Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beğenmeyen beğenmesin ve bunu adam gibi de söylesin. Kim ne diyecek? Ama yok tasarım cahili, yok rezillik falan... Komik komik işler. Herhalde bu formayı beğenmeyenler pijamalarını Abercrombie'den, takunyalarını D&G'dan alıyorlar. Ben "sıradan" bir taraftar olarak beğendim formaları, ve alacağım da. Beğenmeyen arkadaşlar madem forma almayacaklar, hiç değilse Taşbaşı'nda satılan Adibas, Mike, Umpro, Fuma gibi nadide, tasarım harikası TS formaları ile gelsinler stada da renk olsun biraz!

Yorum

• formalar daha istanbulda satışa cıkmadı ben dün haznedardaki ts clup a gittim belki pazartesi günü gelir dedi malum boş dönmeyelim dedim eski formadan aldım bu gidişle elimdeki forma ve atkılarla bende belki ileride ts clup açmayı düşünebilirim
      Jackson Avelino Coelho Jajá

Yorum

• Bordo-Mavi çilgunluk

Trabzonspor formaları satışa çıktı, taraftarlar mağazaları tıka basa doldurdu.
        27.7.2008

Trabzonspor formaları satışa çıktı, taraftarlar mağazaları tıka basa doldurdu. Song, Yattara ve Gökhan gözde isimler, ama zirvenin adresi yine değişmedi: 61 numara...

Barış Memiş giyiyor
        Trabzonspor'da yeni sezon formaları satışa çıktı ve 5 ayrı dizaynda tasarlanan ürünlere taraftarların büyük bir rağbet gösterdikleri öğrenildi. Özellikle bu sezona yaptığı flaş transferlerle bomba gibi girmeye hazırlanan Trabzonspor’da en büyük ilgiyi Song, Yattara ve Gökhan Ünal’ın yanı sıra 61 numara görüyor! Trabzon şehrinin plakası olan bu rakama Karadenizliler farklı bir gözle baktıkları için tam anlamıyla bir ‘61 Çılgınlığı’ yaşanıyor. Şu anda ise bu numarayı takımda Barış Memiş giyiyor.

‘Çubuklu’ açıklaması
        Özellikle futbolseverlerin 61 numaralı ürünleri alıp kendi isimlerini arkasına yazdırdıkları belirtildi. Ancak yeni formalara rağbet büyük olsa da aynı oranda bir tepki de olduğu gerçek. Çünkü klasik Bordo-Mavi çubuklu formanın Nike tarafından üretilmemesi camiada sıkıntı yaratmış durumda. Herkesin gönlünden geçen; çubuklu formanın ilk tercih olması gerektiği. Yönetimin Nike yetkilileri ile bir görüşme yaptığı, ancak bu isteğin ligin ikinci yarısına yetişebileceği öğrenildi.

Sorumluluğu fazla
        Yapılan açıklamada, “Klasik çubuklu ürünler de ligin ikinci devresi için hazırlanacak olan kreasyonda yer alacak” denildi. Öte yandan motivasyonunu artırmak adına kent için 10 numarayla eşdeğer olan 61 numaralı formanın verildiği Barış Memiş’le, teknik direktör Ersun Yanal özel bir görüşme yaptı. Yanal, oyuncusuna, “Sen altyapıdan çıktın ve sorumluluğun da en az takım kaptanları kadar fazla. Kendine hem saha içinde hem de saha dışında çok iyi bakmalı ve diğerlerine örnek olmalısın” dedi.
        En son Erdal DİLEK tarafından düzenlendi; 27.07.2008, 22:50.
        BİZE HERYER TRABZON!!!
        Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• İlk olarak trabzonspor6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bordo-Mavi çilgunluk

Trabzonspor formaları satışa çıktı, taraftarlar mağazaları tıka basa doldurdu.
          27.7.2008

Trabzonspor formaları satışa çıktı, taraftarlar mağazaları tıka basa doldurdu. Song, Yattara ve Gökhan gözde isimler, ama zirvenin adresi yine değişmedi: 61 numara...

Barış Memiş giyiyor
          Trabzonspor'da yeni sezon formaları satışa çıktı ve 5 ayrı dizaynda tasarlanan ürünlere taraftarların büyük bir rağbet gösterdikleri öğrenildi. Özellikle bu sezona yaptığı flaş transferlerle bomba gibi girmeye hazırlanan Trabzonspor’da en büyük ilgiyi Song, Yattara ve Gökhan Ünal’ın yanı sıra 61 numara görüyor! Trabzon şehrinin plakası olan bu rakama Karadenizliler farklı bir gözle baktıkları için tam anlamıyla bir ‘61 Çılgınlığı’ yaşanıyor. Şu anda ise bu numarayı takımda Barış Memiş giyiyor.

‘Çubuklu’ açıklaması
          Özellikle futbolseverlerin 61 numaralı ürünleri alıp kendi isimlerini arkasına yazdırdıkları belirtildi. Ancak yeni formalara rağbet büyük olsa da aynı oranda bir tepki de olduğu gerçek. Çünkü klasik Bordo-Mavi çubuklu formanın Nike tarafından üretilmemesi camiada sıkıntı yaratmış durumda. Herkesin gönlünden geçen; çubuklu formanın ilk tercih olması gerektiği. Yönetimin Nike yetkilileri ile bir görüşme yaptığı, ancak bu isteğin ligin ikinci yarısına yetişebileceği öğrenildi.

Sorumluluğu fazla
          Yapılan açıklamada, “Klasik çubuklu ürünler de ligin ikinci devresi için hazırlanacak olan kreasyonda yer alacak” denildi. Öte yandan motivasyonunu artırmak adına kent için 10 numarayla eşdeğer olan 61 numaralı formanın verildiği Barış Memiş’le, teknik direktör Ersun Yanal özel bir görüşme yaptı. Yanal, oyuncusuna, “Sen altyapıdan çıktın ve sorumluluğun da en az takım kaptanları kadar fazla. Kendine hem saha içinde hem de saha dışında çok iyi bakmalı ve diğerlerine örnek olmalısın” dedi.

ınsallah hadı bakalım. 4 gozle beklıyoruz.

Yorum

• 3 forma sözü vermiştim ama 4 forma aldım hayde BMN hep beraber formalarımızı almaya
            Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
            As Roma
            Francesco Totti "10"
            Twitter:cemtotti61

Yorum

• En kısa zamanda formamı alıp fotoğrafını ekleyeceğim

(UEFA)

Yorum

• anadolu yakasında bulsak anasını bile ağlatacam ama

Yorum

• ben 2-3 gün snra hayırlısıyla trabzona gideCem .. gider gtmez ilk işm bir forma almak oluCak .. ama hangisini alaCağıma karar veremedm daha SizCe hanGisi dha güzel tavsiyeniz hanGisi ???

Yorum

• Bende en yakın zamanda ekleleyeceğim fotoğrafımı...
                    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak x.maniac61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ben 2-3 gün snra hayırlısıyla trabzona gideCem .. gider gtmez ilk işm bir forma almak oluCak .. ama hangisini alaCağıma karar veremedm daha SizCe hanGisi dha güzel tavsiyeniz hanGisi ???
                      kesinlikle maddi manevi beyaz..
                      Més que un club!
                      Nil Satis Nisi Optimum..
                      Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak theChatl@qq-28 tarafından gönderildi
                        İst / Haznedar ' daki Ts Club ' e gelmiş mi yeni formalar..? Bilgisi olan var mı?
                        evet geldi ancak bazı formaların bedeni yoktu

Yorum

• heyyt kocum benim 4 forma almissin helal sana.
                          keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Livera61 @

Tebrikler
                            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Livera61;

helal renktaş.. daha forma olsaydı eminim alırdın..
                              Més que un club!
                              Nil Satis Nisi Optimum..
                              Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• helal olsun maddı durumu ıyı olanların formaları kesınlıkle alması gerekıyor
                                Elektrikte Edison Futbolda TRABZON

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X