ben paramı biriktirmeye başladım toplu alış veriş yapacam inşallah TsClub tan artık sıra bizde..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
RİSKleri Sıfırlıyoruz! Yelkenimizi şişiriyoruz! HAYDE!
Daraltma
X
-
İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehabu çubuklu forma taraftarın istediği gibi çıksın borç morç hiçbirşey kalmaz.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Eşofman,forma aldım.. Şimdi birde parçalı alırım.. Dergimizi her ay alsamda abone de olacam bu ara.. Okula dönünce söz sweatte alacam.. Yönetim böyle olsun biz riskleri sıfırlarız..Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
İlk olarak V.Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebende bu konuda yardimci olmak istiorum keske tr de yasasamda 3 kampanya da katila bilsem bana dergi hakkinda baonelik islemi icin bilgi vercek bir renkdasim varmi ya dergi almanya icinde olior mu fiyati kac birisi bilgi versem cok sevincem ve dergi abonelini yapcam
Yorum
-
Mesaj atmıştım ama tekrar yeniden attımTunga abi harika olmuş tebrikler...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."
Mustafa Kemal ATATÜRK
Yorum
-
kulubumuzu yalniz birakmayalim arkadaslar!''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
Forma almam lazım, hala alamadım.
Bu gazla Ts Club yolu göründü yine.
Öğrencinin maaş günü 7'si.Hele bir gelsin, borçlar ödensin. Sonrasında forma şart oldu artık.
Dergiye zaten aboneyim.
Bir de kulüp üyeliği borcum var, bu yılın aidatını daha ödemedim. Onu da ödesem de çıksa aradan.
Babamın telefonunu da elime alayım ayrıca yine, bizimkisi kontörlü malum.
Yelkenimize bir 'üf' de bizden gelsin.
Yorum
-
Sıra Sende Trabzonsporlu !
Yönetim taraftarın transfer isteğini yerine getirdi. Sıra taraftarda.Teşekkür yetmez. Hemen TS yaz 6761 e Gönder.
Sıra Sende Trabzonsporlu !!
Yönetim taraftarın istediğini yaptı.
Şimdi sıra taraftarda.
Ekonomik krize rağmen taraftarın sesine kulak veren yönetime teşekkür için taraftarı 6761 e mesaj atmaya çağırıyoruz.
Hemen TS yaz 6761 e Gönder.
Parçalı Formalar Satışta unutma !!!devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...
Yorum
-
İlk olarak mk_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSıra Sende Trabzonsporlu !
Yönetim taraftarın transfer isteğini yerine getirdi. Sıra taraftarda.Teşekkür yetmez. Hemen TS yaz 6761 e Gönder.
Sıra Sende Trabzonsporlu !!
Yönetim taraftarın istediğini yaptı.
Şimdi sıra taraftarda.
Ekonomik krize rağmen taraftarın sesine kulak veren yönetime teşekkür için taraftarı 6761 e mesaj atmaya çağırıyoruz.
Hemen TS yaz 6761 e Gönder.
Parçalı Formalar Satışta unutma !!!Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
Yorum