Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Başkanımız Sadri Şener: “Zafer Yelen’i Almayacağız”

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Alibeyoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    http://www.nnn.de/sport/regionalspor...i-gereist.html

alman internet sitesine göre klüblerin anlasmis olmasina ragmen trabzonspor zafer ilede anlasirsa bile trabzonsporun para ödemedigi icin zaferin pazar günü hansa rostockun Chiemgau daki kanpina katilacagi yaziyor
    Ya bu Rostoc'un var yaaaaaaaaaaaaaaaa......... :hırr
    .

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      sözleşme imzalamadan para nasıl ödeniyo?Taraflar arasında imza olsa bile hemen ödeme yapılmaz benim bildiğim
      trabzonsporun anlasma sartlarini daha yerine getirmedigi ve ödeme yapmadigi yaziyor

bu sorunu transfer görüsmelrini yapanlara sor

Yorum

• İlk olarak Alibeyoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        trabzonsporun anlasma sartlarini daha yerine getirmedigi ve ödeme yapmadigi yaziyor

bu sorunu transfer görüsmelrini yapanlara sor
        ilginç pek inandırıcı gelmedi ama doğruysa Zafere güle güle deriz E.martin olayını da unutmayalım bu arada
        Trabzon SK 1967
        #8 Adam Maher

Yorum

• Zafer'den açıklama CANLI
          18 Temmuz 2008 / 18:05
          Trabzonspor'un yeni transferi Zafer Yelen basının karşısına çıktı ve açık yüreklilikle sorulara cevap verdi.

Trabzonspor'un yeni transferi Zafer Yelen basının karşısına çıktı ve açık yüreklilikle sorulara cevap verdi.
          TRABZON'DA OLMAKTAN MUTLUYUM…

Kendini çok iyi hissettiğini belirten Zafer, “Trabzon'a gelmekten çok mutluyum, yeni sezonda bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim” dedi.

TRABZONSPOR'A SÖZ VERMİŞTİM

Transferinde bazı problemler çıktığı için uzadığını kaydeden Zafer, “Biraz bizden, biraz da kulübümüzden kaynaklanan sorunlar çıktı. Ama şuan bu sorunlar aşıldı. Mahmut Aksu ile geçenlerde konuşmuştum o da bana Trabzonspora gelir misin demişti, ben de kendisine seve seve gelirim. Böylece Trabzonu tercih ederek sözümde durdum. Problem çıkmasaydı haftalar önceden Trabzon'a gelecektim ve de Trabzonspor'un kampına katılacaktım” diye konuştu.

TRABZONSPOR SIFIRDAN KADRO KURDU

Trabzonspor'u neden tercih ettin sorusu üzerine Zafer Yelen, “Trabzonspor çok iyi kadro kurdu, sıfırdan bir kadro kuruldu. Ben de bundan dolayı Trabzonsporu tercih ettim, Trabzonsporda herkes kendini göstererek forma savaş verecek. Herkes sıfırdan başlayacak ve herkes kendini göstermesi lazım Ben de kendimi idmanlarda, sahada göstererek hocamın gözüne girmek istiyorum” dedi.

HEDEFİM A MİLLİ TAKIM

Ümit Milli takımda oynadığını anımsatan Zafer, “Türkiye'de hedefim Trabzonspor'da kendimi göstererek A Milli Takıma gitmek. Ben Trabzonspora geldim, bundan sonra futbol yaşantımı burada devam ettireceğim. Kendimi göstererek 3 yıl burada kalmak istiyorum” diye konuştu.

YANAL'IN OYUNCUSU OLMAKTAN MUTLUYUM
          Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ı tanıyor musun sorusu üzerine de Zafer şunları söyledi:

“Ersun Yanal hocamı tanıyorum ama daha önce görüşemedik. Ersun hoca çok disiplinli, profesyonel çalışan bir hoca. Onun oyuncusu olmaktan son derece mutluyum. Fatih ve CeyhunGülselam ile de konuştum. Onlar da bana Trabzonspor'un çok iyi kadro kurduğunu söylediler Herkes birbirini kısa zamanda sevdi. Çok profesyonelce çalışıyorlar” diye konuştu.

Zafer Yelen son olarak kendini kendini orta sahanın göbeğinde oynayan futbolcu olarak tanımladı.

Kaynak:
          En son emirersan tarafından düzenlendi; 18.07.2008, 18:25.
          KARADENİZ diye yazılır TRABZON diye okunur...

Yorum

• hadi topluca sövelim hansa'ya.. katılmayanlar yerinede ben yaparım..
            Més que un club!
            Nil Satis Nisi Optimum..
            Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• "Ben Trabzonspora geldim, bundan sonra futbol yaşantımı burada devam ettireceğim. Kendimi göstererek 3 yıl burada kalmak istiyorum” diye konuştu."

Helal Zafer be! şu cümlen bile herşeyi anlatıyor
              .

Yorum

• Hayırlı uğurlu olsun...
                Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
                **Latocan**

Yorum

• lanet olsun hansa ya
                  hoşgeldin bizde senle çalışmaktan mutluluk duyacağız zafer

Yorum

• hansa rostock.. doğu almanyanın bundesligadaki tek temsilcisiydin bi ara o yüzden severdim seni.. ama işin içine etmeye başladın..
                    Hadi eyvallah..

Yorum

• fic.... dichhh rostock
                      Alper PEKEN
                      Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

• Bizim bu resmi site ne işe yarıyo yaaa adam trabzona gelmiş resmi sitede tık yok....
                        Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bizim bu resmi site ne işe yarıyo yaaa adam trabzona gelmiş resmi sitede tık yok....
                          söv söv.. rahatlarsın.. artık çözüm yöntemim bu..
                          Més que un club!
                          Nil Satis Nisi Optimum..
                          Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bizim bu resmi site ne işe yarıyo yaaa adam trabzona gelmiş resmi sitede tık yok....
                            Simon, Tony ve Burak haberlerini verdiler ama bu transferler yalan olduğu için şimdi daha ağır hareket ediyolar...

Yorum

• işte zaferin Elmas lakabını aldığı maç ve attığı gol
                              Trabzon SK 1967
                              #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak tunganyan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                fic.... dichhh rostock
                                yapmayin etmeyin arkadaslar,kizabilirsiniz ama sinirlari asmamalisiniz.
                                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

Yükleniyor...
                                X