Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Özgür Bayer diyor ki!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Özgür Bayer diyor ki!

Özgür Bayer ismini Trabzonsporlu taraftarlar çok yakindan biliyor. Çünkü genç futbolcu yaklasik bir yildir Bordo-Mavililer;in gündeminde... Denizlispor'un ilk onbirinde sürekli forma giyen Özgür, Türk futbolunun gelecek vaadeden yildizlari arasinda ve teknik direktör Giray Bulak'in gözdesi. Iste Özgür, transferiyle ilgili Karadenizli taraftarlari çok sevindirecek bir açiklama yapti. Sezon basinda Trabzonspor;a söz verdigini söyleyen Özgür, ''Tercihim Trabzonspor;dan yana. Kendime güveniyorum ve Bordo-Mavili takimda sans bulacagima inaniyorum. Besiktas'tan bir teklif almadim. Sadece beni istediklerini dolayli yoldan duydum. Umarim Trabzonspor'la anlasiriz''

senelerdir istedigimiz futbolculari baska takimlara kaptirmaktan bikmistik. boyle sozunun eri insanlara bizim cok ihtiyacimiz var. hayirlisi ile insallah ozgur de TRABZONSPOR formasini sirtina giyer ve bir daha cikarmaz...

BU COCUGA YAKISIRTRABZONSPORDA oynamak,INSALLAH ÇOK ÇALISIR OYNAR VE ÇOK SEVDIGIM GIRAY HOCAMIN YÜZÜNÜ KARA ÇIKARMAZ.
    ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

TRABZONUM BENIM BIRICIK SEVGILIM SÖYLE SENDEN BASKA KIMIM VAR BENIM SENINLE AGLAR SENINLE GÜLERIM SÖYLE SENDEN BASKA KIMIM VAR BENIM Edited by: Kaya
      ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

transferi bitmis...[img]smileys/smiley32.gif[/img]
        *
        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

Imzayi görmek lazim. Insallah grçeklesir. Hayirli olsun.
          <font face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\"><font size=\"3\">Yer <font color=BROWN>BORDO</font> Gök <font color=BLUE>MAVI</font></font></font>

<font face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\"><font color=GREEN>Irtibati koparmayalim...</font></font>

Yorum

Iste bize bu tip futbolcular yakisir. Biz de yüregi ile oynayacak oldugundan kesinlikle sans bulur ve degisilmezligini ispatlar... Gelecek basarilarin özgürle de alevlenmesi dilegiyle....
            Bordo kanimizla mavi göklere sampiyon Trabzonspor yazacagiz!

Yorum

Besiktasin isi zaten ortaligi karistirmak.Helal olsun Özgüre.

Yorum

imza atmadan hiçbirsey söylemememizi gerektiren bir yönetimimiz var ne yazikki!!!

gelecek vadettgi söyleniyor umarim biz transfer ederiz ve basarili olur...
                75 en hizli tur, 68 pole pozisyon, 154 podyum, 91 grand prix zaferi ve 7 dünya sampiyonlugu.. yasayan en büyük efsane MICHAEL SCHUMACHER

Yorum

dün aksam trt 1 den futbol vizyon programinda süper denizlisporlu bir yöneticiden aldigi bir bilgiye dayanarak özgür'ün transferi %99 Bitti Dedi.. hayirlisi.. bakalim..
                  Sadece \'\' 5 \'\'

Yorum

olsun bakalim olsun

kis ayidir yaz olsun trabzonspordan baska seversem

iki gözüm kör olsun

<center> <font size=\"2\">AK KOYUN MELEMESIN*MOR MENEKSE YEMESIN*SEVDIGINI ALMAYAN*BEN EVLENDIM DEMESIN</font> </center>

Yorum

Bizde bu kadar beceriksiz ve ayakta uyuyan bir yönetim varken Özgür ne derse desin! 1 yil oldu su adami almayi beceremedik. Musa'yi kaptirdilar simdi sira Özgür'de.

Yorum

bu terbiyesiz samet aybaba önce musa büyük e saldirdi.
                        simdi de özgür ü aliyorlar. yaziklar olsun yaa iki tane kalburüstü bile olamamis
                        futbolcuyu siradan bir takima 1 er hafta arayla kaptirmak gücüme gidiyor.
                        dilerim özgür ü de kulübün menfaatleri icin transfer etmedik gibi palavralarla
                        karsimiza cikmazlar. yaziklar olsun size o adami alamazsaniz...

Yorum

sampiyonluga oynayan bir takim dururken küme düsmeye oynayan bir takima giden futbolcu iyi ki gelmemis bize.
                          EN IYISI BIZIZ:

Yorum

Yönetim açiklama yapar simdi: "Kizdik almadik, zaten bize yakismazdi". Eger Özgür konusunda da aynisini söylerlerse sanirim bizim de söyleyeceklerimiz olur. Ancak transferde Ankarasporla bile basedemedigimiz bir gerçek. Helal olsun valla. Biz bitmisiz de haberimiz yok...Üstelik adam zorla Trabzona gelmek istiyor. Bu transferi bitirirse Özgür bitirir.Bunlarin bir sey yapacagi yok...

Yorum

Trabzonspor mali yapisiyla 28 tane Ankara BB eder, bu takimin devletin imkanlarini parasini kullanma avantajina ragmen hem de... Önemli olan bu adamin o parayi edip etmeyecegine karar vermek. Onurmeselesi haline getirip ederinden fazla ödemenin bir anlami yok. Gelirse oynayacagi takim Trabzonspor...

Yorum

Çalışıyor...
                              X