bir öğrenci olarak elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Bu konuda müsterihim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü
Daraltma
X
-
Geçende Bir bere ve arabanın camına Elinde kemençeli bi adamın bi yazısı vardı da aklımda değil bu iki ürünü aldım. 4 gün önce de "Bize her yer Trabzon" atkısıyla 3'lü bileklik aldım. Ama dikkatimi çeken bi konu oldu. Bilekliklerin birisinde "İHTİLAL" yazacağına "İHTİLA" yazmışlar. Bi basım hatası olmalıDRAGO GABRIC
Yorum
-
bende bgn 1 adet trabzon eşofmanı 2 adet t-shirt babama 1 adet kravat ve atkı ve yigenime 1 adet çocuk forması aldım bu aldıklarımla beraber epeyice trabzon ürünüm oldu istanbula döndügümde hepsinin fotusunu çekip bende ekliycem foruma... ayrıca bir istegim war günlük hayatta kullandıgımız esyalarımızdada ts club ürünlerini seçmeye özen gösterelim çok güsel çorap t-shirt vb ürünlerimiz war...Pablo ESCOBAR
Yorum
-
İlk olarak RepLay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar çubuklu formalara ne olduu bilgisi olan varmıı?
Kısmet olursa mayıs ayında inşallah..
Yorum
-
ben üç forma.üç atkı.üç şapka iki gravat.bayrak anahtarlık.battanıye nevresim kitap ne bulduysam aldım çocukların odası komple bordo mavi duvarlarda bordo mavi ben oğullarım oğuzhan ve batuhan 7 şampiyonluğa hazırız.birde çubuklu formayı bekliyoruz.İhtilalsin efsanesin bir devsin Trabzon
Tek büyük var o da sensin sampiyon Trabzon
Hayde hayde vur hayde Trabzon
Yorum
-
Bunlarda Tahhüt fazlası aldığım yeni 2adet ürün
Eğer Şampiyon olursak Tahhütlerimin çok daha fazla üzerine Çıkacağımdan eminim hediye forma alacağım en az 6,7 kişi var.
Nike Çocuk Parçalı Forma (Beden:XL)
1 69 14.02.2009 09:43:11 Siparişiniz Hazırlanıyor
Atkı Bize Her Yer Trabzon
1 15 14.02.2009 09:43:11 Siparişiniz HazırlanıyorSABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK
Yorum
-
İlk olarak AZERI61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaku ye bir aded forma sifaris vere bilirmiyim? Burda gs,fb,bjk, formalari satiliyor ama ts formalari yox
başka problem yok."Bir ülkede küçük adamların gölgesi uzuyorsa;O ülkede güneş batıyor demektir."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum