Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Başkanımız Sadri Şener: “Zafer Yelen’i Almayacağız”

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ee indimi??
    Ordumuz, Türk Birliginin Türk Kudret ve Kabiliyetinin Türk Vatanseverligin Celiklesmis ifadesidir... K.Atatürk

Yorum

• Ey büyük Allah'ım!
      Sen bize basiret ihsan eyle. Kiminin kemik yaşına takılırız kiminin diline. Adam yabancı bir ülkede doğup büyümüş. Görünen o ki bu konuda hassasiyeti olan bir çevreden gelmiyor. Şimdi de Türkçesini dilimize doladık. İletişim için güzel Türkçe elbette gerekli ama birinci önceliğimiz bu olmamalı. Ziya Doğan'ın çok mu iyi Türkçesi vardı ya da Sadi Tekelioğlu'nun? Forumda çok mu güzel bir Türkçe ile yazıyoruz?
      Trabzon'da herkes bülbül-i şeydâ gibi Türkçe konuşuyor da konuşamayan bir tek Zafer mi kaldı?

Yorum

• Hocam Zafer iyi Futbol oynasin, gerisi yalan.
        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hocam Zafer iyi Futbol oynasin, gerisi yalan.
          Aynen öyle.
          Güzel Türkçe konuşması gerekmediğini söylemiyorum. Birinci önceliğimiz bu olmamalı diyorum. Neticede futbolcu alıyoruz, haber sunucusu ya da diksiyon öğretmeni değil.

Yorum

• Zafer sanki konferans vermeye geliyor. Adam sahada futbolunu oynasın nasıl konuşursa konuşsun.

Korkarım yakında bu forumda Colman, Cale gibi futbolcuların türkçe bilmemeleri eleştirilecektir

Boş kalınca eleştiri yapmak zorunda değiliz.

Tamam eleştirel bir toplum çok güzel bir şey ama işin ...... çıkartıyoruz her zamanki gibi.

Yorum

• Birde heyecan yapmis olabilir.
              Insan heyecanlandiginda bazen cok bozuk konusabiliyor.
              Ayrica yasantisi hakkinda bilgi sahibi degiliz.
              Belki Ailesi halen Berlinde yasiyor (Zafer aslen Berlinden geliyor). Rostock'da yanliz yasiyorsa ve cevresi hep Alman ise, son yillarda Türkcesinde gerileme olmus olabilir.
              Düzeltir merak etmesin kimse :-)
              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• baska zaman olsa herkez resim eklerdi simdik ne olduda herkez suskun
                Ordumuz, Türk Birliginin Türk Kudret ve Kabiliyetinin Türk Vatanseverligin Celiklesmis ifadesidir... K.Atatürk

Yorum

• Benim saatime göre Zafer, Trabzon Havaalanında ..
                  Kazimişi gzas vorert

Yorum

• İlk olarak OYılmaz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Benim saatime göre Zafer, Trabzon Havaalanında ..

Yok daha inmesine 3 Dakika var

Ayrica disariya cikmasi en az 30 Dakika sürebilir

Yorum

• normal adam almanyada dogup büyümüs..Türkce ögretmeni degil ya.frikikden gol atsin yeter bizim icin.

Yorum

• İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        normal adam almanyada dogup büyümüs..Türkce ögretmeni degil ya.frikikden gol atsin yeter bizim icin.

Avatarindaki Adamin gösterdigi dün ona gösterildimi acaba?

Yorum

• off bu ne ya hic biryerde resim yok camiye gitdim namaz kilarken valla aklimda bu olay vardi ins. birsey olmaz resim cekerler zaferin diye ama yok yok yok, bu transfere cok heycanlandim birsey ya niye böyle olduk anlamadim

Yorum

• bir allahın kulu resmini cekmedimi şu adamın magazinden kimi arar san var zaferin resmi yok

Yorum

• abiler, Türkce' yi bilmiyor diye Trabzon'a gelmemesini söylemiyoruz ve eminimki Türkce kursuna gitmesini öneren abi espiri anlaminda söylemistir.
                              Ama benim görüsüm, bir Türk gurbette olsun anavatanda olsun, dilimizi, kültürümüzü ve manevi degerlerimizi unutmamasi lazim Zafer Yelen' i cok begeniyorum, o baska bi mesele Insallah basarili olur Trabzonspor'da.

saygilarimla

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                off bu ne ya hic biryerde resim yok camiye gitdim namaz kilarken valla aklimda bu olay vardi ins. birsey olmaz resim cekerler zaferin diye ama yok yok yok, bu transfere cok heycanlandim birsey ya niye böyle olduk anlamadim
                                allah kapul edsin hocam bende benkliyorum baska zaman ben koyim derken herkez resimleri koyardi simdik hic biri koymuyor anca ben kapatim zaman bilgisayari resimleri koyarlar

Yorum

Yükleniyor...
                                X