Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor İçin; Formanı Al! Fotoğrafını Çek!..

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hamucera Umut yazdırdın mı arkasına...forman hayırlı olsun..güle güle kullan İnşallah
    Var ya Zafer abi yazdırmadı yazdıracak ama sırf sana inat yazdıracam
    DRAGO GABRIC

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      estağfurullah ismim zafer

kupa tişörtü almadım açıkçası, bordosunu göremedim onu bulsam alcaktım ama geç kaldım heralde, ama şunu diyebilirim ki ben tüm formaları s beden giyiyorum, diğer nike formaları ile aynı kalıp, yani normal tişörtlerimi de S beden alıyorum
      Memnun oldum Zafer Abi

Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.Güle güle kullan,hayırlı olsun tekrardan.Şampiyonluk kutlamalarında da giymen dileğiyle

Yorum

• Teşekkürler Zafer abi memnun oldum

Bu bile hoşuma gitti
        BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Göğsünde ay-yıldız" olan forma alınmaz mı be? :meşale1:

Kupamızın gözünü seveyim
          Trabzonsporlu olmak...
          Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• Ben de gri alıcam arkasına 20 COLMAN.
            Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Özür dilerim şimdi gördüm

Tekrardan yakışmış Zafer abi Güle güle eskitme
              teşekkür ederim, tavsiye formamdır, eskitmem zaten bir daha çıkmaz bu forma

İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              hamucera Umut yazdırdın mı arkasına...forman hayırlı olsun..güle güle kullan İnşallah
              yok buna yazdırmadım, arkası sade daha güzel, çubuklu alınca yazdıracam ama Umut Bulur

İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Memnun oldum Zafer Abi

Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.Güle güle kullan,hayırlı olsun tekrardan.Şampiyonluk kutlamalarında da giymen dileğiyle
              bende memnun oldum İlker inşallah o günleride görür ve giyeriz.

İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Teşekkürler Zafer abi memnun oldum

Bu bile hoşuma gitti
              ben teşekkür ederim

adminler basmadan kaçayım ben, başlığı teşekkür mesajlarına döndürdük,

arkadaşlar herkese rahatlıkla tavsiye edebilirim bu formayı
              Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Avea' nın yakalı turuncu formasından satmak isteyen olursa alabilirim..

Dileyen hediye de edebilir tabii

Ya da satıldığı yeri bilen varsa özelden de mesaj atabilir..
                "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Zafer,

Bende bugün sipariş ettim formaları. Biz sizler kadar şanslı değiliz, TSCluplar elimizin altında değil. İnternet verebiliyoruz siparişleri. Hepsini görme şansımız olmuyor. Sizler gibi dostların üzerine gördğümüz şekiller ile alabiliyoruz.

Bugün hem kendime hemde Ethem Abi (üyemizdir) ona birer adet gri forma siparişi verdim. Ellerinde XL beden yokmuş, bizim formalar Trabzondan gelecek. O yüzden en erken resmi hafta başı koyabilirim buraya.

Forma arasında birde lacivert tişörtten sipariş ettim.

Bakalım bizde nasıl duracak formalar.

bu arada bişi sormak istiyorum, resmi sitede formalar çok parlak duruyor, ama üye resimlerinde daha soyut duruyor. Makineden mi kaynaklanıyor acaba ?

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Zafer,

Bende bugün sipariş ettim formaları. Biz sizler kadar şanslı değiliz, TSCluplar elimizin altında değil. İnternet verebiliyoruz siparişleri. Hepsini görme şansımız olmuyor. Sizler gibi dostların üzerine gördğümüz şekiller ile alabiliyoruz.

Bugün hem kendime hemde Ethem Abi (üyemizdir) ona birer adet gri forma siparişi verdim. Ellerinde XL beden yokmuş, bizim formalar Trabzondan gelecek. O yüzden en erken resmi hafta başı koyabilirim buraya.

Forma arasında birde lacivert tişörtten sipariş ettim.

Bakalım bizde nasıl duracak formalar.

bu arada bişi sormak istiyorum, resmi sitede formalar çok parlak duruyor, ama üye resimlerinde daha soyut duruyor. Makineden mi kaynaklanıyor acaba ?

Abi ben sipariş verdiğim zaman faturalarda zaten Trabzon yazıyor ?
                    50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

• Kardeşim, ben formaları istanbuldan istedim, Bakırköt TSClup tan.

Ellerinde yokmuş o yüzden Trabzondan gönderecekler.

Trabzondan birşey istemiyorum ben artık. Yeter valla, Dün tişört aldım, bugün bitti daha kargolanmadı !!!

Yorum

• Forma alan arkadaşlara bir sorum olacak;
                        Ben de siparişi internet üzerinden veriyorum ve beden konusunda kararsızım.
                        Geçen sezon forumda bazı arkadaşlar kalıpların geniş oldğunu ve bir küçük beden sipariş edilebileceğini söylemişlerdi. Bu sezon da aynı durum var mı? Mesela ben L giyerken M sipariş etsem çok mu küçük olur? Yoksa herkese kendi bedeni tam mı oluyor?
                        Yardımcı olursanız sevinirim.
                        TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

• Pazar günü hanımın yeğenine sünnet hediyesi olarak forma almaya gittim. Yeni sezon formalar henüz gelmemişti, ben mecburen bekliyorum ama Metehan'a aldım (ona uygun forma henüz yok, atletle idare ediyor )

En son bkandil tarafından düzenlendi; 01.07.2010, 18:53.

Yorum

• cok sirin

Yorum

• maşallah
                              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak ulatwilight tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Forma alan arkadaşlara bir sorum olacak;
                                Ben de siparişi internet üzerinden veriyorum ve beden konusunda kararsızım.
                                Geçen sezon forumda bazı arkadaşlar kalıpların geniş oldğunu ve bir küçük beden sipariş edilebileceğini söylemişlerdi. Bu sezon da aynı durum var mı? Mesela ben L giyerken M sipariş etsem çok mu küçük olur? Yoksa herkese kendi bedeni tam mı oluyor?
                                Yardımcı olursanız sevinirim.
                                Bunu bende çok merak ediyorum. Forma alan arkadaşlar cevap verirse memnun oluruz.
                                "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X