bende dun sıparsı verdım kısmetse bugun yarın elımde kavusayım artık formama
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor İçin; Formanı Al! Fotoğrafını Çek!..
Daraltma
X
-
İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeğenimle çekilen foto, ayrıca beyaz uzun kollu olandan da almak istiyorum, Istanbul Beylikdüzüne veya Uskudara en yakın mağazamız nerededir? Internetten alsak daha uygundur?Piyasa durgun haliyle adamlar bitek Trabzonspor urunu satabiliyorlar..
"İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak blacksilva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiz almanyadan maalesef siparis yapamiyoruz
www.trabzonspor.com.tr den siparis ver gayet iyi oluyor, sade biraz dikkat edecen cok sey siparis verdinmi yani paket büyük oldumu gümrük parasi aliyorlar ona dikkat et biraz, biz bir kac ay önce siparis vermisdik toplu halde 80€ümrük parasi ödemisdik fazladan
Yorum
-
http://evet.nl/images/470_DSC00020.jpg
bide beyaz uzun kollu ve parçalı sipariş ettik bakalım ne zaman gelicek gelsin hemen çekip koyucamHEP DESTEK TAM DESTEK....
OSCAR CARDOZO
Yorum
-
İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
bizde vay nakışlı vay çubuklu bekleyelim duralım
mahçup ettin bizi
ama kocaman alkışıda hak ettin helal olsun sanaŞike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak blacksilva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiz almanyadan maalesef siparis yapamiyoruz
Yorum
-
İlk olarak canavar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadas Internetten siparisini ver 2-3 gün icinde elinde Benim siparisler bugün geldi (Almanyada oturuyorum)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum