Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nesine.com Sunar: Konyaspor 2-3 Trabzonspor

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ARKADAŞlar bence bu takım iyi bide ara trasferde tabata+topuz alınırsa çok iyi olur...özerde olabilir
    OSCAR CARDOZO

Yorum

• Tolga'nın iyi kaleci olduğunu söylemek imkansız! Tony'yi denemek lazım.Böyle giderse çok gol yeriz.

İyi takımız,kaliteli takımız.Bu maçlarda tutuk oynamak bize göre değil.Ve devre arası iyi bir transfer yapılmalı.
      Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• İlk olarak KaRaKaN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Haftayada alalim maci, ondan sonra bizi kim tutar!
        TAM BÖYLE YAZICAKTIM
        OSCAR CARDOZO

Yorum

• Ben dün iki temel sorun gördüm.

Birincisi takıma yavaş yavaş hakim olan 'biz nasıl olsa yeneriz' havası.
          Bu hava çok ölçülü olmalıdır, fazlası gaz yapar.
          Kendine güven başka şey, bu başka şey.
          Daha çok Real Madrid, ManU gibi takımlarda bulunur.
          Bizim gibi takımların ise mücadele etmeden bu havaya girmeleri çok tehlikelidir.

İkinci sorun ise kontrollü ve kapalı oynayan takımlara karşı yerleşim planımızın çok eksik olması.

Bunun da iki boyutu var, biri ileride, biri geride.

Birincisi Umut-Gökhan daha kendi aralarında anlaşamazken bir de etraflarına Isaac gelince üçü beraber 20 metrekarede sıkışıp rakip defansın kucağına oturdular. Onbeş günlük arada hiç değilse kısmen de olsa bu üçlüye top bizdeyken nerede durmaları ve nereye koşmaları gerektiği aktarılabilir.

İkincisi de geriden atak başlangıçlarında %80 Song-Egemen-Hüseyin(HES) üçlüsünün oyun kurması. Giray Hoca gibi bizi iyi tanıyan hocalar Selçuk ve Colman'a baskı yaptırıp bu üçlünün top kullanmasına müsaade ediyorlar çünkü. Böyle olunca düzgün top alamayan ilerideki arkadaşlar da oyundan düşüyor tabii. Hoca belli ki HES'e fazla bu işlere bulaşmayın demiş ama onlar da zorunda kalarak yapmak zorunda kalıyorlar.

Çözüm mü?

Kanat oyuncuları olmayan bir takımın opsiyonları kısıtlı ama yapılabilecek şeyler var. En temelinde de beraber oynama alışkanlığının geliştirilmesi. Her halikarda devre arasına kadar ite kaka gideceğimiz aşikar..
          Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• İlk olarak smertkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Veyselde Vasat takımların golcüsüdür.Ama üç pozisyon 2 gol bir direk.
            abi,emin ol o adamın oynayacağı top o kadardır.
            sezonu 5-8 golle tamamlar.ikisi bize.

Yorum

• Bordomavi.net te maça ilişkin fotoğraflar bulamadım?

Yorum

• İlk olarak ÜNAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tolga'nın iyi kaleci olduğunu söylemek imkansız! Tony'yi denemek lazım.Böyle giderse çok gol yeriz.

İyi takımız,kaliteli takımız.Bu maçlarda tutuk oynamak bize göre değil.Ve devre arası iyi bir transfer yapılmalı.
                Ksinlikle katılıyorum artık onun yedekte bekleyip akıllanması lazım ona şans verene kadar onur'a şans verse daha iyi olurdu.Şimdi kimse Tony'yi görmedi ama çok uraşıldı onun için demekki iyi bir kaleci.
                Ben Buradayım Tehlikenin Farkıdamısınız...

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• Şu maçta ortaya çıkan en büyük gerçek,hala bu ülkenin en büyük kontratak takımı olduğumuz gerçeğidir.

Üstümüze gelenin vay haline.

İsaac'in mağlupken,rakip kapalıyken attığı türden gollere ihtiyacımız var.Sonrası çorap söküğü gibi geliyor.
                      Herkese Merhaba

Yorum

• Lider olunmaz, lider doğulur! 2-3

Yorum

• 2 Avans, 3'te biter

Yorum

• ne maçtı ama, çok çeşitli duygular yaşadım maçı izlerken.

takım tam olarak istediğimiz seviyede değil, ama bu hali bile heyecan ve umut veriyor. önümüzdeki galatasaray maçı çok büyük önem kazandı bu galibiyetle

Yorum

• Fırtına Konya semalarında

Yorum

• konuyla pek alakalı degil ama Ersun ve Giray hocalar birbirine benziyor. Hem futbol yapısı olarak hem de goruntu olarak
                                "AİNESİ İŞTİR KİŞİNİN, LAFINA BAKILMAZ"

Yorum

Yükleniyor...
                                X