Bu isin ehli olan abilerimiz bu metin hazirlama konusunda yine yardim ederlerse çok seviniriz. Agiz birligi etmis oluruz. Bu protesto olayinin özellikle su son Ibrahim Sahin'in PFDK'ya sevki olayindan sonra acilen hizlanmasi lazim bence. Federasyonu mail yagmuruna tutmak lazim, bunlar iyice azitti.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Federasyonu Protesto edelim...
Daraltma
X
-
Bu isin ehli olan abilerimiz bu metin hazirlama konusunda yine yardim ederlerse çok seviniriz. Agiz birligi etmis oluruz. Bu protesto olayinin özellikle su son Ibrahim Sahin'in PFDK'ya sevki olayindan sonra acilen hizlanmasi lazim bence. Federasyonu mail yagmuruna tutmak lazim, bunlar iyice azitti.<font face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\"><font size=\"3\">Yer <font color=BROWN>BORDO</font> Gök <font color=BLUE>MAVI</font></font></font>
<font face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\"><font color=GREEN>Irtibati koparmayalim...</font></font>
-
kutoz
Arkadaslar bu konunun, sizler gibi çok ciddi oldugunu düsünüyorum. Bugün konusan yöneticimiz bile disiplin kuruluna sevk edilerek susturulmak isteniyor. Öyleyse is basa düsüyor. Kalemsörlerimizin hazirlayacagi ortak bir metinle, tepkimizi dile getirelim. Bizi de mi, disiplin kuruluna verecekler...
Bunlar adalet saglayacagiz vaatleriyle gelip, adaletin simgesi olan gözleri bagli kadina tecavüz eden ucuz aktörlerdir.
Kimi kandiriyorsun federasyon. Bizim gözlerimiz baglanamaz...
Yorum
-
Guests
trabzon sebat maçini fatih stadina almayan federasyon simdi gese istanbul maçin olimpiyata aliyor. kurallar geseye islemiyormu acaba. ben protesto falan bilmem FEDERASYON ISTIFA ETMELIDIR.
Yorum
-
Bunlar artik çizmeyi iyice asti, bu serefsizligin dayanilacakhiçbir yani kalmadi.Trabzonspor'u saf disi birakmak için inanilmaz seyler yapmaya basladi adamlar. Bu konuda en acil sekilde sesimizi duyurmamiz sart, Bülent abi bu konuda meramimizi en iyi sekilde anlatan ortak bir yazi yazacak ve hayati protestomuza en etkili sekilde derhal baslayacagiz. Bu sartlarda sabirli olmak imkansiz, bir insan grubu bu kadar mi aymaz, utanmaz olur be kardesim."... hayat Bordo-Mavi'dir!"
"Şenol Güneş, Türkiye'nin en saygın ve en önemli futbol adamıdır. "
Yorum
-
anasayfada senol günes haberine eklenen bordomavi.net yazisi gayet uygun ve iyi.
Son yasananlarla birlikdeBicakciyabu sorulari cevaplandirmak gerekir. Protesto yapilacaksa sorularin cevaplanmasi istensin federasyondan.
Aciklama yapsin serefsizEdited by: sanatik"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
İlk olarak cengizc tarafından gönderildiarkadaslar kusura bakmayin ama ben bu maili atacagim federasyonun mail adresini web sitesinden bulamadim ..yardimci olursaniz sevinirim...
tff@tff.org.trHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
bende attim ama
birsey cikacagini düsünümüyorum cünkü
cumhurbaskanimiz,
genelkurmay baskanimiz
dis isleri bakanimiz ve basbakan yardimcisi
ic isleri bakanimiz
istanbul emniyet müdürü
atv, sabah ve fotomacin sahibi
lig tv yönetmeni
vs diger kilit noktalardaki bilmem kac kisi daha