Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2009-2010 Sezonu Hazırlık Çalışmaları ve Kamplar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yanal'ın 3 futbolcu dışında başka futbolculara konuşma izni vermemesi yine tepkilere neden oldu.
    Ben eminim yarın 3 farklı futbolcuya izin verir. Ondan sonraki gün başka 3 futbolcuya izin verir.

Tepkinin felan olduğu da yoktur bence. Uydurma olduğunu düşünüyorum
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Tempoya dayanamıyorlar
      Yeni sezon öncesi hazırlıklarını Bolu Gerede Dorukkayada kamp yaparak sürdüren Trabzonspor'da futbolcuların adeta pestili çıkıyor.

Çalışmalarının 4 gününde bordo- mavili futbolculara aşarı yüklenmeden dolayı sakatlıklar ve yorgunluk belirtileri başladı. Trabzonspor genç kalecisi Onur Kıvrak bu sabah yapılan çalışmadan adeta şikâyet ederek”Öldüm, yürüyemiyorum pestilimizi çıkartıyor koşamıyorum gibi sözler sarf etmesi dikkat çekti

Yorum

• Tellere elektrik verecekler!

Trabzonspor'un Gerede kampında 5.güne girilirken bu sürede bir kez röportaj veren kafile başkanı İhsan Alioğlu dışında basına kimse konuşmadı. Bugün basınla röportaj yapması için Gökhan Colman ve Selcuk'a izin verilirken Yanal yine basından uzak durdu. Yetkililere ağzına kilit vururken basının sporlu ve teknik heyetle görüşmemesi için her yolu deniyorlar. Basın mensupları kafile başkanı İhsan Alioğlu'na ulaşamazken Alioğlu basının yanından hızla geçip sahanın ortasına gidiyor.

BASIN TUKAKA
        Kampı takip eden 25 basın mensubu bu durumdan şikayet ederken sorunun Başkanı Sadri Şener'e iletilmesine karar verildi. Basın mensupları yönetime öneri getirmeye hazırlanırken Gerede Durakkaya'da bulunan Greenpark otelinin etrafını çeviren dikenli tellere elektrik verilmesini isteyecekler.Basın mensupları kendi aralarında yaptıkları espri güne damgasını vurdu. Trabzonspor'un M.Ali Yılmaz tesislerine santrali mühendisi aldığını öğrenen basın mensupları “ Kafile başkanı İhsan Alioğlu artık Trabzon'a dönebilir Yönetimin yeni işe aldığı Elektrik Santral Mühendisi kafile başkanı olarak Greenpark otele gelsin de otelin etrafı çeviren dikenli tellere elektrik versin.Böylece basından kurtulmuş olurlar şeklindeki esprisi günün konusu oldu kafile başkanı İhsan Alioğluna öneri getirmeye hazırlanıyor.

Bu haber toplam 1508 defa okunmuştur
        spor61

Yorum

• İlk olarak bkaraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          YANAL'IN KAMP KURALLARI SERTLEŞTİ
          11 Temmuz 2008 07:51

Teknik Direktör Ersun Yanal Bordo mavili takım kamp yaptığı Greenpark otele çok sayıda taraftarın girip çıkmasından sonra oyuncularına kurallar koydu
          YANAL’IN KURAL VE CEZALARI

Trabzonspor teknik direktörü Ersun yanal’ın olmazsa olmaz kuralları var.Gerede kampında bu kuralları uygulayan tecrübeli teknik adam kurallarına uymayanları ağır şekilde cezalandıracağını belirti.Yanal’ın futbolculara uyguladığı kurallar ve yasakları şöyle;

1.Basına izinsiz röportaj vermek
          2.İdman sonrası terli iken oyalanmak veya taraftarlarla fotoğraf çektirmek
          3.İdmanlara yeterince kendini vermemek.
          4.İzinsiz aparatlar yemek
          5.Yeterince dinlenmemek
          6.Kamp süresince takımın eşofmanı harici giymek
          7.Erken uyanmamak veya idmana gecikmek

Kuralları teknik patron Ersun Yanal’ın en çok ceza uyguladığı maddelerin başında geliyor
          Aparat araç gereç, makina parçaları gibi anlamlarda kullanılır.
          Aperitif vardır bir de, yemekten önce yenen hafif yemek, alınan içki gibi...

Ersun Hoca ilki için ceza koymuşsa çok haklı. Düşünün, takım otobüse biniyor, direksiyon yok. Ne oldu? Topçulardan biri yedi... Sakıncalı tabi.

İkincisi için ceza veriyorsa da bir bildiği vardır.

İnternette bile "yerel" olmayı başaran basınımız var yahu

İlk olarak bkaraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tellere elektrik verecekler!

Trabzonspor'un Gerede kampında 5.güne girilirken bu sürede bir kez röportaj veren kafile başkanı İhsan Alioğlu dışında basına kimse konuşmadı. Bugün basınla röportaj yapması için Gökhan Colman ve Selcuk'a izin verilirken Yanal yine basından uzak durdu. Yetkililere ağzına kilit vururken basının sporlu ve teknik heyetle görüşmemesi için her yolu deniyorlar. Basın mensupları kafile başkanı İhsan Alioğlu'na ulaşamazken Alioğlu basının yanından hızla geçip sahanın ortasına gidiyor.

BASIN TUKAKA
          Kampı takip eden 25 basın mensubu bu durumdan şikayet ederken sorunun Başkanı Sadri Şener'e iletilmesine karar verildi. Basın mensupları yönetime öneri getirmeye hazırlanırken Gerede Durakkaya'da bulunan Greenpark otelinin etrafını çeviren dikenli tellere elektrik verilmesini isteyecekler.Basın mensupları kendi aralarında yaptıkları espri güne damgasını vurdu. Trabzonspor'un M.Ali Yılmaz tesislerine santrali mühendisi aldığını öğrenen basın mensupları “ Kafile başkanı İhsan Alioğlu artık Trabzon'a dönebilir Yönetimin yeni işe aldığı Elektrik Santral Mühendisi kafile başkanı olarak Greenpark otele gelsin de otelin etrafı çeviren dikenli tellere elektrik versin.Böylece basından kurtulmuş olurlar şeklindeki esprisi günün konusu oldu kafile başkanı İhsan Alioğluna öneri getirmeye hazırlanıyor.

Bu haber toplam 1508 defa okunmuştur
          spor61
          Ayrıca, çok özür dilerim ama, şu yukardaki paragrafı yazan kişinin röportaj yapabilme ihtimali bence hiç yüksek değil. Gökhan Colman kim, Ersen Martin'in birşeyi oluyor mu? Selcuk ne? "Ç" hasta oldu da evde mi kaldı? "Yetkililere ağzına kilit vururken basının sporlu ve teknik heyetle görüşmemesi için her yolu deniyorlar" cümlesinde ne denmek istenmiş?

İkinci paragraftan zaten hiç birşey anlaşılmıyor.

Yani "burası Karadeniz" diyeceğim, burnumuzun dibinde Rize duruyor, taş gibi bir Türkçe ile bangır bangır yayın yapan TV kanalları var. Ne iştir anlamadım.
          En son EmrahYalçınalp tarafından düzenlendi; 11.07.2008, 18:00.

Yorum

• İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ersun Hoca ilki için ceza koymuşsa çok haklı. Düşünün, takım otobüse biniyor, direksiyon yok. Ne oldu? Topçulardan biri yedi... Sakıncalı tabi.

Emrah abi sen bizi güldürdün Allah da seni güldürsün...
            ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
            ~Twitter ~

Yorum

Ayrıca, çok özür dilerim ama, şu yukardaki paragrafı yazan kişinin röportaj yapabilme ihtimali bence hiç yüksek değil. Gökhan Colman kim, Ersen Martin'in birşeyi oluyor mu? Selcuk ne? "Ç" hasta oldu da evde mi kaldı? "Yetkililere ağzına kilit vururken basının sporlu ve teknik heyetle görüşmemesi için her yolu deniyorlar" cümlesinde ne denmek istenmiş?

Yani "burası Karadeniz" diyeceğim, burnumuzun dibinde Rize duruyor, taş gibi bir Türkçe ile bangır bangır yayın yapan TV kanalları var. Ne iştir anlamadım.
              Harika bir yorum olmuş , hem gülmekten katılıyorum , hem hemfikirlikten
              Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• tv den takip ettiğim kadarıyla kamp çok hırslı geçiyor......keneye karşı ilaçlama olayıda yönetimin büyük bir icraatı.....

Yorum

• İdmanın son bölümünü düz koşu ve ısınma hareketleriyle tamamlayan bordo-mavili takımda Ergin Keleş düz
                  koşu sırasında belinden sakatlanarak yere yığıldı. Oyuncuya yapılan müdahale sonrası ciddi bir şeyinin bulunmadığı belirtildi. Ergin daha sonra takımla birlikte antrenmanı tamamladı.

Düz koşu sırasında belinden sakatlanmış Ergin
                  Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
                  Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
                  N.F.Kısakürek

Yorum

• İlk olarak TSigalko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İdmanın son bölümünü düz koşu ve ısınma hareketleriyle tamamlayan bordo-mavili takımda Ergin Keleş düz
                    koşu sırasında belinden sakatlanarak yere yığıldı. Oyuncuya yapılan müdahale sonrası ciddi bir şeyinin bulunmadığı belirtildi. Ergin daha sonra takımla birlikte antrenmanı tamamladı.

Düz koşu sırasında belinden sakatlanmış Ergin
                    Nasıl becerdi onu
                    7n bitirdin bizi

Yorum

Ne yazıkki durum bu.
                      İki kelimeyi yan yana getiremeyen,devamlı düşük cümleler kuran,imla kurallarından habersiz insanlar;Trabzonspor muhabiri diye ortalıkta dolaşıyor.
                      Eğitim yok,bilgi yok ama yorum çok.
                      Yani Ersun Hocanın koyduğu kuralların neresi kötü.Üç tane futbolcuyla röportaj izni vermiş adam,daha ne yapsın.Bunlar heralde eğlenmeye gitmiş oraya,daha ilk günden kürdanla oymaya başladılar yönetimide,takımıda,hocayıda.
                      Şimdi en ufak tökezlemede kurtlarını dökecekler.Her zaman olduğu gibi.
                      Herkese Merhaba

Yorum

Hocam öldüm gülmekten ya Allah razı olsun sizden

Medyaya ne oldu da böyle birden kuyruğuna basılmış gibi saldırıya geçtiler merak ediyorum..
                        Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                        Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                        - Eomer -

Yorum

• "Güiza'yı kendimle kıyaslamam"

Trabzonspor'un yeni transferi Gökhan Ünal, bordo-mavili takıma gelmekle doğru bir karar verdiğini belirterek, hedefinin iki sene içinde Avrupa'da oynamak olduğunu söyledi. Golcü oyuncu takım arkadaşı Umut Bulut'un rakibi olmadığını gerekirse hem onun hem de kendisinin Trabzonspor'un başarısı için yedek kalabileceğini ifade etti.

Bolu'nun Gerede İlçesinde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da yeni transfer Gökhan Ünal, Dorukkaya Green Park Otel'de basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Trabzonspor'a gelmekle çok doğru bir karar verdiğini belirten golcü oyuncu, "Yeni bir takıma geldim. Trabzonspor'a gelmeden önce transferim hakkında dedikodular çıkmıştı. Bu yüzden zaten A Milli Takım'a da gidemedim. Kayserispor'da sakatlandım. Trabzonspor'a gelmekle en doğur kararı verdiğimi düşünüyorum. Çünkü şehri tanıyorum arkadaşlarımın çoğu Trabzonsporlu, hedefim 2 sene içinde bordo-mavili forma altında tüm başarıları elde edip Avrupa'ya gitmek" dedi.

Takımda arkadaşlık ortamının üst düzeyde olduğunu belirten Gökhan Ünal, "Zaten bütün arkadaşlarımı milli takımlardan tanıyorum. Yabancılık ve uyum sorunu asla çekmedim. Çok yoğun tempoda çalışıyoruz. Antrenmanlar oldukça yorucu geçiyor. İlk etap kampımızı bitirmemize 1 hafta kaldı. Trabzonspor, sezona çok iyi başlayacak. Kendi açımdan bir takım eksiklerim var. Çünkü geçen sezon 1.5 ay kadar bir idman yapmamıştım. Onu da burada yaptığım çalışmalarla kapatıyorum" diye konuştu.

Umut Bulut'un rakibi değil arkadaşı olduğunu ifade eden Gökhan Ünal, Trabzonspor için her şeyi yapacaklarını söyledi. Golcü oyuncu, "Gerekirse ben, gerekirse Umut yedek kalırız ama bunu asla sorun yapmayız. Umut benim rakibim değil. İkimizin çok iyi bir arkadaşlığı var. Bu ikimiz için asla sorun olmaz. Bu takım için ikimiz her şeyimizi ortaya koyacağız. Çünkü burada Trabzonspor'un başarısı önemli, inşallah ikimiz de Trabzonspor'a çok iyi hizmetler edeceğiz" ifadelerini kullandı.

"TRABZONSPOR'DA, KAYSERİSPOR'DAN ATTIĞIMDAN DAHA FAZLA GOL ATACAĞIM"

Kendisini Türkiye'deki golcü oyuncular arasında sıralandırmaya sokmadığını ve birinci veya ikinci olarak kıyaslamadığını belirten Gökhan Ünal, "Bu tecrübe meselesi ama golcü oyuncular arasında kendimin bir yeri olduğunu düşünüyorum. Gol krallığı konusunda üzerimde bir baskı hissetmiyorum. Sonuçta forvet gol attıkça kendine gelir. Ben gol kralı olduğumda da öyleydi. İlk iki hafta gol atamamıştım. Ondan sonra gol atmaya başladığımdan itibaren kendine güvenim gelmişti. Ben geçen sene sakatlanmasıydım. Gol kralı olma şansım vardı. Ondan önceki sene de omuzum kırılmıştı. Ben bu sezon Trabzonspor'da, Kayserispor forması ile attığımdan daha fazla gol atacığıma inanıyorum" şeklinde konuştu.

"FENERBAHÇE'NİN YENİ TRANSFERİ GUİZA'NIN ÖZELLİKLERİNİ BİLMİYORUM. KENDİMLE KIYASLAMA YAPAMAM"

Fenerbahçe'nin yeni transferi Guiza ile ilgili bir soru üzerine Gökhan şöyle konuştu, "İspanyol oyuncunun özelliklerini tam olarak bilmiyorum. Ama 14 Milyon Euro gibi bir rakam vermişler. Bu rakamı verdiklerine göre gerçekten çok iyi bir santrafordur. Sonuçta izlenip beğenilen ve geçtiğimiz senede İspanya gol kralı olmuş olan bir oyuncu. İnşallah Türkiye liginde güzel şeylere imza atar. Guiza'nın yeteneklerini bilmiyorum. Guiza mı, Gökhan Ünal mı şeklinde bir kıyaslama yapamam, sonuçta İspanya gol kralı olup gelmiş. Lig başlayınca herkes görecek zaten."

"GENÇLERBİRLİĞİ'NDEN AYRILMAMIN NEDENİ ERSUN YANAL DEĞİL"

Gençlerbirliği'nde forma giydiği dönemde kulüpten ayrılmasında yine o dönemde kırmızı-siyahlı takımın başında bulunan teknik direktör Ersun Yanal'ın bir etkisinin olmadığını ifade eden golcü oyuncu, "Ersun Yanal, Gençlerbirliği'ne geldiğinde ben kafamda takımı bitirmiştim. Ayrılmam söz konusuydu. Ersun Yanal ile ben 1 ay çalışmıştım ve topla idman yapmamıştık. Sadece kondisyon ağırlıklı çalışmalar yaptık. Kafama gitmeyi koyduğum için onunla fazla çalışma şansımız olmadı. Beni Ersun Yanal değil yöneticiler gönderdi. Nitekim çalışma fırsatını bu sene yakaladık. Ben burada aradığım ortamı buldum. Yeni bir takımız. Yeni bir oluşum içindeyiz. Eskilerle yeniler çok iyi kaynaştı. Bu idmanlarda da çok iyi bir şekilde ortaya çıkıyor. Aradığım ortamı fazlasıyla buldum" diye konuştu.

11.07.2008
                          Kaynak : İHA
                          ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                          Kazım Koyuncu

Yorum

• Sporx Tv bizim transferleri değerlendirmiş izlemek isteyenler için:
                            ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                            Kazım Koyuncu

Yorum

• Hazırlıklarımız devam ediyor

Takımımız yeni sezon hazırlıklarını 19.00'da yaptığı antrenmanla sürdürdü.
                              Teknik Direktörümüz Ersun Yanal yönetiminde Dorukkaya Otel Sahası'nda yapılan antrenmanda takımımız ısınma hareketlerinin ardından dar alanda gruplar halinde çift kale maç yaptı.

Kazım Koyuncu

Yorum

• Son Resimdeki yüz ifadelerine bakin.

Birisi gayet "Relax", digeri son derece istekli.
                                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X