Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Federasyonu Protesto edelim...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Bu isin ehli olan abilerimiz bu metin hazirlama konusunda yine yardim ederlerse çok seviniriz. Agiz birligi etmis oluruz. Bu protesto olayinin özellikle su son Ibrahim Sahin'in PFDK'ya sevki olayindan sonra acilen hizlanmasi lazim bence. Federasyonu mail yagmuruna tutmak lazim, bunlar iyice azitti.
    <font face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\"><font size=\"3\">Yer <font color=BROWN>BORDO</font> Gök <font color=BLUE>MAVI</font></font></font>

<font face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\"><font color=GREEN>Irtibati koparmayalim...</font></font>

Yorum

Fedarsyonu bence maçlarda protosto edelim.Bayrak meselesi iyi tutmus ve Biçakçi geri adim atmisti.Hem maillerimizi atalim hemde maçlarda protosto edelim.

SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
      BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

BMN Haber

Eyyamci Federasyon!!!
        Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
        (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

Arkadaslar bu konunun, sizler gibi çok ciddi oldugunu düsünüyorum. Bugün konusan yöneticimiz bile disiplin kuruluna sevk edilerek susturulmak isteniyor. Öyleyse is basa düsüyor. Kalemsörlerimizin hazirlayacagi ortak bir metinle, tepkimizi dile getirelim. Bizi de mi, disiplin kuruluna verecekler...

Bunlar adalet saglayacagiz vaatleriyle gelip, adaletin simgesi olan gözleri bagli kadina tecavüz eden ucuz aktörlerdir.

Kimi kandiriyorsun federasyon. Bizim gözlerimiz baglanamaz...

Yorum

trabzon sebat maçini fatih stadina almayan federasyon simdi gese istanbul maçin olimpiyata aliyor. kurallar geseye islemiyormu acaba. ben protesto falan bilmem FEDERASYON ISTIFA ETMELIDIR.

Yorum

evet benim fikrimde ortak metin olmasindan yanadir.trt de ne kadar etkili oldugunu gördük.
              ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

Bunlar artik çizmeyi iyice asti, bu serefsizligin dayanilacakhiçbir yani kalmadi.Trabzonspor'u saf disi birakmak için inanilmaz seyler yapmaya basladi adamlar. Bu konuda en acil sekilde sesimizi duyurmamiz sart, Bülent abi bu konuda meramimizi en iyi sekilde anlatan ortak bir yazi yazacak ve hayati protestomuza en etkili sekilde derhal baslayacagiz. Bu sartlarda sabirli olmak imkansiz, bir insan grubu bu kadar mi aymaz, utanmaz olur be kardesim.
                "... hayat Bordo-Mavi'dir!"

"Şenol Güneş, Türkiye'nin en saygın ve en önemli futbol adamıdır. "

Yorum

daha önce de söylemistim; toplanip federasyonun önünde basin açiklamasi yapalim bence!...Basini ayarlama olayinda da Tahsin Usta'dan yardim alabiliriz...
                  Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

anasayfada senol günes haberine eklenen bordomavi.net yazisi gayet uygun ve iyi.

Son yasananlarla birlikdeBicakciyabu sorulari cevaplandirmak gerekir. Protesto yapilacaksa sorularin cevaplanmasi istensin federasyondan.

Aciklama yapsin serefsizEdited by: sanatik
                    "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

arkadaslar kusura bakmayin ama ben bu maili atacagim federasyonun mail adresini web sitesinden bulamadim ..yardimci olursaniz sevinirim...

Yorum

İlk olarak cengizc tarafından gönderildi
                        arkadaslar kusura bakmayin ama ben bu maili atacagim federasyonun mail adresini web sitesinden bulamadim ..yardimci olursaniz sevinirim...

tff@tff.org.tr
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

bende attim ama

birsey cikacagini düsünümüyorum cünkü

cumhurbaskanimiz,

genelkurmay baskanimiz

dis isleri bakanimiz ve basbakan yardimcisi

ic isleri bakanimiz

istanbul emniyet müdürü

atv, sabah ve fotomacin sahibi

lig tv yönetmeni

vs diger kilit noktalardaki bilmem kac kisi daha

fanatik bjk'lidir.

hic birseycikler olmaz

Yorum

Saglam bir protesto yapabilirsek basaririz arkadaslar moralinizi bozmayin. En iyisini yapacagiz, durmak yok.
                            "... hayat Bordo-Mavi'dir!"

"Şenol Güneş, Türkiye'nin en saygın ve en önemli futbol adamıdır. "

Yorum

Giti bile 3 çaktim baba

Yorum

Birisi yaziLacak metni yazsinda topLuca göndereLim.Bizim amatörce yazdikLarimiz birsey ifade etmez.
                                www.twitter.com/SDanismaz
                                Gugudali..
                                Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

Çalışıyor...
                                X