Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Başkanımız Sadri Şener: “Zafer Yelen’i Almayacağız”

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kesin yine Rostock sorun çıkardı yoksa çoktan tören yapıp imzalattırmışlardı ...
    .

Yorum

• Bugün daha imza olmaz..Muhtemelen bugün aradaki teminat sorunu halledilip yarında resmi imza atılır diye düşünüyorum...
      ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        16 temmuzun haberi
        ama hacisalihoglu sözlesme imzaladik diyor.
        belki basin önünde imza attirmayacaklar.
        en azindan kendimi böyle avutuyorum.
        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak _SeRKaN_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bugün daha imza olmaz..Muhtemelen bugün aradaki teminat sorunu halledilip yarında resmi imza atılır diye düşünüyorum...
          Aynen hocam 16:38 itibariyle imza felan olmaz bu saatten sonra...
          .

Yorum

• Ben bu Rostockun.
            Tövbe Tövbe.

Bu Dogu Almanlar kadar kültürsüz Insan ben görmedim.
            Inanin diger Almanlarin cogu bile onlardan neredeyse Nefret ediyor.

Kesin sorun cikrmislardir ama bu saatden sonra gerekirse onlarin cigerini söker aliriz!
            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• ya mahmut aksu yla şu yanındaki oflu piskopat adam nerde ya o piskopat kel adam gitsin bi bakış atsın rostock takımı başkanına tamam kulübü werir
              bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

• Arkadaşlar futbolcuların ve yönetim kurulunun Trabzona gelmesi bekleniyor bence.
                yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ama hacisalihoglu sözlesme imzaladik diyor.
                  belki basin önünde imza attirmayacaklar.
                  en azindan kendimi böyle avutuyorum.

Samiyede Basin önünde Imza attirmamislardi ama Cocuk vizir vizir Top oynuyor

Zafer tabi daha Kariyerli oldugu icin ona Tören yaparlar.

Belkide sonunda Tören yapmadiklari tek Futbolcu olan Sami bu Sezon YILDIZIMIZ olacak
                  Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Bi yönetici açıklama yapsaydı bari ne oldu,ne bitti diye
                    .

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Samiyede Basin önünde Imza attirmamislardi ama Cocuk vizir vizir Top oynuyor

Zafer tabi daha Kariyerli oldugu icin ona Tören yaparlar.

Belkide sonunda Tören yapmadiklari tek Futbolcu olan Sami bu Sezon YILDIZIMIZ olacak
                      Sami ayaküstü imza atılan ilk futbolcumuz sıfatını taşyor...Bu özellliğini kaybedeceğini hiç sanmam...

Yorum

• sobolowski de bile bu kadar beklemedik yaa
                        Trabzon SK 1967
                        #8 Adam Maher

Yorum

• Birazdan son dakika haberi geçiyormuş bide Zafer Almanya'ya döndü diye,kafamı duvarlara vururum haaaaaa
                          .

Yorum

• Spor61 e girdim baktım ilk başlık ''imzalar atıldı...'' Birde içeriğine bakarım ki Arsin'de iki imza atıldı... Harbi paranoyak olduk...

Yorum

• ark.lar dediim adam şu sağdaki şimdi dediim kadar varmı yokmu bu adam almanyaya gitse kulübüde alıp gelmezmi
                              bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

• Bu kadar uzun uğraş verdik eğer bi katkı yapamazsa yakarım bu gezegeni
                                .

Yorum

Yükleniyor...
                                X