Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 Sezonu Şampiyonluk Şansımız

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Maçtan sonra en çok zmak istediğim başlık burası !
    Allah'ım nasip eyl 25 - 13 = 12 yzabileyim.
    Ömür Dediğin Üç Gündür, Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
    O Halde Ömür Dediğin Bir Gündür, O da Bugündür...

Yorum

• Evet sayfa 61 e yazmamak olmaz.Bu maçı kazanırsak çok büyük bir ajantaj elde edicez.Ondan sonra ki maçlardan Antalya da zoralnırız biraz Gs maçına kadar kayıp yaşamadan gideriz ama.

Yorum

• bizi zorlayacak takım görmüyorum.kalan haftalarda belki kazara bir kere daha yeniliriz.açık ara şampiyon olacağız.son maçta fb ye son kabusu da gösterip şampiyonluk turu atacağız.
        İhtilalsin efsanesin bir devsin Trabzon
        Tek büyük var o da sensin sampiyon Trabzon
        Hayde hayde vur hayde Trabzon

Yorum

• İnişallah 25-13=12 yazacağız
          Allah bizi utandırmasın
          Amin
          "s.....m bőyle fenevbahce'yi" / a.y

Yorum

• Yenersek bunu tekrar yeniliyecem... Gösterge kirmizi'ya ulasinca anlayinki 7'ye cok az kaldi
            .

Yorum

• Sayaç 12'ye düşecek inşallah.
              A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• İlk olarak ali+61+26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                fener hacettepeye patladı bu arada... sivas cok cok iyi oynasada bana kazandığı maçlar hep şans eseri gelio.. o yüzden onların son haftaya kadar başa baş gideceğini düşünüyorum illkai takılacaktır 3 4 maç..
                ve de takıldılar zaten berabere bitti maç
                Ufacık Bir MAÇKA Deresiyim Ama Doğrudan Denize Akarım...
                NORTHERNER
                RUHSUZ VE ONURSUZ TAKIM İSTEMİYORUM

Yorum

• KemaLaz tebikler çok hoş olmuş.
                  Her hafta tekrarla !
                  Ömür Dediğin Üç Gündür, Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
                  O Halde Ömür Dediğin Bir Gündür, O da Bugündür...

Yorum

• İlk olarak Nadir Bekar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İnişallah 25-13=12 yazacağız
                    Allah bizi utandırmasın
                    Amin
                    amin
                    inşallah yenicez
                    Ufacık Bir MAÇKA Deresiyim Ama Doğrudan Denize Akarım...
                    NORTHERNER
                    RUHSUZ VE ONURSUZ TAKIM İSTEMİYORUM

Yorum

• İlk olarak Acar08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben hep şunu diyorum üç istanbul kuması birbirlerinden başka hiçkimsenin şampiyon olmasını istemezler ama 3 de olamayacaksa Trabzonsporu isterler çünki 5 bir şampiyonu da başlarına bela etmek istemezler zaten 3 ü var birde Trabzon var zaten 5 ci bir rakiple uğraşmayı göze alamazlar zaten sivas yavru fener bir nevi başkanları bile fener yönetim kurulu üyesi öle olunca ki bu yılda kupadanda elendikleri için mecbur yenecekelr yada yenmek icin ellerinden geleni yapıcaklar.Ama bizim için değil emin olur kendileri için gs gibi dostum olacağına sivas gibi febe gibi düşmanım olsun eyvallah...
                      Bu mesajınızdan; kamuoyunu , spor medyasını , istanbul takımı taraftarlarının eğilimlerini , federasyon-yayıncı kuruluşun geleceğe yönelik planlarını ve Sivas maçlarındaki enteresan hakem tercihleri ve kararlarını pek takip etmediğiniz sonucunu çıkarıyorum .

Sivas beş-altı hafta daha zirvede tutunabilir ve fener-gs ikilisi puan farkını eritemezse bu lig enteresan olaylara gebe olacaktır .

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu mesajınızdan; kamuoyunu , spor medyasını , istanbul takımı taraftarlarının eğilimlerini , federasyon-yayıncı kuruluşun geleceğe yönelik planlarını ve Sivas maçlarındaki enteresan hakem tercihleri ve kararlarını pek takip etmediğiniz sonucunu çıkarıyorum .
                        Aynen katılıyorum. Ve şunu ekliyorum. Biz Şampiyon olursak eğer en az 5 yıl daha bu lige damgamızı vuracağız. İlerleyen seneler de ekonomik olarak güçlenmiş bir Trabzonspor Şampiyonlar Liginde oynayan bir Trabzonspor ve yapılacak Stad Trabzonsporun uzun yıllar bu lig de şampiyonluk için en büyük adaylar arasında olmasını sağlayacak. Ama Sivas da bu alt yapı yok. Ve kolay dağılabilirler. Böyle bir otam da Trabzonspor'un şampiyonluğunu kim ister ki?
                        yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• En çok korktuğum şey lige yapılacak ikinci balans ayarı.
                          Sivas berabere bitti, feneri yeniden potaya soktular, gs'de yenilerek ön tarafta bir "safları sıklaştıralım" muhabbeti oldu.
                          Bu eger gerçekleşirse dış yada iç müdahalelerle Trabzonspor'umuz bu akşam puan kaybedebilir.
                          Yukarısı sıkışır, lig daha da kızışır.

İnşallah buna izin vermeyecek bir oyun oynar ve sayacı çalıştırırız tam 20.45'de.
                          Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                          İşte BMN!*

Yorum

• Insallah bu aksam bu sayac bir sayi daha eksilecek.
                            Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Herkes Sivas'ı gelip geçici, dönemsel performans olarak görüceği için sıkıştıkları an Sivas'ın yolunu açıcaklardır.
                              Ama biz öyle değiliz. Uyuyan bir devin uyanıp, bir çığ gibi önümüze geleni ezdikçe büyüyeceğimizin farkındalar.
                              Biz şampiyon olursak, önümüze duramazlar iki üç yıllık bir hanedanlık kurabiliriz. Ama Sivas öyle değil şampiyon bile olsa basarsın parayı talan edersin kadrosunu, hocasını Ertuğrul misali sen bizim evladımızsın diye koparırsın 3 ay sonra kapının önüne koyarsın bir bakmışsın şampiyon Sivas 2 sezon sonra kümeye gitmiş.
                              Laylaylom havasını bi kenara bırakalım ve işimize bakalım...
                              Çeşitli başlıklarda görüyorum çoğunluk rakiplerimizin maçlarının spikerliğini yapıp, oynadıkları rakiplerinin amigoluğuna soyunuyorlar. Bu bize düşman kazandırmaktan başka bir şeye yaramaz...
                              En büyük rakibimiz bu şımarıklık ve laylaylom havasına girmemiz olucak gibi.
                              ..................................

Yorum

• İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bursaspor (d)
                                Eskişehir
                                Fenerbahçe (d)
                                Ankaraspor
                                Ankaragücü (d)
                                Beşiktaş

...
                                Zorlu maratona beraberlikle başladılar , puan kayıpları önümüzdeki haftalardada devam edecektir .

Bugün sayaç 12 'ye düşer inşallah , işte o zaman süper olur .

Yorum

Yükleniyor...
                                X