Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

RİSKleri Sıfırlıyoruz! Yelkenimizi şişiriyoruz! HAYDE!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Pamuk eller cebe...
    Az'i Öz'ü yok... Sonuna kadar desteğe devam.
    İlk olarak Erdal tarafından gönderildi
    Kemençe bir yere yaslanmadan çalınabilen tek yaylı çalgı imiş, Özgürlüğün enstrümanı diyorlar ya; işte Trabzonspor da bir yere yaslanmadan ilerleyen, Özgürlüğün takımıdır...

Yorum

Bu mesaj sade faturalı hatlardan atılıyordu dimi?
      Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

İlk olarak D.M.G FatihK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Abiler ben 16 yaşındayım yaşıtlarıma göre biraz daha yapılıyım (boy olarak) sitede bi çocuk forması bide diğer forma var bu ne iştir anlamadım çocuk forması nası oluyo?Bilen biri izah edebilirmi?
        çoçuk forması çoçuklar için. Bildiğimiz çoçuklar. Minik yani. ifade edebedim tam belki ama senin için değil.

Bu arada harika olmuş. Ellerine sağlık. Elimizden geldiğince destekliyoruz.

Tarafız Tarafındayız... Sen neredeysen senden önce oradayız...
        Şafak olmuş comolokko

Yorum

Mesajımızı attık.

Yorum

Yeni formayı aldım dergiye zaten aboneyim mesajda gönderiyorumen iyisi gidip şort falan almak
            Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
            As Roma
            Francesco Totti "10"
            Twitter:cemtotti61

Yorum

Mesajı her gün atıyorum, onda bir sorun yok.Bu sene sezon başında 2 forma ve birkaç tanede ürün aldım.Geriye dergi aboneliği ve parçalı forma kalıyor.Şubat'a girelim hayırlısıyla, onlarıda hallederim..
              ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

Dergiye abone değilim fakat her ay alıyorum.En kısa zamanda formayıda alacağım.sms olayı sadece faturalı telefonlarda olduğu için gönderemedim...Desteğe Devam....
                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

Yeni parçalı formadan alacam , msj olayı bol bol atacam , Elimden gelenin en iyisini yapacam Bizim sevdamız bitmez....
                  TRABZONSPOR

Eski Nickim : Cripto

Yorum

Mesajımı Attım Formamıda Önümüzde ki Ay alacağım ama parçalıyı değil Aston Villa Modelini
                    Sonuçda 2'side para

Sonuna kadar destek Taraftar Almaz Verir.
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

bende bu konuda yardimci olmak istiorum keske tr de yasasamda 3 kampanya da katila bilsem bana dergi hakkinda baonelik islemi icin bilgi vercek bir renkdasim varmi ya dergi almanya icinde olior mu fiyati kac birisi bilgi versem cok sevincem ve dergi abonelini yapcam
                      25# Alan Carlos Gomez da Costa
                      Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                      / Rize Ardesenli

Yorum

Ben Yeni formadan 1 tane aldım.1 tane de arkasında Alanzinho yazan forma almak istiyorum ama isim yaz kısmına yazılamıyor...
                        Nasıl yapacağım?

Yorum

Üstüme düşen vazife en kısa sürede yapılacaktır.
                          T R A B Z O N S P O R

Yorum

Tabiki üzerimize düşeni yapacağız. Takıldığım bir nokta var, Kozyatağı optimum'da trabzonspor forması Nike vitrinindeydi. Nike'dan mı almak klübe daha fazla kazandırır, yoksa yeni açılan mecidiyeköydeki şubemize mi gitsek mantıklıdır?
                            Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
                            Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.

Yorum

Elimden geldiğince hatta sınırları zorlayarak Takımıma katkı yapacağım inşallah....

Yorum

İlk olarak Emir BAYRAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tabiki üzerimize düşeni yapacağız. Takıldığım bir nokta var, Kozyatağı optimum'da trabzonspor forması Nike vitrinindeydi. Nike'dan mı almak klübe daha fazla kazandırır, yoksa yeni açılan mecidiyeköydeki şubemize mi gitsek mantıklıdır?
                                kesinlikle mecidiyeköydeki şubeye git
                                UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

Yükleniyor...
                                X