Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nesine.com Sunar: Denizlispor - Trabzonspor: 0-1 (Gol: Gökhan Ünal)

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ruudroam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    arkadaslar kotu oynayıp kazanmaktansa iyi oynayıp kaybetmek daha iyi
    cunku şuan oynadığımız diziliş ve futbolcu portfoyumuzle çekirge misali bir yere kadar bu skorları alırız
    ayrıca bugun fanatik'te ergun ata'yı okumanızı şiddetle tavsiye ederim

[kaplan] eklemiş sağolsun
    ciddi misin? iyi oynayıp puan almamaya razısın yani. çok süper oynadık ama küme düştük öyle mi?

takım şu anda iyi olmayabilir oturdukça daha iyi olacaktır geçiş dönemini kayıpsız geçiyoruz daha ne istiyorsunuz?
    EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• Bazı arkadaşlar polyannacılık yaptıgımı düşünebilir,ama farklı acıdan bakmak istiyorum olaya.
      Lig başlarken ne deniyordu?
      "yeni bir ekip"
      "eski kadrodan 3-5 kişi var"
      "takımın alışması lazım"
      "takıma fırsat vermek lazım"
      "gelecek 3-4 yılın takımını oluşturulmaya calısılıyor,hoşgörülü olmak lazım"

Biz bunları kabul ettik,en azından ben ettim.Beklentimi hep minimumda tuttum.
      Ama ilk 4 maca baktıgımda ortada bir 10 puan var.
      Birbiriyle kısa bir süredir beraber oynayan takım,lig başlar başlamaz 10 puan topluyor.
      Asla karamsarlıga kapılmıyorum,cunki inanıyorum bu takım daha iyi olacak.
      Yıldız oyuncularımız var dedik,
      E ne yapar yıldız oyuncu?Cıkar,golunu atar.Macı kazandırır.
      Bu yapılmıyor mu?
      Yapılıyor.
      Takımımız iyi yolda arkadaşlar.
      Kimsenin şüphesi olmasın.
      Şampiyon olana kadar!
      Oynayın sonuna kadar!
      Biz varız ölene kadar!
      Birimiz kalana kadar!

Yorum

• İlk olarak sinoplu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ciddi misin? iyi oynayıp puan almamaya razısın yani. çok süper oynadık ama küme düştük öyle mi?

takım şu anda iyi olmayabilir oturdukça daha iyi olacaktır geçiş dönemini kayıpsız geçiyoruz daha ne istiyorsunuz?
        ben zevk almıyorum bu oyundan
        umarım bu geçiş dönemidir dediğin gibi ileride daha iyi olur
        beğenmememin bir başka nedeni ise yanal'la sistem anlayışımın farklı olması
        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
        Elazığ'lı.

Yorum

• bir araya yeni gelmişl onca futbolcu 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik almışsa boş değildir.
          dün iyi oynadık diyemeyiz. ama büyük takım olmanın gereğini yani kötü oynarken bile kazanmasını bildik.
          zamanla bu alışkanlık haline gelecek. ve kendilerinden beklediğimiz performansı sahaya yansıtamayan isimler gerçek futbollarını oynamaya başlayacak.,
          budefa herşey daha kolay olacak bizim için.
          kalan 30 maçı değil sadece ve sadece önümüzdeki Antalyaspor maçını düşünelim. bu şekilde çokdaha iyi konsantre olunuyor. hem futbolcu hem taraftar için.
          bu maçın skoru için yazmıştım. yarım sıfır olsun bizim olsun. önemli olan 3 puandı bu günlerde.
          geçmişteki örneklere baktığımızda 90+larda goller atıp kötü oynayıp 3 puan kazanan takımlar lig sonunda zirvede olmayı başarmışlardır. bu 3 puan lig sonunda bizi hangi sıralamaya getirecek acaba göreceğiz.
          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
          Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak [KAPLAN] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İlk yarıda pek pozisyon vermese de kötü, silik, orta alanından top çıkmayan, kanatları kullanamayan etkisiz bir Trabzonspor izledik. Bu durumu Yattara’sızlığa bağlamak, ‘Trabzonspor’da iyi kadro oluşturuldu’ savına taban tabana zıt düşer. Kaldı ki; Yattara’nın Beşiktaş maçındaki son dakika yokluğuyla, oynayamayacağının üç aşağı beş yukarı bir haftadır belli olduğu bu maçtaki yokluğu arasında büyük fark var.
            Yattara’sızlığa hazır kötü Trabzonspor’dan, etkisizliğine karşın ‘mutlaka bir şeyler olur’ beklentisi az değil. Zira Selçuk bu değil, Colman hiç değil. Serkan cenahında bir değişiklik yok. Al Hüseyin’i, orta alan bitik. İleride Gökhan Umut, topsuz, şaşkın! Beklentiyi doğuran, yükselten neden, gerçek kapasitelerinden çok uzak isimlerden birkaçı ‘toparlanır’ umudu.

Serkan-İsaac değişikliğiyle başlayan ikinci yarıda daha takımlar tam yerleşmeden bir köşe vuruşu karambolüyle gelen Gökhan Ünal golü, ‘umutların’ yerindeliğini kanıtladı. Sonra bir 15 dakika iyi top yapan, çabuk çıkışlarıyla her an ikinci golü bulabileceği sinyalini veren bir Trabzonspor izlendi, ardından da, ‘can havliyle’ saldırmaya başlayan Denizlispor.

Konuk ekibin aksine kanatlarını solda Çağlar, sağda da Süleyman ve Fatih ile iyi kullanıp rakibini yarı alanına hapsetse de Yeşil Siyahlıların atakları gününde olan Trabzonspor savunmasında büyük tehlike olamadan eridi. Bunca baskıya karşın bırakın eşitlik golünü, ‘pozisyon gibi pozisyon’ denebilecek tehlike üretemeden maçı tamamladı.

Trabzonspor, 15 dakika gibi kısa süre varlığını hissettirdiği maçtan 3 puan çıkararak, sezona başlarken hedeflediği ‘zirve yarışında sonuna kadar var olmak’ yolunda, kendisine avantaj sağlayan skora sevinmeli sadece. Kötü oyun konusunda gerekli dersi almak koşuluyla tabi.

Ergun Ata
            işte maçın özeti burası
            Bordomavi.net

Yorum

• Tebrik ederim.

İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              * Tolga (6) : Kendisine neredeyse hiç iş düşmedi. Ama yan topların hepsine zamanında çıkarak olası tehlikeleri büyümeden önledi..

* Tayfun (5) : Hücuma vermiş olduğu destek iyi ama asıl yapması gereken defansif görevlerinde zaman zaman zorunlar yaşıyor ve arkasına çok adam kaçırıyor..

* Song (8) : Savunmayı gene mükemmel bir şekilde yönetti. İlerleyen yaşına rağmen ilk müdahalelerde gene çok hızlı. Aslında sadece savunmayı değil saha içinde takımı da o yönetiyor..

* Egemen (9) : Bu maçın tartışmasız yıldızı. Sahanın en koca yürekli adamı. Sağdan, soldan, havadan, yerden geçit vermedi. O da yetmedi ileri çıktı şut attı. Mükemmeldi..

* Cale (6) : Son dakikada penaltı tartışmaları yapılan pozisyondaki gevşekliği haricinde son derece başarılıydı. Sol kanadı adeta tek başına kapattı. Hücuma da destek vermeye başlarsa tadından yenmeyecek..

* Serkan (5) : Silik ve etkisiz bir oyun ortaya koydu. Her zamanki gibi çok çalıştı ama bu kez vermiş olduğu fayda çok sınırlı kaldı..

* Selçuk (6) : Ortasahada her yere koştu, pres yaptı, top çaldı, mücadele etti ama ofansif anlamda kendisinden beklenen etkinliği sergileyemedi.
              Takımın hücum varyasyonu üretmesi konusunda Colman' a yeterince yardımcı olamadı..

* Hüseyin (5) : Bir kaç kez top çaldı ama bir kaç kere de ölümcül hatalar yaptı. Takımın atağa kalkmasu gereken durumlarda Egemen ve Song' un arasında vaziyeti idare etti. Playback yapar gibiydi..

* Colman (7) : Sahada aklı başında bir şeyler yapmak ve futbol oynamak isteyen birkaç adamdan biriydi. Hep en iyisini düşündü ama uygulamada bazı hatalar yaptı. Fizik olarak biraz daha güçlendiğinde mükemmel hale gelecek..

* Umut (6) : En etkisiz maçlarından birini oynamasına rağmen rakip kale önünde gene 3 kişilik mücadele etti, rakip stoperler ile maç boyunca boğuştu. Zaman zaman ortasahaya kadar gelerek oyun kurmada yardımcı olmaya çalıştı..

* Gökhan (6) : İlk yarıda gene ilk üç maçta olduğu gibi silik, etkisiz ve güvensizdi. Ancak atmış olduğu erken gol kendisine olan güveni artırdı ve ikinci yarıda bambaşka bir Gökhan ortaya çıktı.

* Isaac (6) : İkinci yarıda oyuna girerek maça ve takıma ayrı bir hava getirdi. Rakip savunmanın dengesini bozan koşular yaptı. Üstelik girmiş olduğu çok da net bir pozisyondan yararlanamadı.

* Ferhat (4) : Oyuna girdikten sonra akılda kalan tek pozisyonu rakibin penaltı beklemesine sebep olan hareketiydi. Penaltı ile bir alakası yoktu amaa rakibin kurnazlığı Ferhat' a pahalıya paylayabilirdi..

* Ceyhun (6) : Oyuna dahil olduğu son uzatma dakikalarında bile atmış olduğu füze ile "Ben şu takımda nasıl yedek kalırım" der gibiydi.

Hele ki kendisinden 10 yaş büyük olan ve sahada tek kelimeyle vaziyeti idare etmekten fazlaca şeyler üretmeyen bir oyuncunun yedeği olarak kalmak onu da etkiliyordur muhtemelen..

Acizane bana göre;

Serkan=4

Ceyhun=7 olmalıydı.

5 dakikada ( 7 ) olurmu demeyelim, zira 89.dakikada oyuna girdikten sonra tek tesellim uzatmanın (4) dakika olduğuna gönülden sevindim. Zira kendimi Ceyhun'un yerine koydum.

(İki ön liberolu oyun sistemi olamazmı?)
              BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• gökhan ünal attığı gölün dışında sahada hiç görülmedi.hüseyine gelince kardeşim sen ortasaha oyuncususun ama hep stoperlerin yanına geriye geliyorsun az ileri çık be kardeşim ya.umut yine çok koşan ama boş koşan görüntüsündeydi.takımın en iyi yeri savunma zamanla gol atmayıda başarırsak iyi olacak

Yorum

• ceyhun 89'da oyuna girdi ve 7 puan alacak kadar kendini gösterdi ilginç

eskiden gazetelerde son dakikalarda oyuna giren futbolculara ? işareti konulurdu...
                  Bordomavi.net

Yorum

• Oyuncularla ilgili yorumları mı yapayım tek tek

Tolga: Yan toplarda güven tazeledi, rahatım artık ama adamın üstüne vurduğu pozisyonda yaptığı iş amatörce. Kaleye girse ne yapcaktık. Rus ruleti mi oynuyoruz yani!

Tayfun: Sağ bekte en iyisi o görünüyor, ikinci yarı güzel ortalar yaptı, ama belli bir noktanın üstüne çıkamaz, bu halini beğeniyorum, stoper olma şansının kalmaması sevindiriyor beni.

Egemen-Song: Bunları ayıramıyorum, hangisi iyi karar veremiyorum. Bu sene gol yemeyiz kolay kolay.

Cale: Uyum sorununu halletmiş gibi ama zaman zaman enteresanlaşıyor, kaptırdığı topta üstüne çalım yemesi başımıza işler açabilirdi.

Hüseyin: Savunmada baya iyi ama zaman zaman bön bön bakıyor, karşısındaki şut çekiyor. Ya gol olsa, senin işin ne orda. Kritik pas hatalrı da var.

Selçuk: Çok kötüydü, kendine güveni iyi ama oyunu okuyamıyor işte, aklı da artık golde gibi.

Colman: Beğendim ama bitirici pas atamıyor, orta işi de yok. Kanatta kayboluyor gibi.

Serkan: Zayıf, çok zayıf... Sağbekten başka yerde oynaması imkansız, mümkünse sorumluluk verilmeden oynatılsın.

Umut: Savruk

Gökhan: Sık sık kanatlara geliyor, golü de ben atacam heralde. Attığı gol de timingiyle takdir ettim. Aynı pozisyonu umutun atacağına inanmıyorum.

Ferhat: Sürekli kadronun dışında tutulması gerek, dengesiz işleri korkutuyor. Aslında iyi oynamıştı ama yaptığı işle foyası ortaya çıktı ve yaptıklarını unutturdu.

Ceyhun: Şans bulamıyor ama cesaret edip şut vurması ve vurduğu şutun iyi olması kesinlikle değerlendirilmeli diye düşünmeme neden oldu.

Isaac: Umuta benziyor, ne yaptığını bilmiyor gibi, zaman geçirmeyi kim söyledi sana, G.Birliğinden transfer olduğunuun farkında değil sanırım. Bu haliyle işi zor, ofsayt pozisonunda heyecanlanıp dağa yönelmesi de bu nasıl Nijerya kaptanı dedirtti bana.

Yan hakem yine yaktı bizi, umutun ilk yarı pozisyonu ofsayt değildi, net bir pozisyondu kesildi. Alıştık buna. Orta hakem de Ferhata kırmızıyı gösterip penaltıyı verse hiç sesim çıkmazdı.
                    OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Song savunmadan topu uzaklaştırırken hep düşüyor. Yani topu ileriye vururken dikkat etmişsinizdir topa vurduktan sonra kendini geriye mi atıyor yoksa düşüyor mu anlamıyorum. Gerek sağ ayağıyla olsun gerek sol ayağıyla olsun vurup uzaklaştırdığı toptan sonra yerde.

Takılıp kaldığım şeye bakar mısınız?
                      Benim takıntım ise Hami'nin fişeğini kullanan Ceyhun, her an takımın kaderini değiştiren bir futbolcu iken, Serkan'dan çok daha verimli olacağını düşünüyorum.
                      BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bir an kendimi AVNİ AKERde sandım akşam maçı izlerken.. 90 dakika boyunca TRABZON TRABZON ve BİZE HERYER TRABZON tezahüratları ile inledi Atatürk statı .
                        eee kim bağırdı
                        Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
                        Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
                        Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
                        Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.

Yorum

• Hemen hemen bütün spor yazarları boşuna demiyor TS taraftarının sabırsızlığı takıma zarar verecek diye.Daha geçen yıl 1 maç kazanmak için neler vermezdik şimdi takım yani kurulmuş takımı beğenmiyorlar.Birde diğer ezik takımların oynadığı futbola bakında ona göre yorum yazın.Adamlar maçı almak için hakem, federasyon ,basın ne varsa hepsini harakete geçiriyorlar.Bizim çok bilmiş taraftarımızsa yeni kurulan takımdan güzel futbol bekliyor.Trabzonspor şu anda uyum sürecindedir ve bu süreci en iyi şekilde geçirmektedir gerisi boş.Kötü oynayalımda gelip gelelim sonra güzel oynamaya başlarız zaten.Önemli olmak şampiyonluk yolunda en az puan kaybetmek.
                          Kapıyı sert kapatmak, ya kapının açılmamasını sağlar ya da çok ciddi sorunlar ortaya çıkarır.
                          Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Serkan için çok gereksiz yorum yapıyosunuz bence.Bu oyuncu hazırlık maçlarının tamamında oynadı lig maçlarında da öyle yani takımda şuana kadar en fazla forma giyen oyuncu.Serkan'ın dünkü performansı tamamen yorgunluğa bağlı bence.Yattara iyileştikten sonra sağbeke geçer.

U.D.D (Uyuşturucuya Dur Diyenler)

Yorum

• İlk olarak Adil ÖZGÜR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Acizane bana göre;

Serkan=4

Ceyhun=7 olmalıydı.

5 dakikada ( 7 ) olurmu demeyelim, zira 89.dakikada oyuna girdikten sonra tek tesellim uzatmanın (4) dakika olduğuna gönülden sevindim. Zira kendimi Ceyhun'un yerine koydum.

(İki ön liberolu oyun sistemi olamazmı?)
                              Tamam baba bence sorun değil

Serkan' a onca mücadelesi hatırına 4 vermeye gönlüm razı olmadı..

Ceyhun' a ise oynamış olduğu çok kısa süre hatırına 6 verdim. Maç boyunca hiçkimsenin atamadığı derecede mükemmel şutunu görmeseydim belki ? bile verebilirdim

Zaten Hüseyin - Selçuk ikilisi ile çift önliberolu oynuyoruz. Ama Hüseyin' i ortasahada sorumluluk alırken hiçbir zaman göremediğimiz için bazen 3 stoperle oynuyormuş gibi gözüküyoruz..

Asıl sorunumuz da burada zaten
                              "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                colman ı beğenmeyenlere şaşıyorum!!!

maçın yıldızı song ve egemen
                                maçın en kötüsü umut
                                Colman iyi hoş yetenekli ama şu 4 maçtır halen daha karşısına bir rakip çıkıp topa bastığı anda topu bırakıp rakibin üstüne atlamasına bir anlam veremiyorum?
                                Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
                                Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
                                Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
                                Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.

Yorum

Yükleniyor...
                                X