Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nesine.com Sunar: Denizlispor - Trabzonspor: 0-1 (Gol: Gökhan Ünal)

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yani 4-1 3-2 gibi oynuyoruz ve bu oyunda üretkenliğin ekisk olmasının sebebini 1 de buluyorsanız ortada bir sorun yokmu sizcede.....Bıkmadan yazacağım Hüseyin stoperlerin arasına giriyor zira hoca ataklarda beklerin çıkmasını Hüseyin in de olası kontrada sağa kayan Song sola kayan Egemen in yerlerini doldurmasını istiyor. Çok çalışıldı bu. Henüz sağ bek ve sol bek hücum anlamında verimli olmadığı için anlamıyoruz. Ama sistem bunun üzerine kurulu. Hüseyin den de Türkiyedeki hiç bir ön liberodan da şut harici atak organizasyonlarında yaratıcı olmasını bekleyemezsiniz. Ama hala Hüseyin diyenlerin cidden takıntı yaptıklarından şüphe ediyorum artık...
    Yaratıcı olup olması ayrı bir konu Erdal abi.Hiç bir önliberodan kalkıpta 2-3 adamı geçerek fantastik hareketler yapmasını beklemiyor kimse.Günümüz Defansif ortasahalarının görevi nedir ; defansif oyun anlayışı dışında oyunu geriden başlatacaksın,topu ayağına aldın mı attığın top yerini bulacak,gerektiğinde boş oyuncuna uzun oynayacaksın,oyunu açacaksın.Kimse bir Fabregas,bir Xavi olmasını beklemiyor Hüseyin'den.Hüseyin'e eğer "sen sadece top kes,etliye sütlüye karışmayacaksın,Egemen-Song ikilsiinden 10 metre ileri açılmayacaksın" denildiyse görevini icra ediyor. Ve amaç sadece top kesmekse oraya Giray'ı da koyabiliriz
    Ortasahaya yardımı olmayan bir çift forvet düzeniyle oynuyorsan bu kadar kopuk oynamayacaksın.Ceyhun dememin sebebi de,isabetli pas yapabilmesidir,atak girişimlerinde sorumluluktan kaçmamasıdır.Gerektiğinde 30-40 metreye başarıyla ayağa uzu top oynamasıdır.Dün Hüseyin'in bir çok pozisyonda Selçuk'tan gelen topları 2 saniye içerisinde Selçuk'a geri iade ettiğine şahit oldum.
    Hüseyin'e karşı ne gibi bir takıntım olabilir ki.İstersen Hüseyin başlığına da bakabilrsin Erdal abi
    En son Erdem Keser tarafından düzenlendi; 20.09.2008, 16:52.

Yorum

• Dün maçta en çok isabetli pas yapan Colman gibiydi acaba kaç km koştu kaç pas attı bunların istatisliklerine nerden bakabiliriz.

Yorum

• Ceyhun un Hüseyin e göre uzun pas ve şut artılarını olduğunu kabul etmemek insafsızlık olur. Zannediyorum hoca ilk müdahalelerdeki nisbeten yetersizliğini göz önünde bulunduruyor. Ve dediğim gibi kanatların çıkmasını dolayısıyla ön liberonun defansif olmasını düşünmüş ve ona göre kurguyu yapmış. Antrenmanlarda seyrettiğm Cehun bencede müdahalelerde yeterli değil. Ama uzun pasları çok yerinde ve ayağa. Hak ettiği gün sahada yerini alacaktır. Ayrıca geçişin böyle olması Ceyhun içinde daha iyi bence. Zira genç ler için zor bir takımız. zor bir şehir ....
        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• ABİ yaa bu takım yattaraspor o yokken atak ta yok bısey dee

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ceyhun un Hüseyin e göre uzun pas ve şut artılarını olduğunu kabul etmemek insafsızlık olur. Zannediyorum hoca ilk müdahalelerdeki nisbeten yetersizliğini göz önünde bulunduruyor. Ve dediğim gibi kanatların çıkmasını dolayısıyla ön liberonun defansif olmasını düşünmüş ve ona göre kurguyu yapmış. Antrenmanlarda seyrettiğm Cehun bencede müdahalelerde yeterli değil. Ama uzun pasları çok yerinde ve ayağa. Hak ettiği gün sahada yerini alacaktır. Ayrıca geçişin böyle olması Ceyhun içinde daha iyi bence. Zira gençler için zor bir takımız. zor bir şehir ....
            bence de Ceyhun ve Selçuk, uzun pas yapma ve isabetli, etkili şut atma yetenekleri açısından Hüseyin'den daha iyiler... ancak Hüseyin de rakibi bozma, top çalma, atak kesme açısından bu iki oyuncumuzdan daha iyi... bu açıdan baktığımızda Hüseyin'in (tam anlamıyla) alternatifi yok diyebiliriz... Selçuk ve Ceyhun ise birbirlerinin alternatifleri... eğer takımın hocası 1 tane defansif yönü güçlü, 1 tane de ofansif yönü güçlü önliberoyu oynatmayı tercih ediyorsa (ki ben olsam ben de bunu seçerim); Hüseyin-Selçuk veya Hüseyin-Ceyhun ikilisini seçecektir... eğer ikisi de ofansif yönü güçlü oyuncu olsun derse o zaman Hüseyin kulübeye gider...
            "7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

• İlk olarak serciy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bende Colman nın oyununu beyenenlerdenim isabetli pas oranını tamamen onun eseri oldu aldıgı topları şişirmek yerine boş oyununcu nerdeyse geride bile olsa ona attı sırtı rakip kaleye dönükken defans oyuncuları yada yuzu hucuma dönuk oyunculara pas atıyor bu işi biliyor bence arjantinli olmasından dolayı çok fazla bekleti içindeyim ama bize ihtiyacımız olan dinamıgı katacaktır.....

bugun kötü oynamadık ama ne oynadık nede oynattık kapalı defans açmak üzerine takım çok çalışmalı bundan sonra bütün maçlarımız üstümüze kontra olarak gelecektir...
              Dün trabzonsporda en çok top kaybı yapan oyuncu Colmandı 7 top kaybı ile...
              Çok ağır kalıyor hucuma çıkarken...Ben çok daha fazla şeyler bekliyorum ondan böyle alıp yanındakiyle al gülüm ver gülüm zaten huseyin de yapıyor colmanın ondan tek artısı oyunu biraz iyi açıyor başka yaptığı zırnık kadar iş yok şu anda ama inşallah daha iyi olur.
              Selçuk ne kadar etkisiz gözüksede bana göre gizli kahramanlardaydı gerektiğinde hep olması gereken yerdeydi hucumda etkisiz olması takımın iyice gömülmesinden ibaret.Colman rakip üstümüze geldiğinde bir tane uzun pas attı da ben mi göremedim diyecem yok maçı izledim adamalr o kadar üstümüze gelirken colman sahada yok gibiydi yada orta sahada topu alınca o kadar yavaş davrandı ki denizli savunması yerleşti...en az 2-3 hızlı atağı colman kesti.
              En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 20.09.2008, 17:26.
              Ey Türk Gençliği!
              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• lucesculu beşiktaş ve cimbomu hatırlayın bakalım arkadaşlar nasıl futbol oynatıyordu bu iki takıma?son iki haftada izlediğim trabzonsporun birer kopyasıyda o iki takım ve kendi seyircini dahi kanser edene bir futboldu ortada olan.aldıkları maçın skorlarına bir bakalım birçoğu tek haneli yada tek farklı, zar zor galip gelinen skorlardı. Hele ellerindeki kadroda bulunan futbolcu isimlerine baksak bizim şuanki kodramuzla pekde karşılaştırılacak gibi değil sanırım.sonucta hatırlanan tek şey bu iki takımında kötü futbol ile şampiyon olduğu gerçeğidir zaten öteside kimseyi ilgilendirmiyor ..kaldıki bizim oynadığımız futbolun ilerleyen birkaç haftada çok daha iyi olacağını düşünüyorum ve beni ilgilendiren tek şeyde gelen üç puandır.Kötü oynadık evet ama kazındık mı? ona da evet gerisi zamanla olacak şeyler.ilk 8-10 hafta bu takım az bir puan kaybı yaşarsa zaten gözüken eksikliklerde devre arasında tolore edilebilir eksiklikler olacak şimdilik desteğin daha fazla olması gereken bir zaman diye düşünüyorum.
                Herşey çok daha güzel olacak...

Yorum

• Büyük umutlarla başladığımız sezonda takımımız skor ve puan olarak iyi has ancak futbol olarak ilk dört haftada sıfır çektik. Tv başında izlediğim Ts bu olmamalı hadi kumaş iyi olmasa kendimi avutacağım ne kadar ekmek o kadar köfte diyeceğim ancak hazırlık maçında Bremen maçı hafızamda aradan onca hafta geçmesine rağmen hala bir şeyleri düzeltememişsek yazık. Bir gerçek Yattarasız Ts kanatsız uçak gibi. Dün akşam hayal kuruyordum bu takım çıkar Denizliye 5 atar koltuğa oturur ve bir daha inmez. Dün 5 olmadı ama inşallah koltukta kalır devam ettiririz. Ancak açıkçası pekte umutlu değilim. Akşamki Ts yi irdelediğimde görünüyor ki Yattaranın gelişiyle bu takım kesinlikle tek forvet ve kanatlarda Yattara Ayzek ikilisi dönüşümlü oynamalı. Tabi ki birileri bu takıma özelliklede Serkan Tayfun Hüseyin Gökhan Umut a bol bol pas yaptırmalı inanın yıllık iki milyon Ytl den bahseden ancak iki metreye pasa atamayan oyuncuları hayretle izledim akşam. Tek sevindirici taraf kale gibi sağlam defans. Oyuncuları birebir analiz ettiğimde; Ts de kalede kim oynarsa oynasın ligin en az gol yiyeni olur ancak bu Tolga olmamalı tek bir ciddi pozisyon oldu onu da yüzüne gözüne bulaştırdı. Bekte Tayfun belli ki Serkan dan iyi bari bindirme yaptığında iyi top kesiyor. Diğer bekte Cale ciddi kale gibi ancak hücuma katkısı yok ama iyi oyuncu. Her ne kadar Giray a çok üzülsem de Song ve Egemen e laf yok. Hüseyin bildiğimiz Hüseyin herkesin günahı boynuma bir tane etkili pasını görmedim. Topu kesiyor adam kovalıyor sağına soluna oynuyor Hüseyin bu başka bir şey beklemek hayal. Belli ki Ceyhun biraz daha çalışmalı. Selçuk saman alevi gibi daha iyi olmalı. Colman top ayağına yakışıyor ancak henüz 10 numaralı oyuncu değil. Umut yürekli ancak yeteneksiz. Gökhan isteksiz ve uyumsuz. Hal böyle iken kazanmak güzel ancak herkes şapkasının önüne koymalı başta hoca. Bu takım Yattarasız bu kadar kötü oynamamalı. Tarihi bir oluşum vede rakipleri kötü yakaladığımız bu sezon u iyi kullanmamız gerekiyor. Yoksa Kaçan balık büyük olur. Herkese Selamlar. Selim Ayaz

Adam ne guzel anlatmış..
                  TRABZONLUYSAN GURUR DUY!! DEYİLSEN SAYGI DUY!!

Yorum

• İlk olarak kurafspeedy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ABİ yaa bu takım yattaraspor o yokken atak ta yok bısey dee
                    Böh, bu kadar değil hani, valla dün çocuklarla çarşıya çıktım gülmekten kırıldım, nasıl gülmeyeyimki, şarküteri önünden geçerken vitrinde adam turşu sergiledi.

Aaaa bir baktım bizim fındık kabuklu, yanında komşu kabuklu çeviz de var valla ikisini adam turşuya yatırmış.
                    En son Adil ÖZGÜR tarafından düzenlendi; 20.09.2008, 19:08.
                    BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• Bu maci sessiz sedasiz sekilde 3 puanla kapattik. Su anda her sey cok güzel gidiyor. Insallah sonu da güzel gelir.
                      Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• kötü futbolla iyi sonuç aldık ama nereye kadar. zaman gösterecek
                        HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON

Yorum

• Kötü futbol ilede maç kazanıyorsak demekki bu işi başarıyoruz demektir kanımca.
                          Herkesin yalan olduğunu bildiği bir yalan hala yalan mıdır?

Yorum

• kabul edelim ki simdiye kadar ligin vasat takimlarindan olan 3 takima karsi kazandik.
                            zaten bu maclari avrupa kupalarina katilmak icin dahi kazanmamiz gerekiyordu.
                            önümüzdeki 2 hafta da ligin vasat takimlarina karsi oynayacagiz.
                            bu 2 mactan da 6 puan almamiz gerekiyor.
                            g.saray macindan sonra 17 puana ulastigimiz takdirde ilk 7 hafta itibariyle hedefimize ulasmis sayilacagiz.
                            yani hersey su an icin yolunda gidiyor.
                            en azindan puan hesabi olarak.
                            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Bence işler yolunda gidiyor.Şampiyon olduğumuz yıllarda Trabzonspor'un az gol atan ancak azda gol yiyen takım olduğunu hatırlayalım.Yani zor beğenen değilde olumlu yanını düşünen taraftar olalım biraz ne olur...
                              2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• .....J U S T W A I T I N G........

Yorum

Yükleniyor...
                                X