takımımızı seviyorsak fedakarlık yapmalıyız.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor İçin; Formanı Al! Fotoğrafını Çek!..
Daraltma
X
-
İlk olarak ulatwilight tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForma alan arkadaşlara bir sorum olacak;
Ben de siparişi internet üzerinden veriyorum ve beden konusunda kararsızım.
Geçen sezon forumda bazı arkadaşlar kalıpların geniş oldğunu ve bir küçük beden sipariş edilebileceğini söylemişlerdi. Bu sezon da aynı durum var mı? Mesela ben L giyerken M sipariş etsem çok mu küçük olur? Yoksa herkese kendi bedeni tam mı oluyor?
Yardımcı olursanız sevinirim.
4 kişi yeni formaları denedik hep normalden bir küçük beden daha çok yakıştı.aynen aynen
Yorum
-
İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePazar günü hanımın yeğenine sünnet hediyesi olarak forma almaya gittim. Yeni sezon formalar henüz gelmemişti, ben mecburen bekliyorum ama Metehan'a aldım (ona uygun forma henüz yok, atletle idare ediyor)
Yorum
-
İlk olarak Kerem Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖZge abladan show bekliyorum-1461 TRABZON-
Yorum
-
İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaleci formasi cikarsa onunla birlikte 4 tane alacagiz bu yilTrabzonspor
Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..
Yorum
-
İlk olarak Kerem Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer sene olduğu gibi ççç-1461 TRABZON-
Yorum
-
By ulatwilight at 2010-07-05
By ulatwilight at 2010-07-05TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR
Yorum
-
- Ulawilight forman hayırlı olsunda , hayırdır polismi arıyor seniTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum