Insallah Ürünlerimiz ben izine geldigimde cikar. En az 2 Forma ve degisik ürünler alirim, bu kesin. 100-150 Euro arasi. Sezon devamindada almayi düsünüyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü
Daraltma
X
-
Arkadaslar trafıkteyım su an cepten bağlanıyorum. Sız isimlerınizi yazdırın. Liste ılerleyen saatlerde guncellenecektır.ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yorum
-
Sevgili renkdaşlar habu listede neden benim de adım yok?
Yazın banada bir adet forma..
Yorum
-
İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu transferler karşısında en az 500 ytl lik Resmi Ürün almayı taahhüt ediyorum.
Forma olur başka bir şey olur.
Özelliklede yeni sezon formalarından alacağım.
Hatta yazılı ve imzalı taahhüt istiyorsanız.
"Yönetimin yaptığı transferler karşısında biz taraftarlar olarak üzerimize düşen görev olarak,Ben Cafer Özer olarak,En az 500 ile 1.000 ytl arası 1 sezon Boyunca Resmi ürün almayı taahhüt ediyorum."
Cafer Özer imza.
cafer abi
imza
cafer özer olsa daha güzel olurdu__________________SÜRMENE'Lİ______________________
Yorum
-
İlk olarak CAFER KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar trafıkteyım su an cepten bağlanıyorum. Sız isimlerınizi yazdırın. Liste ılerleyen saatlerde guncellenecektır.
bii rahar birak bizidaa acelemiz yok listey akşam güncelersin
bunasıl bir tutku :__________________SÜRMENE'Lİ______________________
Yorum
-
eğemen çalışmalar çok yoğun desene eğemen en güzel forma aldırma yöntemi formayı alıyorsun giyorsun okula gidyorsun herkes sormaya başlıyor nerden aldın kaça aldın nasıl alabilirimöldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Önal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeğemen çalışmalar çok yoğun desene eğemen en güzel forma aldırma yöntemi formayı alıyorsun giyorsun okula gidyorsun herkes sormaya başlıyor nerden aldın kaça aldın nasıl alabilirim
yazın msn vb. vasıtalarla forma aldırmak için seferberlik ilan ettim kendi çapımdaHadi eyvallah..
Yorum
-
İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeceyarısı bir güncelleme yapılacaktır arkadaşlar..
Kuşkunuz olmasın..
Lakin sayıyı pek bir yetersiz gibi gördüm sanki,sanırım, heralde...
Ne yapabiliriz...
Hayden da...
İlla silah mı çekeceğiz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum