slm herkese arkadaşlar aslında güzel bir proje daha fakat bu projenin bize çokta gelir getireceğinden biraz şüpheliyim açıkcası ayrıca bir sorum olacak avea üzerinden hizmet verirken numaralar ne ile başlayacak normal avea numaraları ilemi yoksa bize özel bir numara ilemi inşallah bize özeldir ve 561 olur gerçi bunu kullanan bi operatör varmı onuda bilmiyorum birde kontör olarak bize özel kontör kartları olması daha iyi olur bence
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sanal Operatör Geliyor Adı Ne Olsun ?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Yine bu projede 'de en büyük sorumluluk biz taraftarlara düşüyor arkadaşlar.Görüldüğü gibi şu anki başkanımız kulubümüzün belki son 10-15 yılda üreten ,düşünen ,sorgulayan ,kalıcı gelirler bırakmaya çalışan yönetimimizdir.Bu da olumlu yönde değerlendirilmeli ;yetki ve karar mercilerimiz bu kadar çalışkan iken bizim de üzerimize düşen sorumluluklarımızı yapmamız gerekli arkadaşlar.Bu TrabzonsporCell 'de tıpkı kombine,üye...vs projeler gibi taraftarımıza yönelik ve uygulamamız ve destek çıkmamız gereken projedir.
Ayrıca SMS projesinide unutmayaalım arada kaynamasın sürekli gündemde kalması ve arada ufakdan da olsa desteğimizi sürdürelim .Ben mesela kendi telefonum dahil bir çok arkadaşımın telefonundan da katıldım. (Trabzonspor'lu olmamasına rağmen)
Yorum
-
İlk olarak kurafspeedy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabiler trabzonsporcell dunyada tek ve uefa ıncelemeye baslamıs bırde mancester unıted yapmak ıcın ataga kalmıs onlarda vodofone ıle anlasmıslar
Yorum
-
İlk olarak kurafspeedy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabiler trabzonsporcell dunyada tek ve uefa ıncelemeye baslamıs bırde mancester unıted yapmak ıcın ataga kalmıs onlarda vodofone ıle anlasmıslar
keske bızde avea degılde vodofoneyle anlassak
Yorum
-
İlk olarak thehell61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekeske bızde avea degılde vodofoneyle anlassak
Yorum
-
by proje Sadri Şener ve Ekibi.Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.
Yorum
-
İlk olarak e-mercan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya tam olarak ne zaman başlicak bu merakla bekliyoruz artık
Yorum
-
avea yazısı yerinde trabzon spor yazıcak işte avea değilde trabzon spor hattı denilicek işlemleri öle yapılıcak başka ne özelliği olucak bilmiyorum ve bence gene ücretli hatlarda olucaktır tahminim"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
Yorum