Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor: 1 - FC Brugge: 0 | Açılış Maçı | 16.08.2008

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oflucem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    keske tvden yayinlanan maci biri kaydetmis olsaydida divx olarak izleme sansimiz olsaydi :'(
    evde olsaydım mutlaka kaydedecektim macı ama stadda oldugum icin olmadı maalesef
    √ OKAN™ 1987

Yorum

• İlk olarak ph=61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      abi suraya yuklesen de bıze lınkı yollasan..yada msn vereyım ekle benı vıdeoyu yolla bana daha dayanamıyorum

http://rapidshare.com/
      tamam halledıyorum bırazdn bu foruma koyamazmıyız herkes ızlesın

Yorum

• İlk olarak mustafaction tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Koy abi herseye kefılım..
        perdere la trebisonda
        @miractopal

Yorum

• maçtan şimdi geldim güzel bir maç oldu 60. dakikadan sonra tribünler kendine geldi.
          takıma gelince çok zamana ihtiyacaı var biizm özledğimiz takım olması için. selçuk inan deverde değil hala orta saha o yüzden sıkıntılı gözüküyor. colman bu gidişle insiyatifi alacak ele ve bu işi götürecek gibi. selçuktan biraz daha fazlasını bekliyorum.

maç öncesi ve maç sonrası sahaya girenler için söyleyecek bir şey bulamıyorum.

ebru abla kekler için sağol çoçuklara iyi geldi elinize sağlık.
          En son Mustafa Önal tarafından düzenlendi; 17.08.2008, 01:13.
          öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
          MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
          BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• 6 mb boyutu

Yorum

kardes google videoya koy burda yayınla daha sonra.hem daha pratik hem daha kullanıslı olur
              √ OKAN™ 1987

Yorum

• ya ıyı ıdı hostu ama ne kardesım bu yobazlık gormemıslık nasıl bır sey bu ya az kalsın Yattarayı bogucaklardı
                bu kadar da olmaz dedırtecek sekılde davranıo taraftarımız cocuklar sahada adamlar sahada cok kotu bır goruntu sahsen kendım cok uzuldum bu duruma
                Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• Herşey ne güzel başlamıştı...

Hele de 61.dakika

....Ve lanet olası son. Tıpkı geçen seneki Sivas maçı gibi...

Maç daha bitmemiş!!...

İçine tüküreyim sizin sevginizinde, taraftarlığınızında, Trabzonsporluluğunuzunda!! Kene gibi yapıştınız!!! Bırakın bu takımın yakasını yaa!!...
                  ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                  "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• 60 lira formaya verdim arkamda yanan meşale saolsun forma delik deşik TS Yİ 1 DEĞİL 1000 FORMA FEDA :d
                    ---7---

Yorum

• İlk olarak OKANIZM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kardes google videoya koy burda yayınla daha sonra.hem daha pratik hem daha kullanıslı olur
                      hıc yapmadım daha once

Yorum

• piskolojik olarakta oyuncular etkilenecektir 5-0 yeniliyor olsak ne olur du acaba ?
                        7n bitirdin bizi

Yorum

• cafer bey olayı dramatize etmene gerek yok bunlar her hazırlık macından sonra olan tipik görüntüler.bence abartmayalım.farkında olmadan kötü şeyler yapıyorsun
                          √ OKAN™ 1987

Yorum

hıc yapmadım daha once
                            googlevideo.com dan üyelik al sonra videoyu upload et burda yayınla en fazla sürecegi 10 dakkadır
                            √ OKAN™ 1987

Yorum

• her sey güzeldi fakat su sahaya girme olayıda olmasaydı daha güzel olacaktı.. Yazık yazıkk.....
                              En son Ümit Tekşan tarafından düzenlendi; 17.08.2008, 02:03.
                              TRABZONSPOR

Eski Nickim : Cripto

Yorum

• İlk olarak By_HeLL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                60 lira formaya verdim arkamda yanan meşale saolsun forma delik deşik TS Yİ 1 DEĞİL 1000 FORMA FEDA :d
                                o adamlari yönetim tuttu. milletin yakin formasini yenisini alsinlar diye
                                iho istifa.

Yorum

Çalışıyor...
                                X