''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.
Antrenman forması olur mu ?
Hemde hamsi ekmek yerken
kazım senin ki hiç olmaz çünkü senin durum farklı
Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.
olaya yanlış bakıyorsunuz serkan balcı yerine colman agiydirselerdi formaları en az yarımızın fikri değişecekti
kendi mesajıma alıntı yapacağım iddia ediyorum şu formayı yattara fiziğindeki birine giydirin ama xxl beden değilde biraz daha vucuda sıkı yapışacak şekilde iddia ediyorum herkese satarız
TS'nin yeni formaları satışa çıktı
26 Temmuz 2008 / 11:23
Trabzonspor'un yeni sezon sponsoru Nike tarafından üretilen formalar TS Club mağazalarında satışa çıktı.
Trabzonspor'un yeni sezon sponsoru Nike tarafından üretilen formalar TS Club mağazalarında satışa çıktı.
Forma satışı ilk planda TS Club mağazarında ve Trabzonspor TIR'ın başladı.
FORMALARA İLGİ FAZLA
NİKE tarafından üretilen Trabzonspor'un yeni formalarına ilk gün itibariyle ilginin fazla olduğu öğrenildi.
OYUNCULAR FORMA İMZALAYACAKLAR
Öte yandan Bordo mavili oyunculardan İbrahima Yatara, Rigobert Song ve Gökhan Ünal bugün 14.30'da Forum iş merkezi TS Club Standında Trabzonspor'un yeni formalarını imzalayacaklar.
BORDO-MAVİ ÇUBUKLU FORMA DA GELİYOR.
Trabzonspor'a forma sponsoru olan dünya markası NİKE firmasının Trabzonspor için özel bir çalışma sonucunda, bordo mavi çubuklu formaların da 4-5 ay sonra hazır olacağı kaydedildi.
Oyuncularımız İbrahima Yatara, Rigobert Song ve Gökhan Ünal yarın (cumartesi) saat 14.30’da Forum isimli alışveriş ve yaşam merkezindeki taraftarlarımız için satışa sunulacak Nike ürünlerini imzalayacaklar.
İmza töreni Forum alışveriş ve yaşam merkezindeki Ts Club standında gerçekleştirilecek. Bütün taraftarlarımız davetlidir.
Yorum