Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Başkanımız Sadri Şener: “Zafer Yelen’i Almayacağız”

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ucak rotör yapti galiba hala inmedi.

asagidan takip edebilirsiniz
    BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888

Yorum

• Röportajı hangi siteden izlediniz bana link verirmisiniz meşhur Türkçesi nasılmış onuda görürüz (!) haydi arkadaşlar 1 saatten beri arıyorum şu videoyu ?
      Kazimişi gzas vorert

Yorum

• Usaklar haber61'i takip edelim
        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak nuri45 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ucak rotör yapti galiba hala inmedi.

http://www.dhmi.gov.tr/trabzonubs/intarr.asp
          ....
          Allah yar ve yardımcımız olsun !!!

Yorum

• inmedumu bu habu ucak

Yorum

• İlk olarak nuri45 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ucak rotör yapti galiba hala inmedi.

http://www.dhmi.gov.tr/trabzonubs/intarr.asp

Hep gecikiyor vallahi.

Umarim Zafer ceza sahasina girdiginde yine gec kalmaz
              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak OYılmaz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Röportajı hangi siteden izlediniz bana link verirmisiniz meşhur Türkçesi nasılmış onuda görürüz (!) haydi arkadaşlar 1 saatten beri arıyorum şu videoyu ?
                röportaji tv den izledik arkadasim.

Yorum

• Kazasiz belasiz insinde, ben beklemeye raziyim.
                  Sabah satt 7:30'a kadar calisacagim.
                  Yurt disindan ariyan Müsterilerin telefonunu beklemekden baska birsey yapmiyorum zaten :-)))

Yorum

• Fotoğraf yok, görüntü yok, ses kaydı yok.
                    Bu Zafer sakın cin olmasın. Fotoğraf makineleri tespit edemiyor, kızıl ötesi aletler yakalayamıyor, termal kameralar fark edemiyor.
                    Aslında uçakta da değil, cin olduğu için vasıtasız uçabiliyormuş.

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ey büyük Allah'ım!
                      Sen bize basiret ihsan eyle. Kiminin kemik yaşına takılırız kiminin diline. Adam yabancı bir ülkede doğup büyümüş. Görünen o ki bu konuda hassasiyeti olan bir çevreden gelmiyor. Şimdi de Türkçesini dilimize doladık. İletişim için güzel Türkçe elbette gerekli ama birinci önceliğimiz bu olmamalı. Ziya Doğan'ın çok mu iyi Türkçesi vardı ya da Sadi Tekelioğlu'nun? Forumda çok mu güzel bir Türkçe ile yazıyoruz?
                      Trabzon'da herkes bülbül-i şeydâ gibi Türkçe konuşuyor da konuşamayan bir tek Zafer mi kaldı?
                      Ben saka olarak yazmistim güzel abicim. Lütfen kizma. Bende bir gurbetciyim, Zafer kadar bile konusamazdim belki. Sadece cok komigime gidiyor 'Alamancilar' türkce konustu mu. Ama Zafer Berkantinkini tutmadi, onunki dahada berbatti.
                      "Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."

Yorum

• 5 dk önce bi ucak sesı duydum ınmıs olması lazım

Yorum

• Usta Istanbul Medyasi sagolsun :-(

Yorum

• indigi zaman fotorofanı çekin yoksa geri döndü derim :v
                            1967 DEN BERİ TRABZONLU OLUPDA TRABZONSPORLU OLAMAYANLARIN TRABZONLULUGU DÜŞMÜŞTÜR geçmiş olsun

selçuk AYDIN

Yorum

• İlk olarak Murat Keçeci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              5 dk önce bi ucak sesı duydum ınmıs olması lazım
                              evet ucak inmis az önce 1.21 de

Yorum

• Ses dinlemeyede basladik :-)))

Yorum

Yükleniyor...
                                X