Kesin yine Rostock sorun çıkardı yoksa çoktan tören yapıp imzalattırmışlardı ...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Başkanımız Sadri Şener: “Zafer Yelen’i Almayacağız”
Daraltma
X
-
İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle16 temmuzun haberi
belki basin önünde imza attirmayacaklar.
en azindan kendimi böyle avutuyorum."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak _SeRKaN_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün daha imza olmaz..Muhtemelen bugün aradaki teminat sorunu halledilip yarında resmi imza atılır diye düşünüyorum....
Yorum
-
Ben bu Rostockun.
Tövbe Tövbe.
Bu Dogu Almanlar kadar kültürsüz Insan ben görmedim.
Inanin diger Almanlarin cogu bile onlardan neredeyse Nefret ediyor.
Kesin sorun cikrmislardir ama bu saatden sonra gerekirse onlarin cigerini söker aliriz!Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Arkadaşlar futbolcuların ve yönetim kurulunun Trabzona gelmesi bekleniyor bence.yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleama hacisalihoglu sözlesme imzaladik diyor.
belki basin önünde imza attirmayacaklar.
en azindan kendimi böyle avutuyorum.
Samiyede Basin önünde Imza attirmamislardi ama Cocuk vizir vizir Top oynuyor
Zafer tabi daha Kariyerli oldugu icin ona Tören yaparlar.
Belkide sonunda Tören yapmadiklari tek Futbolcu olan Sami bu Sezon YILDIZIMIZ olacakRahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSamiyede Basin önünde Imza attirmamislardi ama Cocuk vizir vizir Top oynuyor
Zafer tabi daha Kariyerli oldugu icin ona Tören yaparlar.
Belkide sonunda Tören yapmadiklari tek Futbolcu olan Sami bu Sezon YILDIZIMIZ olacak..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..
Yorum
Yorum