forum tekrar s.a.. istanbul'a geldiği haberini yapanlar bi zahmet cep telefonuyla bari olsa bi fotoğraf çekememişlermi yav..?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Başkanımız Sadri Şener: “Zafer Yelen’i Almayacağız”
Daraltma
X
Daraltma
-
Tum haber sıtelerınde boy guiza ve eşi nuriye nın fotografları yayınlanırken Zafer'ın neden bır resmı yok cok merak edıyorum ...
Yorum
-
İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTum haber sıtelerınde boy guiza ve eşi nuriye nın fotografları yayınlanırken Zafer'ın neden bır resmı yok cok merak edıyorum ...
(gece gece cok igrenc oldu ama ne yapam zayiyat cafcaf geldi aklıma)gece konsolosluk bekledımız zaman vardı bide sezon bası trabzon tv de benı bekletmısdi ha transfer yapdık ha yapcaz dıye!
Yorum
-
simdi ligtvde görüntüleri var. istanbul havaalaninda
can karyagdi repörtaj yapti
besiktas dan da teklif almis ama trabzonu secmis.
trabzonda sampiyonluk yasamak icin geliyorum dedi.BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888
Yorum
-
İlk olarak nuri45 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesimdi ligtvde görüntüleri var. istanbul havaalaninda
trabzonda sampiyonluk yasamak icin geliyorum dedi.
sabahtan beri bu aciklamayi bekliyorduk.
yarin imza atacagini söyledi mi?"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak nuri45 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesimdi ligtvde görüntüleri var. istanbul havaalaninda
trabzonda sampiyonluk yasamak icin geliyorum dedi.
Evet aynen öyle bende izledim fakat Can Karyagdi degildi......TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehay agzina aglik abicim ya.
sabahtan beri bu aciklamayi bekliyorduk.
yarin imza atacagini söyledi mi?...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzona inecekti 23.30da ne oldu o is?
türkiye saati ile 01 05 de bura saati ile 00 05 de inecekmis ."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleucak rötar yapti.
türkiye saati ile 01 05 de bura saati ile 00 05 de inecekmis .
Bu arada Cafer abi seni ilk kez böyle heyecanli gördümEn son TURHAN tarafından düzenlendi; 18.07.2008, 00:30."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
Yorum