Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nesine.com Sunar: Konyaspor 2-3 Trabzonspor

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• takım iyi gittiği için eleştiri yapanlar hain ilan edilir...ama varsın ne derseniz diyin....yapılan harcamaya göre yapılan takım bu olmamalıydı.sağ açık yok,sol açık yok,solbekin yedeği yok,10 numara virtüöz diye alınan colman tam bir jun örneği...bana göre zaman zaman tek başına takım olan gökdeniz ve yattarada,satılmış.gökdeniz ve yattaranın takıma verdiğini alınan 10 oyuncu verebilecekmi ??? ha işte veriyor bak lideriz diyceksiniz.ben katılmıyorum....enterasan bir şekilde maçları kıl payı kazanıyoruz.bir maç bekliyorum ki,sezona flaş transferler yaparak girdiğini lanse eden trabzonspor,oynadığı bu maçta rakibinin sirkülase etsin ve net bir skorla pozisyon üstüne pozisyon yapıp maçı 3-0 alsın...böyle bir maç bu sezon yaşıyacağımızı tahmin etmiyorum.şimdi diyceksinizki,zayıf takım yok....ama 1-2 transfer yapan ve hedefi ligde kalmak olan takımla,bu kadar flaş transfer yaptığı zannedilen takımın oyun baskısı olarak maçlarda farkının bariz ortaya çıkması gerekmezmi ???bu kedi bu mamayı her zaman yer mi ???yenilgiden sonra herkes konuşur zaten...ben bu takımı geçen yılki takımdan daha kötü görüyorum.yakalanan hava ve camia kenetlenmesinin bir sonucu lideriz....dilerim hep lider kalalım...

Yorum

• ilk haftalar defans iyi forvet formsuzdu.şimdi defans formsuz forvet oyuncuları iyi.inşallah ikisinin de formsuz olduğu maçlara rastlamayız.bu arada selçuk inanda düşüş var.

Yorum

• İlk olarak mehmet yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        takım iyi gittiği için eleştiri yapanlar hain ilan edilir...ama varsın ne derseniz diyin....yapılan harcamaya göre yapılan takım bu olmamalıydı.sağ açık yok,sol açık yok,solbekin yedeği yok,10 numara virtüöz diye alınan colman tam bir jun örneği...bana göre zaman zaman tek başına takım olan gökdeniz ve yattarada,satılmış.gökdeniz ve yattaranın takıma verdiğini alınan 10 oyuncu verebilecekmi ??? ha işte veriyor bak lideriz diyceksiniz.ben katılmıyorum....enterasan bir şekilde maçları kıl payı kazanıyoruz.bir maç bekliyorum ki,sezona flaş transferler yaparak girdiğini lanse eden trabzonspor,oynadığı bu maçta rakibinin sirkülase etsin ve net bir skorla pozisyon üstüne pozisyon yapıp maçı 3-0 alsın...böyle bir maç bu sezon yaşıyacağımızı tahmin etmiyorum.şimdi diyceksinizki,zayıf takım yok....ama 1-2 transfer yapan ve hedefi ligde kalmak olan takımla,bu kadar flaş transfer yaptığı zannedilen takımın oyun baskısı olarak maçlarda farkının bariz ortaya çıkması gerekmezmi ???bu kedi bu mamayı her zaman yer mi ???yenilgiden sonra herkes konuşur zaten...ben bu takımı geçen yılki takımdan daha kötü görüyorum.yakalanan hava ve camia kenetlenmesinin bir sonucu lideriz....dilerim hep lider kalalım...

arkadaslar hala bazıları farkında degilse tekrar yazalım
        colman 10 NUMARA oyuncu olarak alınmadı
        bu takımın sagbek ve sol acık ihtiyacı vardı
        su anda sagbek solacık ve sagacık oldu itiyac
        bunlardan sagbek ve kanatlardan biri halledilirse super olur bence.
        colman libero selcukta onun onunde (ya da tersi) oynamalı.
        giray da arada oyuna sokulmalı. bence ersun hoca biraz cesaret edip bunları denemeli. elestirilerden korkmamalı, elestiri basarı icin lazım.
        ama bazıları da felaket tellallıgı yapmamalı.

bu sene sampiyonluk hedefimiz deil. bunu kabul ettik. ama sabırla gidersek bence sampiyonluk hayal deil.
        saygılar
        En son bariskaratas tarafından düzenlendi; 05.10.2008, 12:57.
        Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
        İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak murseltaskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ilk haftalar defans iyi forvet formsuzdu.şimdi defans formsuz forvet oyuncuları iyi.inşallah ikisinin de formsuz olduğu maçlara rastlamayız.bu arada selçuk inanda düşüş var.
          selçuk inana verilen bonservis parasının bu futbolcuya göre fahiş olduğunu düşünüyorum.manisada hiç bir sezon istikrar yakalamış oyuncu değil.zig zagların oyuncusu.....almak için aylarca uğraş verilmesi gereken bir oyuncu olmadığını ta o zamanlar yazmıştım.yıldız oyuncu değil ama vasatın üstü bir oyuncu tabi

Yorum

• Orta Alanda Oyunu Okuyacak takıma liderlik yapıcak adam eksikliği bir kez daha görüldü...
            " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              arkadaslar hala bazıları farkında degilse tekrar yazalım
              colman 10 NUMARA oyuncu olarak alınmadı

ama bazıları da felaket tellallıgı yapmamalı.

bu sene sampiyonluk hedefimiz deil. bunu kabul ettik. ama sabırla gidersek bence sampiyonluk hayal deil.
              saygılar
              1. colman 10 numara diye bizzat sadri şener tarafından lanse edildi
              2. gördüğüm eksiklikleri ve transfer yanlışlarını dile getirmem felaket tellallığımı oluyor

iyi o zaman lay lay lom.süper transferler yaptık,kesin şampiyonuz.bu oyunumuzla önümüzde duracak takım yok bu süper ligde.şampiyonlar ligininde tozunu atacaz.

Yorum

• ilk golden önce acayip pas yaptik bunu fark ettiniz mi herhalde 25-30 pas yapmislardir güzel görünüyor böyle oynayinca sonunda gol olmasida cok güzzel

Yorum

• cale-colman cok kötüydü...tolga zengin elvere senlik...

serkan balci-isaac müthis...

song-egemen iyi oyndilar...song ikinci golde kaydi hata oldu...
                  tayfun iyidi...
                  selcuk-hüseyin iyidi...
                  umut-gökhan iyilerdi yani...

ben hic kaybedecegimizi düsünmedim acikcasi...
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İyi oynayıpta kazansak ne olur kötü oynayıpta kazansak ne olur yarım sıfır olsun bizim olsun.Sakinki lig'teki herkes on numara top oynuyor.Evet lig'teki ilk iki maçımız göze hoş geliyordu ama olsun herşey iyi bence bunada razıyım hadi yenilsek ne olcak zaten herkes yenilmemizi bekliyor ama daha çok beklerler.
                    Ben Buradayım Tehlikenin Farkıdamısınız...

Yorum

• konya deplasmanında bayadır kazanamıyorduk bildiğim kadarıylaa...
                      iyi oldu bu...
                      bütün olumsuz tabloları olumlu yapacağız bu sene inşallah
                      McLas was Here

Yorum

• İlk olarak mehmet yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        1. colman 10 numara diye bizzat sadri şener tarafından lanse edildi
                        2. gördüğüm eksiklikleri ve transfer yanlışlarını dile getirmem felaket tellallığımı oluyor

iyi o zaman lay lay lom.süper transferler yaptık,kesin şampiyonuz.bu oyunumuzla önümüzde duracak takım yok bu süper ligde.şampiyonlar ligininde tozunu atacaz.
                        arkadasım senin mesajdan alıntı yaptım ama seni kastetmedim felaket tellalıgı olarak. kusura bakma.
                        colmanı ben 10 numara diye takdim edildigini hic duymadım ben. aksine herkes defansif orta saha diye lanse etti.
                        takım kotu mu oynadı konyada. evet kotu oynadı. yapıcı elestiri her zaman yapılmalı, ben de ole yazdım zaten. ama bi takım senenin her macını iyi oynayarak kazanamaz. kotu oynayarak da kazananlar sampiyon olur zaten. ornek 96 sezonu.
                        ama her zaman elestiri lazım, iyi de kotu de.
                        takımda sagbek sol ve sag acık eksikligi var. bunun dısında eksikgormuyorum ben. tesekkurler
                        Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                        İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• Haftayada alalim maci, ondan sonra bizi kim tutar!

Yorum

• Attığımız 2. golde, Isaac'in ilk golünde, ceza sahası içersinde İsmail Güldüren'in Umut'a yaptığını gol sevinci ile kaçıranlar LigTv'nin sitesinden bir daha izlesin. Böyle çirkef oyuncular futbolun içinde hep var. Allah'tan bizde yok. Buz gibi penaltı gol olmasa. Bu oyuncunun normal bir 90 dakikayı tamamlaması mümkün değil. O yüzden klüp klüp geziyor. Selçuk Dereli de uyuyor pozisyonda.

Yorum

• her oyuncu her maç müthiş oynayacak diye birşey yok.. geçen maç maradona dediğimiz colman yoktu sahada onun yerine serkan çıktı..umuta topçu değil bu takımda işi yok denilirken attı golünü..gökhan el üstünde ama çok formsuz onun yerine ısaac attı gollerini..yani her hafta yeni oyuncular öne çıkıp maçı kazanıyoruz.birbirlerinin açığını iyi kapatıyorlar..ve kazanmasını biliyoruz..
                              devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• İyi oynamadık. Kazandık.

Bu ligde 6. maçımız Kupa ile 7. oldu. Genelde 5-6 maç ölçü olur.

SAVUNMA:
                                Savunma oturdu deniliyordu Son iki maçta döküldü. Ancak Tolga dışında hatalar orta sahadan geldi Hüseyin Colman kaptırdıkları toplardan biri gol oldu diğeri direkte patladı.Sanıyorum Tolga Silva Değişikliği olacak ya da olmalı.

ORTASAHA:
                                Bu ortasahanın geçen seneye göre tek artısı Selçuk oda oynamayınca gevgire dönüyor.Colman hala soru işareti. İyi pas atıyor ama 5 metre çevresinde kimse olmayınca.Bu lüksü adama kimse vermez. Ortasahının direnci yok.Hüseyinde geriye yaslanınca ortasaha çöküyor.

FORVET:
                                Gökhan Umut ikisi bir santrafor etmiyor.Dünkü veysele bakın.Veyselde Vasat takımların golcüsüdür.Ama üç pozisyon 2 gol bir direk.
                                Ayrıntı meselenin ta kendisidir.

Yorum

Yükleniyor...
                                X