10 gün önce formaları aldım ama bi türlü fotoğraf çekme şansı bulamadım. bende izninizle kızıma aldıklarımın fotoğrafını çekim dedim (nede olsa oda bi forma sayılır )
allah analı babalı büyütsün maşallah çok tatlılar
Ne hasta bekler sabahı, ne de taze ölüyü mezar ne de şeytan bir günahı şampiyonluğu beklediğim kadar.
''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
Eskitemedim ki yenisini alayım. Kardeşime hediye edip, beyaz bir Nike almak farz oldu.
Nike tasarımcısı olarak çalışmanın ilk kuralı: mükemmelden de iyisini yapamazsın diyenlere asla inanma. Yıllar süren ürün geliştirme faaliyetleri sonunda, R9’dan son dahi Brezilyalıya kadar Mercurial giyen sporcuların verdiği bilgiler ışığında hayata geçen Mercurial Vapor IV, ‘mükemmel’ kavramının hiç durmadan değiştiğinin yaşayan bir kanıtı.
Cristiano Ronaldo’nun yeni kramponlarının kutusu Ocak 2008’de açılığında dünyadaki bütün defans oyuncularının sızlandıkları duyulmuştu. Yeryüzündeki en formda oyuncuyu durdurmak, cephanesine bir silah daha eklemeden önce bile zaten yeterince zorken – CR7’nin pembe swoosh logolu Vapor’larını, Manchester United’daki ilk hat-trick’iyle hayranlarının hafızalarına kazıması sadece 88 dakika sürdü. Beş ayın ve 20 golün ardından CR7’nin kramponları, Avrupa Altın Krampon ödülünü kazanan ilk kanat oyuncusunun ve İngiltere Premier Ligi gol kralı unvanını alan yedinci Merc kullanıcısının ayaklarındaydı.
Herkes bilir; bir krampon ancak onu taşıyan ayak kadar iyi olabilir. MVIV’ü seçen Ronaldo, Zlatan, Drogba, Robinho, Pato, Ribery, Walcott ve benzerlerine bakılırsa, bu kramponun bütün sınırları zorladığı çok açık.
En son a f s tarafından düzenlendi; 13.07.2009, 12:31.
Yorum