Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor: 1 - FC Brugge: 0 | Açılış Maçı | 16.08.2008

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 61colman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    nerden takip ediyon renktaş=

Yorum

• İlk olarak The Legend tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      zaten adamın ismi öyle telafuz ediliyor.
      bende özür diledim spikerden,garip geldi sadece söyleyişi..

Yorum

• İlk olarak brutalize tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        macı izleyememekten cok 30 bin kişi olması koydu bana
        yine 30 bin gelmis .. resmi sitede hep 10 bin filan yaziodu ..

Yorum

• İlk olarak ph=61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yazın bı kenara 32 bın seyırcı olacak..
          18.15 de yazmıstım..
          perdere la trebisonda
          @miractopal

Yorum

• ben de 35 bin olur diye tahmin ediyordum.
            bir sürü engele rağmen yine iyi rakam.
            asıl ilgi büyükşehir maçında olur.o zaman için min. 50 bin diyorum
            T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Abicim insanimizin yarisi memlekete gitti. Hem Kandil.35 bini opelimde basimiza koyalim.

Yorum

• İlk olarak brutalize tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                macı izleyememekten cok 30 bin kişi olması koydu bana
                kaç kişi olacaktıki sanki kardeşim adamlar kandil günü maç alıyor inadına bunları düşünmesi lazım yöneticilerin yap maçı pazar günü yani yarın bak 1 tane boş yer kalırmıydı
                KUPA başbakan'da... ADALET??

Yorum

• Dk: 25 Umut, Gökhan Ünal ile verkaç yaparak rakip ceza sahasına girdi. Umut, topu ayağından açınca defans müdahale etti ve tehlikeyi uzaklaştırdı.

Yorum

• Ben de 30.000 üstünü yeterli görüyordum maçtan önce . Bu tarihte bu kadar seyirci iyidir yine de .

Yorum

• İlk olarak ENGİN ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kaç kişi olacaktıki sanki kardeşim adamlar kandil günü maç alıyor inadına bunları düşünmesi lazım yöneticilerin yap maçı pazar günü yani yarın bak 1 tane boş yer kalırmıydı
                      walla kardeşim yarında olsa o zaman pazartesi mesai var olabilirdi..yinede 32bin iyi rakam diye düşünüyorum,yaz şartları İstanbuldaki Trabzonluların yarısının memleket ve camilerde olduğunu düşünerekten..

Yorum

• şu an stadta olan arkadaştan aldığım bilgiye göre 40000 kişi olduğunu söylemişler arkadaşlar...

Yorum

• İlk olarak dennis1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          şu an stadta olan arkadaştan aldığım bilgiye göre 40000 kişi olduğunu söylemişler arkadaşlar...
                          nasıl oynuyormuşuz
                          bununla ilgili bişeyler dedi mi?
                          T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Dk:1 Karşılaşma Trabzonsporlu oyuncuların vuruşu ile başladı.

Dk: 1 İstanbul Olimpiyat Stadı'nın tribünlerinde 30 bini aşkın Trabzospor taraftarı var.

Dk: 3 Song, sağ kanattan Brugge ceza sahasına doğru topu ortaladı ancak Brugge defansı pozisyonda başarılı.

Dk: 4 Selçuk'un düşürülmesi ile kazanılan serbest atışı Yattara kulandı. Gineli oyuncunu vuruşu üstten auta gitti.

Dk: 6 Brugge bu dakikalarda topa daha fazla sahip. Kendi yarı sahasında top çeviriyor.

Dk: 9 Akbala çok net bir pozisyondan yararlanamadı. Cale'nin kısa düşen geri pasında Akbala bir anda Trabzonspor kalesi ile karşı karşıya kaldı. Tolga zamanında çıktı ve tehlikeyi önledi.

Dk: 12 Umut Bulut uzakta vuruşu ile Brugge kalesini yokladı. Top, kaleci De Vlieger'in kucağına gitti.

Dk: 14 Cale'nin ara pasında Gökhan Ünal şut şansı yakaladı. Vuruşu defanstan döndü.

Dk: 16 Trabzospor'da bu kez Cale, Brugge kalesine uzaktan bir şut çıkarttı. Ancak vuruşu ne sert ne de isabetli oldu.

Dk: 18 Karşılaşmada henüz gol yok. TRABZONSPOR: 0- C. BRUGGE: 0

Dk: 19 Yattara müthiş hareketler ile rakip ceza sahasına girdi. Ancak vuruşunda kaleci De Vlieger topu kornere çelmeyi başardı.

Dk: 25 Umut, Gökhan Ünal ile verkaç yaparak rakip ceza sahasına girdi. Umut, topu ayağından açınca defans müdahale etti ve tehlikeyi uzaklaştırdı.
                            Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Dk: 30 Brugge, Leko ile köşe vuruşu kullandı. Ancak hakem, faul kararı verince Belçika ekibi bu kornerden de sonuç alamadı.

Yorum

• ne maci bu bjk maci ?

Yorum

Yükleniyor...
                                X