Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sanal Operatör Geliyor Adı Ne Olsun ?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

avea üzerinden kullanacaz sanırım
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Trabzonsporcell nedir? Bu konudaki çalışmalar ne aşamada?
      Telekom'la yaptığımız anlaşmanın içinde Kasım da sanal operatör işi çıkıyor.Yani benim telefonum 53''li Turkcell yazıyordu , o şimdi Trabzonsporcell olacak. Bu değişim için GSM operatörlerine gönül bağı olan kitleler gerekiyor. Bu nedenl GMS operatörleri için kulüpler biçilmiş kaftan…

Burda başkan Turkcellden örnek vermiş bence şöyle olacak herkes kendi gsm operatöründe kalacak ama Trabzonsporcelli seçecek yani bir kampanya gibi turkcell yerine Trabzonsporcell yazacak klüpte burdan gelir sağlayacak.

Yorum

hayırlı olsun

acaba nasıl bir şey olacak..

(UEFA)

Yorum

mükemmel bir proje ve türkiyede ilk bizim yapmamız ayrı bir guru verici...

Yorum

çok çok çok güzel proje yaw seviyom ben bu yönetimi helal olsun başkanıma ama bi sorum olcak benim şimdi avea (kontorlü) bunu tscell'e cevirebilirmiyim yoksa onu ayriyetenmi almam gerekiyo?? gerci şimdi daha bişe belli değil... hayırlısın olsun....
            Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

Baskan cok hızlı ilerliyorsun , cok hızlı hamleler yapıyorsun yeter da bize de yazık degil mi hızına yetişemiyoruz , sen bizden gencsin galiba kanın durmak bilmiyor , yazıktır günahtır etme baskanım

Gelsin hemen geceriz trabzonsporcell ' e bir katkımızda ordan olsun bakalım , Sadri Baskan bu işi biliyor gercekten adam sabit gelirlerle takımı sırtalayacak valla helal olsun

Yorum

valla helal olsun gelsin hemen geçelim.. iş avea ustunden yururse daha bir tadından yenmez malum biz öğrenciler için mesaj sınırsızlığı büyük nimet

» Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi Tarafindan Düzenlenmistir.
                » Mesajin forum kurallarina uygun olmadigi tespit edilmistir (Uygunsuz hareket/Yazim Kurallari)
                » Forum yöneticileri / moderatörleri kurallara uymayan mesajlari düzenleme ve silme hakkina sahiplerdir.
                » Foruma üye olan herkes Forum Kurallarini kabul etmis sayilir.
                » Gerekli durumlarda itirazlariniz için: uyelik@bordomavi.net

5) Forumun düzenini bozduğu gerekçesiyle 3'ten büyük fontlarla yazmak, mesajın tamamında renkli, kalın veya italik font kullanmak ve gönderilen mesajın tamamını büyük harflerle yazmak da uygun olmayan davranış olarak tanımlanmıştır. Kuralın ihlali halinde, ilgili üye önce uyarılır, hatanın devamı halinde ise üye 2 gün foruma mesaj gönderememe cezası alır.
                En son A.Hilal Çakıroğlu tarafından düzenlendi; 17.09.2008, 09:10.

Yorum

Mükemmel şeyler...

Tebrikler başkanım...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

Yönetim çalışıyor.Trabzonspor ışıldıyor.
                    Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

Güzel bir uygulama olacak inşallah, şimdiden hayırlı olsun

Trabzonsporcell
                      Kasım ayında hayata geçeceğine göre bu süreyi SMS kampanyamıza destek vererek geçirebiliriz.
                      Sadece 5 YTL'cik
                      Fanatik Pacci

Yorum

Bir cok yeneliği sadri şener ve yönetimi getirdi baz istasyonu olsun, stadyum yenileme olsun, trabzoncell olsun harika gercekten işallah devamı gelir sadece ismi kalmaz...

Yorum

bunu turkcell üzerindenmi yapacak yoksa avea üzerindenmi,bildiğim kadarıyla numaralarımızın 053...kısmı değişecek,fakat numaramız yine aynı olacak,inşallah yanılıyorumdur,eğer bu şekilde olursa pek rağbet göreceğini sanmıyorum,ama numara değişmesse büyük patlama yapar
                          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

tüm trb taraftarı o hat üzeriden konusursa hat kilitlernir yaaaaaa

Yorum

Kısmet olursa Telekomla anlaşma haftaya bitecek.Böylece gelirimiz 3,5 katına çıkıyor.Onlarla 5 yıllık mukavele yapıyoruz.Stadı hariç tuttum Gizlilik anlaşması var ondan söyleyemiyorum. Yeni stadın isim hakkını ayrı olarak pazarlayacağız.

Trabzonspor'un tarihinde böyle bir sponsorluk geliri yok Sonuçta a saha sonuçları iyi olduğu zaman markan büyüdüğü zaman, sen birinin peşinde koşmazsın, onlar senin peşinde koşar.Mesela sayın bakan şuraya telefon eder misiniz dememize artık gerek kalmıyor...Benden sonra gelenler kendilerini otomatik gelirleri olan bir sistem içinde bulurlar".

su kelımeler butun olayı acıklıyor arkadasım. baskasına gerek yok. helal olsun sana BABA.

Yorum

eski hatları rafa kaldırma zamanı geldi demek.

Yorum

Yükleniyor...
                                X