Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 Sezonu Şampiyonluk Şansımız

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak fetvaci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    şu andan ıtıbaren gs sıvası nerede gorse bogazına yapısacaktır nefret edıyorlar o takımdan bıde pespese mac yapıp galıp gelemedıler ya ıntıkamları acı olacaktır her ıhtımalde son mac gs nın bence
    Ben hep şunu diyorum üç istanbul kuması birbirlerinden başka hiçkimsenin şampiyon olmasını istemezler ama 3 de olamayacaksa Trabzonsporu isterler çünki 5 bir şampiyonu da başlarına bela etmek istemezler zaten 3 ü var birde Trabzon var zaten 5 ci bir rakiple uğraşmayı göze alamazlar zaten sivas yavru fener bir nevi başkanları bile fener yönetim kurulu üyesi öle olunca ki bu yılda kupadanda elendikleri için mecbur yenecekelr yada yenmek icin ellerinden geleni yapıcaklar.Ama bizim için değil emin olur kendileri için gs gibi dostum olacağına sivas gibi febe gibi düşmanım olsun eyvallah...
    Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• fener hacettepeye patladı bu arada... sivas cok cok iyi oynasada bana kazandığı maçlar hep şans eseri gelio.. o yüzden onların son haftaya kadar başa baş gideceğini düşünüyorum illkai takılacaktır 3 4 maç..
      TRABZONSPORUM VARLIĞIN YETER

Yorum

• Sayfa 61... Yazmamak olmaz.
        yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• sayacın hedefe ulaşabilmesi için bjk maçında işlemesi lazım, işlemez ise gs maçında karanti işlemesi lazım .
          ATAMIYANA ATARLAR...
          galatasaray fransadır !

Yorum

• 13 uğursuzluğunu göstermez inşallah.

61
            @tsmustafakemal
            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Yarınki maçı kazanırsak %61 şampiyonuz.
              uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• yarınki maçı kazanırsak iki maç kazanmış gibi olacağız,sayacı 11 isterim,kefilim
                2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
                2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
                2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• HayırLısı Ne iSe O OLsun Dicem Tepki Görücem
                  Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• 61.sayfada

ŞAMPİYON TRABZONNNNNNNNNNNN

Yorum

• |61| İnş bu sene Şampiyonuz |7|

Yorum

• Insallah sampiyon olacaz
                        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• bütün 1 hafta boyunca bekledik durduk 13 e veda etme zamanı hazırmıyız 12 ye ?

Yorum

• Haziriz 0 a kadar da hazir olacaz tam sayfa 61 de oldu sans getirir insallah
                            En son yatara tarafından düzenlendi; 15.02.2009, 04:37.

Yorum

• Valla bu sayacın sıfırlanacağını sanmıyorum. 15 maçta 13 galibiyeti bu ligteki bir takımın alacağını hiç düşünmüyorum. hiçbir takımda bu güç yok.
                              kalan 15 maçtan 10 galibiyet 3 beraberlik=33 puan, toplamda 41+33=74 bizim için yeterlidir diyorum hala...
                              Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• bu hafta 12 yaparsak ben ilan ederim şampiyonluğu
                                2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
                                2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
                                2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

Yükleniyor...
                                X