kupa tişörtü almadım açıkçası, bordosunu göremedim onu bulsam alcaktım ama geç kaldım heralde, ama şunu diyebilirim ki ben tüm formaları s beden giyiyorum, diğer nike formaları ile aynı kalıp, yani normal tişörtlerimi de S beden alıyorum
Memnun oldum Zafer Abi
Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.Güle güle kullan,hayırlı olsun tekrardan.Şampiyonluk kutlamalarında da giymen dileğiyle
Bende bugün sipariş ettim formaları. Biz sizler kadar şanslı değiliz, TSCluplar elimizin altında değil. İnternet verebiliyoruz siparişleri. Hepsini görme şansımız olmuyor. Sizler gibi dostların üzerine gördğümüz şekiller ile alabiliyoruz.
Bugün hem kendime hemde Ethem Abi (üyemizdir) ona birer adet gri forma siparişi verdim. Ellerinde XL beden yokmuş, bizim formalar Trabzondan gelecek. O yüzden en erken resmi hafta başı koyabilirim buraya.
Forma arasında birde lacivert tişörtten sipariş ettim.
Bakalım bizde nasıl duracak formalar.
bu arada bişi sormak istiyorum, resmi sitede formalar çok parlak duruyor, ama üye resimlerinde daha soyut duruyor. Makineden mi kaynaklanıyor acaba ?
Bende bugün sipariş ettim formaları. Biz sizler kadar şanslı değiliz, TSCluplar elimizin altında değil. İnternet verebiliyoruz siparişleri. Hepsini görme şansımız olmuyor. Sizler gibi dostların üzerine gördğümüz şekiller ile alabiliyoruz.
Bugün hem kendime hemde Ethem Abi (üyemizdir) ona birer adet gri forma siparişi verdim. Ellerinde XL beden yokmuş, bizim formalar Trabzondan gelecek. O yüzden en erken resmi hafta başı koyabilirim buraya.
Forma arasında birde lacivert tişörtten sipariş ettim.
Bakalım bizde nasıl duracak formalar.
bu arada bişi sormak istiyorum, resmi sitede formalar çok parlak duruyor, ama üye resimlerinde daha soyut duruyor. Makineden mi kaynaklanıyor acaba ?
Abi ben sipariş verdiğim zaman faturalarda zaten Trabzon yazıyor ?
Forma alan arkadaşlara bir sorum olacak;
Ben de siparişi internet üzerinden veriyorum ve beden konusunda kararsızım.
Geçen sezon forumda bazı arkadaşlar kalıpların geniş oldğunu ve bir küçük beden sipariş edilebileceğini söylemişlerdi. Bu sezon da aynı durum var mı? Mesela ben L giyerken M sipariş etsem çok mu küçük olur? Yoksa herkese kendi bedeni tam mı oluyor?
Yardımcı olursanız sevinirim.
TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR
Pazar günü hanımın yeğenine sünnet hediyesi olarak forma almaya gittim. Yeni sezon formalar henüz gelmemişti, ben mecburen bekliyorum ama Metehan'a aldım (ona uygun forma henüz yok, atletle idare ediyor )
En son bkandil tarafından düzenlendi; 01.07.2010, 18:53.
Forma alan arkadaşlara bir sorum olacak;
Ben de siparişi internet üzerinden veriyorum ve beden konusunda kararsızım.
Geçen sezon forumda bazı arkadaşlar kalıpların geniş oldğunu ve bir küçük beden sipariş edilebileceğini söylemişlerdi. Bu sezon da aynı durum var mı? Mesela ben L giyerken M sipariş etsem çok mu küçük olur? Yoksa herkese kendi bedeni tam mı oluyor?
Yardımcı olursanız sevinirim.
Bunu bende çok merak ediyorum. Forma alan arkadaşlar cevap verirse memnun oluruz.
"Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"
Yorum