İlk olarak KorayHan61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2009-2010 Sezonu Hazırlık Çalışmaları ve Kamplar
Daraltma
X
-
İlk olarak bkaraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTURUNCU ZAFER!..11 Temmuz 2008 12:20Trabzonspor'un öğleyin yapılan antrenmanında çekişme,sevinç vardı. Kemik sesleri geldi.
TRABZONSPOR’DA KEYİFLER YERİNDE
Trabzonspor Gerede kampında üç antrenmanla çalışmalarını sürdürüyor.Sabah yapılan idmana Serkan ve Yattara hafif sakatlıkları nedeniyle salonda çalışırken genç kaleci Tolga takımdan ayrı düz koşu yaptı.
Teknik patron Ersun Yanal sabah ki idmanda takımı ile ayrılarak takımı ikişerli dar alanda maç yaptırdı.Oldukça çekişmeli gecen maçlarda Turuncu takım sarı takıma 4 fark yaparak günün galibi oldular.Maç da Ferhat ve Barış kısa süreli sakatlık yaşadı.Günün galibi kırmızı takım Adnan, Gökhan, Ergin,Giray,Tayfun, Sami, Ceyhun, Apdulaziz, Cale oluştururken kalelerinde genç oyuncu Onur yer aldı.Turuncu takım galibiyet sevincini doyasıya yaşadı.
Yeşil takımı kaleci Yakup yaktı. Kaptan Hüseyin’in takımı ise yenilgiden kurtulamadı. İkili çalışmadan ön plana çıkan oyuncular ise turuncu takımdan Adnan,Colman Giray olurken Yeşil takımdan Barış ve İsmail göze batan oyuncular oldular
japon kalesi oynadılar heralde
Yorum
-
İlk olarak acs8561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar bu lig tv deki videolarindan birini izlerken sanki colmanin sag alt baldirinda maradona dovmesi gordum. dogrumudur acaba net goremedim.
Yorum
-
İlk olarak acs8561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar bu lig tv deki videolarindan birini izlerken sanki colmanin sag alt baldirinda maradona dovmesi gordum. dogrumudur acaba net goremedim.
Yorum
-
İlk olarak acs8561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar bu lig tv deki videolarindan birini izlerken sanki colmanin sag alt baldirinda maradona dovmesi gordum. dogrumudur acaba net goremedim.facebook.com/bizeheryertrabzon
Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)
Yorum
-
Gökhan: Hedefim Avrupa
11 Temmuz 2008 / 17:25
Gökhan Ünal'dan çarpıcı mesajlar. “Trabzonspor forması altında Kayseri'de attığımdan fazlasını atarım”dedi.
Trabzonspor'un yeni transferi Gökhan Trabzonspor taraftarlarına umut dolu mesajlar verdi. Sakatlandığı için son Avrupa şampiyonasında Milli takıma gidemediğini ifade eden Gökhan, en önemli umudunun Trabzonspor'da sakatlık yaşamadan sezonu tamamlamak olduğunu söyledi.
UYUM SAĞLADIM
. “Trabzonspor'a transfer olmakla en doğru kararı verdiğine inandığını ifade eden Gökhan “Arkadaşlarımın çoğu Trabzonsporlu. İki sene içinde burada kendimi ispat edip Avrupa'ya gitmeyi hedefliyorum.Milli takımdan çoğu arkadaşımı tanıdığım için burada hiçbir zorluk çekmedim. İlk etap bitiyor. Kamp çalışmaları çok iyi gidiyor.Bayağı yorgunuz. İkinci etabın bitmesine de bir hafta kaldı. Benim acımdan biraz daha eksiklerim var.. Çünkü geçen sezon 1 buçuk ay kadar çalışamadım. Biz sezona çok iyi başlayacağız Takım arkadaşlarım içinde
UMUT ARKADAŞIM
Takım arkadaşı Umut'un rakibi olmadığını ifade eden Gökhan “Umut benim rakibim değil çok yakın arkadaşım. Biz bu takımın başarısı için buradayız. Umut'u rakibim gibi görmüyorum. Ben oynarım o bekler, yada o oynar ben kenarda beklerim. Aramızda sorun olmaz. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Önemli olan kulübün başarısı ,İnşallah ikimizde bu kulübe çok güzel hizmet edeceğiz” diye konuştu.
SIRALAMA YAPMAM
Türkiye'deki forvetler arasında bir sıralama yapmanın doğru olmayacağını belirten Gökhan “Ben birinciyim yada beşinciyim diyemem.Bu bir tecrübe meselesi .Ama ben onların içersinde yerimi aldığımı düşünüyorum.İyi bir golcü olduğuma inanıyorum”dedi
BASKI HİSETMEM
Bir golcünün gol attıkça güveinin artacağına inandığını belirten Gökhan” Baskı hissetmiyorum. Ben gl attıkça güvenim geliyor. Gol kralı olduğum yılda aynı oldu. İlk 2 maçta hiç gol atamamıştım. 3.maçta 2 gol atınca güvenim yerine geldi. Ben geçen sezonda sakatlanmasaydım. Gol kralı olurdum. Ondan öncesi sezonda zaten omzum kırıldı, ara verdim ama Trabzonspor'da bu yıl Kayseridekinden daha fazla gol atacağımı tahmin ediyorum.
GUİZANIN FUTBOLUNU BİLMİYORUM
Fenerbahçe nin İspanyol forvetini tanımadığını ifade eden Gökhan” Guiza nın özelliklerini inanın bilmiyorum. Kendimle kıyaslamam Fenerbahçe 14 milyon euro verdi. Bu rakam ona verildiğine göre demek ki iyi santrafordur.Beğenilerek alınan bir futbolcu. İspanya'da gol kralı olmuş bir futbolcu. İnşallah Türkiye'de güzel işlere imza atar. Lig başlayınca herkes kimin ne olduğunu görecek zaten.
BENİ YANAL GÖNDERMEDİ
Gençlerbirliğinde forma giydiği dönemde Ersun Yanal'ın kendisini gönderdiği iddialarının doğru olmadığını ifade eden Gökhan Ünal “Ben. Ersun Hoca ile daha önce kısa süre çalıştım. Toplada çalışmadık kondisyon ağırlıklı antremanlar yapıyorduk.Gençlerbirliğinde iken kafama bu takımdan gitmeyi koymuştum. Bu konuyu Ersun hoca ile de orda zaten konuşmuştum. Onla çalışma şansımız olmadı.Beni Ersun Yanal göndermedi. Ben yöneticilerle sorun yaşadım. Beni yöneticimler gönderdi .Onla Gençlerbirliğinde bulamadığım çalışma ortamını burada buldum.
ARKADAŞLIK ÜST DÜZEYDE
Eskilerle yeni futbolcuların kampta kaynaştığını sözlerine ekleyen Gökhan” Burada aradığım ortamı buldum. Zaten yeni bir takımız.Trabzonspor bir oluşum içersinde eskilyerle yeniler çok iyi kaynaştı. Buda belli oluyor.Adradığım ortamı ben burada fazlasıyla buldum dedi
Kaynak:
Yorum
-
TS kampından notlar
11 Temmuz 2008 / 15:03
Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Kampın 5. gününde bordo-mavililer, hücum ve savunma ağırlı çalıştı.
Trabzonspor, Dorukkaya Green Park Otel sahasında Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde sabah saatlerinde kros çalışması gerçekleştirdi. Günün ikinci çalışmasına adalelerinde gerilme olan ve dün MR'ı çekilen İbrahim Yatara ile Sarkan Balcı katılmadı. Bu iki oyuncu fizyoterapist eşliğinde salonda çalıştı. Kamerunlu oyuncu Song 12 Temmuz Cumartesi günü Paris'te düzenlenecek olan özel bir organizasyonda Dünya Karması'nda forma giyecek olması nedeniyle bu sabah saatlerinde kamptan ayrıldı. Song, 13 Temmuz Pazar günü takımın kampına katılacak.
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, günün ikinci çalışmasında oyuncularına ısınma hareketlerinin ardından ikili gruplar halinde maç yaptırdı. Kırmızı takım, sarı takıma karşı galip gelince sahada tezahürat başladı.
Defans ve forvet oyuncularını ikili halde eşleştiren teknik direktör Ersun Yanal, 20 metreye kurduğu iki kale arasında koordinasyon, serilik, kıvraklık, uyum ve şuta dayalı bir idman yaptırdı. Sert mücadelelere sahne olan seri maçlarda Sami, Giray, Abdülaziz ve Selçuk en çok göz dolduran
isimler oldu. Mücadelelerde Sami, Ferhat ve Barış hafif sakatlıklar yaşadılar. Başarılı hareketleri ve özellikle şık golleriyle adeta şov yapan Adnan Güngör'e arkadaşları, 'Ronaldo musun Adnan' diye espri yaptı. Kırmızı takım da yer alan Onur, Adnan, Cale, Ergin, Giray, Tayfun, Sami, Ceyhun, Abdülaziz, Selçuk ve Gökhan Ünal yer alırken, galibiyet sonrası bu oyuncular omuz omuza vererek tezahürat yaptılar. İdmanın son bölümünü düz koşu ve ısınma hareketleriyle tamamlayan bordo-mavili takımda Ergin Keleş düz
koşu sırasında belinden sakatlanarak yere yığıldı. Oyuncuya yapılan müdahale sonrası ciddi bir şeyinin bulunmadığı belirtildi. Ergin daha sonra takımla birlikte antrenmanı tamamladı. Oyuncular, idmandan sonra kamp yapılan tesislerin yanındaki Mescit'te cuma namazı kıldı.
Yorum
-
Gerede kampından notlar
11 Temmuz 2008 / 13:13
Gerede kampında 5.güne girilirken antrenman temposu da artıyor.
Bordo mavili ekipte hafif darbelere bağlı ciddi olmayan sakatlıklarda artmaya başladı. Futbolcular çalışmalarda Yanal'ın gözüne girmek için kıran kırına mücadele ederken bazen darbeler sonucu sakatlanmalarda oluyor.
Trabzonspor'da şuana kadar yapılan çalışmalarda Yattara, Serkan Balcı, Barış Memiş, Ferhat, Adnan veEergin aldıkları darbeler sonucu hafif şekilde sakatlandılar. Ancak bu futbolcuların antrenmana çıkmamalarını gerektirecek herhangi bir sakatlıkları bulunmuyor.
Kaynak:
Yorum
-
3 futbolcuya konuşma izni
11 Temmuz 2008 / 11:05
Trabzonspor'u Gerede kampını takip eden basın ordusu sıkıntılı. Basın mensupları futbolcularla ropörtaj yapamamanın sıkıntısını yaşıyor.
Trabzonspor'u Gerede kampını takip eden basın ordusu sıkıntılı. Basın mensupları futbolcularla ropörtaj yapamamanın sıkıntısını yaşıyor.
Ersun Yanal kampın ilk gününden itibaren futbolculara konuşmama yasağı koymuş, izinsiz konuşan futbolculara da para cezası verilecekti.
Bugün basın mensuplarının ısrarı üzerine, Ersun Yanal, 3 futbolcuya röportaj izni verdi. Yanal, Gökhan Ünal, Selçuk İnan ve Colman ile ropörtaj yapma izni verdi.
Yanal'ın 3 futbolcu dışında başka futbolculara konuşma izni vermemesi yine tepkilere neden oldu.
Kaynak:
Yorum
-
Yattara idmanda yok
11 Temmuz 2008 / 10:56
Trabzonspor güne sabahın erken saatinde kros yaparak başlamıştı. Şimdi ise şu saatlerde ikinci idmanını çıktılar.
Yattara dün akşam ki idmanda sol ayağına darbe aldığından dolayı haffif sakatlığı bulunduğu için bugün ki idmana katılmadı.
Yine Rigobert Song yarın Paris'te düzenlenecek olan özel bir organizasyonda Dünya Karması'nda forma giyecek olması nedeniyle bu sabah saatlerinde kamptan ayrılmıştı.
Yattara ve Serkan takımdan ayrı olarak salonda çalışma yapıyorlar. Yattara'nın sol yan bağlarında çekme olduğu, Serkan'ın ise adalesinde sertleşme olduğu kaydedildi.
Tolga Zengin ilk olarak akşam idmana katılmıştı, bugün takımdan ayrı olarak kültür fizik hareketleri yapıyor.
Bordo mavililer Ersun Yanal nezaretinde dar alanda pas çalışması yapıyorlar.
Kaynak:
Yorum
-
Cezaları Yanal belirleyecek
Yeni sezon hazırlıklarını 7 Temmuz'dan bu yana Bolu'nun Gerede ilçesinde Greenpark otelde 4 günden bu yana sürdüren Trabzonspor bu dört günlük süre zarfı içerisinde 11 antreman yaptılar. Antremanlara geç katılan ve dün Teknik Direktör Ersun Yanal'dan fırça yiyen Gine'li futbolcu Yattara ve genç futbolcu Barış'a da ceza verilecek.
Teknik Direktör Ersun Yanal'ın belirleyecek olduğu para cezasını Yönetim Kurulu onayladıktan sonra hem Yattara ya hemde Barışa tebliğ edilecek. Yanal'ın her iki futbolcuya ya 1 milyar yada 500 milyon arasında bir para cezası verdireceği söyleniyor.
Kamp çalışmalarının çok iyi bir havada gittiğini her hangi bir sıkıntı olmadığını belirten Kafile başkanı Doktor İhsan Aioğlu, tam bir kolej havası içerisindeyiz. Futbolcu arkadaşlarımızın çalışmalarda istekli arzulu olmaları bizleri yeni sezon öncesinde mutlu ediyor. İnşallah bu çalışmalarımızın meyvelerini ligde göreceğiz. Taraftarlarımıza iyi bir Trabzonspor izlettirmenin zevkini yaşatacağız
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum