Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Başkanımız Sadri Şener: “Zafer Yelen’i Almayacağız”

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Zafer'in sol açık ya da forvet arkası olduğu yazıldı burada defalarca. Yalnız izlediğim serbest atış gölünü sağ ayağıyla attı. Ters ayaklı mı yoksa?

Hocam C. Ronaldo, Bastian Schweinsteiger ve Arda'da sag ayagini kullanan ama solda verimli olan elemanlar.
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• evet yinede herşey olabilir diyorum ben bu transferde bakalım zaman gösterecek
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• başkan senin bu özverine cevap vermeyen özveride bulunmayan kim kalırsa utansın elimden ne gelirse yapacağım zafer işide tamam hayırlı olsun formalar çıksın hepsinden alacağım kombine aldım kambı ziyaret ettim olimpiyata gideceğim ölümüne trabzon diyorum. sağ ol başkan emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler
        İstanbul basını ne bizi sevdi ne de TRABZONUMUZU.....

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Dua edin Hüseyin forvet arkası oynamasın
          bak bu nasıl olurdu merak ediyorumçççççççççççç

Yorum

• Taraftar önceden futbolcu almıyoruz diye isyan ederdi,

Şimdi neden futbolcu alıyoruz diye isyan ediyor.

Valla ''Antikayız''..
            Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
            Real Madrid
            Manchester United
            twitter.com/TSerdarSx

Yorum

Zafer'in sol açık ya da forvet arkası olduğu yazıldı burada defalarca. Yalnız izlediğim serbest atış gölünü sağ ayağıyla attı. Ters ayaklı mı yoksa?
              evet,sag ayagini iyi kullanabilen bir futbolcu.
              solacik derken ben dahil olmak üzere arkadaslar arda gibi sol kanattan iceri katedebilen futbolcu anlaminda söylenmistir.
              ama gercek yeri iki forvetin arkasidir.
              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Gellllllll Zaferimmmmmmm Gelllllllll
                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Bir buçuk aydır peşini kovalıyoruz, inşallah takıma faydalı olur, kendisine güvenenleri utandırmaz.
                  TRABZONSPOR'lu doğduk, öyle öleceğiz...
                  Ahmet FıraTSerdar BAHAR

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Abi sağ sol el ayak kafa her yerini kullanan oyuncu alıyoruz ...Düşünsenize Egemen i sol bek düşünüyor diye dedikodular var...Dua edin Hüseyin forvet arkası oynamasın
                    Evet Hüseyin kendisini bayağı geliştirdi. Çektiği şutlar taça değilk auta gidiyor. Kim bilir belki bir gün kale tutar, hatta gol bile olur.

Pasları konusunda durum daha statik. Sağ geri, sol geri ve düz geri pas atarken genelde isabetli ama yana ya da ileri atarken onca takım arkadaşı arasından tek rakip oyuncuyu bulup topu ona nasıl gönderdiğini bilim, din ve siyaset adamları hâlâ çözemedi.

Bütün bunlardan sonra Hüseyin forvet arkası mı?
                    Mümkünse forvetin en arkası olsun; sahayı sınırlayan çizgilerin de arkas.
                    İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hocam C. Ronaldo, Bastian Schweinsteiger ve Arda'da sag ayagini kullanan ama solda verimli olan elemanlar.
                    Belki soruyu tam soramadım. Sizin yukarıda isimlerini saydıklarınız gibi mi oynuyor demek istemiştim.

Yorum

• Zafer forvet arkasıdır arkadaşlar zaten röportajında kendisi dedi
                      Trabzon SK 1967
                      #8 Adam Maher

Yorum

Evet Hüseyin kendisini bayağı geliştirdi. Çektiği şutlar taça değilk auta gidiyor. Kim bilir belki bir gün kale tutar, hatta gol bile olur.

Pasları konusunda durum daha statik. Sağ geri, sol geri ve düz geri pas atarken genelde isabetli ama yana ya da ileri atarken onca takım arkadaşı arasından tek rakip oyuncuyu bulup topu ona nasıl gönderdiğini bilim, din ve siyaset adamları hâlâ çözemedi.

Bütün bunlardan sonra Hüseyin forvet arkası mı?
                        Mümkünse forvetin en arkası olsun; sahayı sınırlayan çizgilerin de arkas.

Belki soruyu tam soramadım. Sizin yukarıda isimlerini saydıklarınız gibi mi oynuyor demek istemiştim.

Evet Hocam. Onlar gibi daha cok ice katediyor. Forvet arkasi daha verimli oluyor.
                        Sol kanadi umarim Sami ve Fatih ile cözeriz.
                        Ersun Hocam belki oraya Oyuncu isteyebilir.
                        Neyseki allahdan muhtemelen alinacak en cok 1-2 oyuncu icin cok zamanimiz var.

Yorum

• adını hiç duymamıştım ama bu kadar konuşlduğuna göre iyi bir oyuncudur herhalde hayırlı olsun başkan transferlere devam ediyor hız kesmiyor bi de isaac promise alınmış. tebrikler başkan tebrikler yönetim süpersiniz sizinle gurur duyuyoruz. bu transferlerle istesek de başarısız olamayız ben size söyliim

Yorum

• Hayırlı..hayırlı olduğu kadar da uğurlu olsun inşaAllah...
                            Bu kadar uğraşıldıysa bu kadar istendiyse birşeyler vardır bu çocukta..
                            Bu bakar emek verildikten bu kadar gayret edildikten sonra bu takımda da bişeyler var elbette...trabzonspor bir markadır evet..göğsümüze yapıştırıpta gezebilir sırtımızda taşıyabiliriz.bu markayı yücelten her kim ya da her ne olursa onuda sırtımızda taşırız...
                            e hadi bakalım ''taraf''tar
                            taraf olmanın tadını çıkartma vakti
                            bu bir isyandır evet...asırlara ket vurdu göğüs gerdi göğün rengi..bu bir isyandır evet...biz söylüyorsak herkes dinlemeli..bu bir isyandır ulan...havasız ve topraksızlara inat...hayden uşaklar hep beraber..yer bordo...gök mavi...

mehmet fatih

Yorum

• 10 numara zaferin olur herhalde ..
                              devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• Hayırlı uğurlu olsun. Sonunda Zafer'e erebildik. İnşallah çekilen sıkıntılara değer. Şüphemiz yok ama.
                                hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

Yükleniyor...
                                X