum
-
Biri Vodafone diğer Turkcell olmak üzere 2 hat kullanıyorum.Vodafone'yi mesaj için turkcelli konuşmak için kullanıyorum.
Turkcelle her yöne 8 saat görüşme için 29 TL ödüyorum.Vodafone ise cep dolusu her yöne 3000 sms için ayda 9 TL yükleme yapıyorum.
İki telefon taşımak zor oluyor çift hatlı bir telefon almakla hem konuşmayı hem msjı aynı anda tek hattan yapabileceğim bir trabzoncell tarifesine geçmekte kararsızım.
Her yöne 240 tarifesi işimi görecek türden.Ancak 3000 smse 9 TL öderken 500 smse 18 TL ödemek cazip gelmiyor bana.Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
Şimdi şöyle bir mesaj geldi:
Takımımızın Bursasporla oynayacağı Süper Kupa müsabakasını hakem Kuddusi Müftüoğlu yönetecek. Yardımcıları B. Tuncay Akkın ve Nihat Mızrak.
Bu tür mesajlar 1967'den gelirdi hep. Bu sefer 1903'ten geldi nedense. İyi ki 1907'den gelmedi, vurur kırardım valla telefonu...50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!
Yorum
-
İlk olarak GurGuLa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi şöyle bir mesaj geldi:
Takımımızın Bursasporla oynayacağı Süper Kupa müsabakasını hakem Kuddusi Müftüoğlu yönetecek. Yardımcıları B. Tuncay Akkın ve Nihat Mızrak.
Bu tür mesajlar 1967'den gelirdi hep. Bu sefer 1903'ten geldi nedense. İyi ki 1907'den gelmedi, vurur kırardım valla telefonu...Hamiş
Yorum
-
İlk olarak GurGuLa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi şöyle bir mesaj geldi:
Bu tür mesajlar 1967'den gelirdi hep. Bu sefer 1903'ten geldi nedense. İyi ki 1907'den gelmedi, vurur kırardım valla telefonu...''Bir gün herkes ön libero olacak.''
#Ziya Doğan
Yorum
-
İlk olarak Ömer Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen hattımı Trabzoncell kontörlüde Trabzoncell faturalıya taşıdım. Bana 1 senelik ücretsiz Trabzonspor dergisi taahhüdü verdiler ama ortada gelen bişi yokTers giden bişiler varya hadi hayırlısı.Bu arada dergim geliyor....
Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"
Yorum
Yorum