Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar bence formalar çıktığı zaman bir organizasyonla formaları toptan istetelim kulüpten 500 tane falan mesela.. Desteğimizi ve sitenin büyüklüğünü iliklerine kadar hissetsinler

Yorum

• İlk olarak Nytre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      cafer abi her bir forma 80ytl civarinda olacak herhalde degil mi ?
      Emincan (umarım ismini doğru yazdım tahminim 70-80 ytl civarı olur. Yaptığım hesabı soruyorsan 70 YTL'den hesapladım
      ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
      "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• evet abi dogru yazdin.

ben de 70-80 arasi dusunuyorum. azi kurtarmaz zaten nike`i
        ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Gene tutamadım kendimi iyi mi

Bir adet Beyaz Puma Forma ve bir adet Mavi Puma Şort şu dakika itibariyle sipariş verilmiştir.
          ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
          "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• İlk olarak CAFER KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gene tutamadım kendimi iyi mi

Bir adet Beyaz Puma Forma ve bir adet Mavi Puma Şort şu dakika itibariyle sipariş verilmiştir.
            Bir adet puma forma bir adet puma kapri Trabzon'da benim için alınmıştır. Bu sabah itibarı ile elime geçti hayde devam devam

Yorum

• İlk olarak orhan52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              arkadaşlar ben ordu da yaşıyorum benim 3 tane formam var samsundan ve ordudan aldım yeni formalar çıkınca eşime ve bana iki tane alacağım hem de trabzona gelip ts club mağazamızdan alacağım.
              Cafer 52 vardı şimdi Orhan52 de var.
              Hemşo yakışır sana.Aybastıdan sevgiler.
              SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
              BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• Yeni Formaları bekliyorum.
                İnşallah gerede kampına kadar yetişir.
                SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• 2 yeni sezon 2 eski sezon ... 4 forma benım
                  Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                  Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• nike bekliyorum
                    @zafercalikoglu
                    @trabzonspor

Yorum

• önerimi yineliyorum,
                      Bmn'de herkes aldığı formanın arkasına önce BMN sonra İsim vb. yazdırsa hem gücümüz ortaya çıkar hem de biraraya gelindiğinde güzel güzel fotoğraf çektiririz...

Yorum

• alınan formalar burada belgelenecek herhalde.. havada kalmasın sözler....

Yorum

• Ben kendime ve 2 yasindaki Ogluma Forma istiyorum.
                          Enistemede soracagim

Su an iki Tane bana yazin. Sayi artabilir.
                          Almanyada kaliyorum. Formalari nasil alacagim?
                          Resmi Sitemizdeki Shopdanmi yoksa BMN üzerinemi?
                          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• 1 tanede ben aldım dün akşam ama puma nike çıkarsa gider sırada olsa bekler alırım nike düşünüyorum da 7.şampiyonluğuna ulaşmış takımımın formaları büyük alışveriş merkezlerinde dünyanın sayılı klüplerinin formalarıyla yanyana gelmiş özellikle barcelona formasıyla

Yorum

• 3 ad ben alacağım.. sadece forma değil eşofman vs. ıvır zıvır ne varsa alacağım.. arkadaşlar bir de dergimiz var onu da unutmayalım hep beraber üye olalım. çok fazla bişey değil yıllık 50-60 ytl..
                              BiZe HeRyER TrAbZoN !!!

Yorum

• Evet arkadaşlar kombine başlıgına girip kombinelerinizin siparişini şimdiden yazdırın...
                                Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X