normal olmasi lazim
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor İçin; Formanı Al! Fotoğrafını Çek!..
Daraltma
X
-
- Daha önce aldıysanız eğer aynı bedeni alabilirsiniz..Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
- Şahsen formayı öyle alırken çok didiklemiyorum , Nacizane dolabımda asılı durur
- Ama şortu baya bi övebilirim arkadaşlarher daim giyeceğim yazın
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
-
- Ay canım ya pekte şirin olmuş maşallahTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePazar günü hanımın yeğenine sünnet hediyesi olarak forma almaya gittim. Yeni sezon formalar henüz gelmemişti, ben mecburen bekliyorum ama Metehan'a aldım (ona uygun forma henüz yok, atletle idare ediyor)
Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
Yorum
-
- Bkandil,
Maşallah, Allah nazarlardan saklasın abi. Çok şeker.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak BYGUNES tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
Yorum
-
- Tunga abi hayırlı olsun..ama şöyle iyice yakından çekseydin böyle çubuk sayıları , amblemdeki hatalar felan görülmeyebilir
- Ama sezonu ben açtım bknz önceki sayfalar
- Abi şort mükemmel bu arada ..Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Tunga abi hayırlı olsun süpersin
HOR
10BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum